Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιος ηταν/ειναι ο αγαπημενος σας ΗΡΩΑΣ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Version 3. ή αλλιως συνεχεια απο τη προηγουμενη σελιδα.

απο videogames:

ο Shadow σκοτεινος "αντιπαλος" του Sonic που ισως και να μην ειναι και τοσο αντιπαλος στη τελικη. ο συγκεκριμενος μ'αρεσει επειδη ειναι πιο σκοτεινος και cool απο τον Sonic κι επειδη συμπεριφερεται καπως παραξενα και ψυχρα θα ελεγα, ενω δεν ειναι και τοσο κακος, neutral ισως του ταιριαζε καλυτερα

ο Εarthworm Jim γιατι ενω ηταν ενα απλο κι αδυναμο σκουλικι, loser ο χειροτερος χαρακτηρας για πρωταγωνιστης, με τη στολη και τα οπλα βρεθηκε να σωζει τον κοσμο. αξιζει να αναφερουμε και τη συμμετοχη του στο ClayFighter 63 1/3, ανετα θα μπορουσε να ειναι και στο νεο Smash Bros

ο Vamp του Metal Gear Solid 2, αν και ουτε κι απο αυτον θυμαμαι παρα πολλα, μου εβγαζε κατι αρκετα παρανοϊκο, ενω το ψευδονυμο που ειχε τον περιγραφε τελεια

ο Κabal του Mortal Kombat 3 κυριως λογο αυτου του urban ninja style που ειχε, δηλαδη μαχητης της πολης καθαρα. σε συνδιασμο βεβαια με τη παραξενη gas mask που θυμιζε Predator και τα οπλα του εκανε τρομερη ζημια κι ετσι ηταν ο καλυτερος μου απο το συγκεκριμενο παιχνιδι

απο κινουμενα σχεδια:

ο The Darkness (κανονικο ονομα Jackie Estacado). οκ, για τον συγκεκριμενο χαρακτηρα μπορει να μην ξερω πολλα αλλα ειχα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κολλημα λογο του υπεργαματου σχεδιασμου του. ξερω οτι ειναι απο αμερικανικα comics οπως επισης οτι εχει παρουσιαστει και σε παιχνιδι το οποιο δυστηχως δεν μπορεσα να παιξω. ο συγκεκριμενος εχει την ικανοτητα να ελεγχει το σκοταδι, και μπορει να το κανει οτι θελει γιαυτο ειναι τοσο ξεχωριστος

ο Spawn αν και προλαβε να τον αναφερει αλλος. απλα απτους πιο επιβλητικους και σκοτεινους χαρακτηρες, θα ελεγα ξεπερναει και τον Dante ακομα αφου δεν ειναι ανθρωπος. γαματος σχεδιασμος οσο λιγοι

ο Darkwing Duck που το βλεπα στο Mega, αρκετα αστεια σειρα, ο συγκεκριμενος δεν ειχε καμια σχεση με τον Donald αν και ηταν του Disney απο τι θυμαμαι και ισως ειχε καποια σχεση με το Ducktales (αλλη σειρα με τον Σκρουτζ και τα ανιψια του)

ο Count Duckula παμπαλαιο καρτουν που το βλεπα στην ΕΡΤ2, ζουσε σε ενα καστρο, γκαφατζης κι αστειος, ΚΑΜΙΑ σχεση με τους Donald και Duffy Duck ή οποιαδηποτε παπια

οι Samurai Pizza Cats, αρκετα αστειο -Ιαπωνικο αν δεν κανω λαθος- καρτουν, που εδειχνε 3 γατουλες οι οποιες αναλαμβαναν δραση οταν επρεπε και σωζαν την πολη αφηνωντας το εστιατοριο που δουλευαν αν θυμαμαι καλα. ειχα κολλημα τοτε με το παιδικο αυτο και ξυπνουσα και στις 6 τα χαραματα καμια φορα να το δω στον Αντ1

οι Thundercats κι ο μονος λογος που το αναφερω ειναι επειδη εβλεπα σε καποια φαση το παιδικο, και μου αρεσε που καθε αιλουροειδες ειχε ξεχωριστο style, βεβαια δεν ειδα και τα νεα επεισοδια που προστεθηκαν κι αλλοι αλλα δε πειραζει ειναι αξιοσημειωτο γενικα γιατι εκφρασεις σαν το "thunder, Thunder, Thundercats ΧΟΟΟΟΟ" μειναν στην ιστορια

Comment

Burai Fighter σε λατρεύω!!!

Μπορεί να μην ταυτίστηκα ποτέ με τους χαρακτήρες που αναφέρεις, αλλά αφού είμαστε και συνομίλικοι, η αναφορά και μόνο των ονομάτων τους, είναι αρκετά συγκινητική.

Getter Robots και τα μυαλά στο μίξερ! "Getta ένα, βάλε μπρος!" (πράγματικ, όσο μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συμπαθούσα τον Hayate. Μικρός όμως, ήμουν με τον καημένο τον Musashi...)

και φυσικά Δούκας Φλυντ και Gredeizer. Daisuke... Τι ωραίο κινούμενο...

He-Man. Απίστευτο κόλλημα μικρός. Και μου άρεσαν σχεδόν όλες οι "παραλλαγές" του. Ακόμα και η τελευταία έκδοση, μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω!

Σημείωση: το Bravestar βγαίνει σε DvD. Το είδα στο Previews της Diamond και ήδη έχει γίνει παραγγελία από φίλο.
      OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Δεν είχα ποτέ αγαπημένο ήρωα, αλλά πάντα γούσταρα τον Batman περισσότερο από κάθε άλλο super hero.
        Ήταν άνθρωπος, χωρίς υπερφυσικές δυνάμεις και παπαριές τύπου κλάνω και διαλύω το σύμπαν, μ’ άρεσε η σκοτεινή gothic αισθητική των σκηνικών αλλά και οι εχθροί του ήταν όλα τα λεφτά.

Πολλοί γαμάτοι χαρακτήρες αναφέρθηκαν ήδη, θα πρόσθετα τον Sin Kazama από Area 88 και please όχι άλλο Squall <_<

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

και please όχι άλλο Squall <_<
          [/b]
          Ναι ξερω σεβασμος στην γνωμη των αλλων και τετοια, αλλα οσον αφορα το σχολιο για τον Squall die&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
          Κιδδινγκ οφ κορς.

My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

Καλά το κομιξιστικό δίδυμο Donald - Scrooge είναι πολύ μπροστά, αλλά πια μου αρέσει μόνο κατα Don Rosa, Carl Barks και Marko Rota και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω το Κόμιξ (έπεσε πολύ το επίπεδο μου φαίνεται). ο Βίος και η Πολιτεία πάλι ήταν έποςςςςςςςςςςςςςς.
            [/b]
            Καλα ο Barks εχει γραψει επικες ιστοριες με τον Scrooge(δημιουργημα του αλλωστε), αγοραζα κι εγω το ΚΟΜΙΞ καθε μηνα μεχρι καποιο τευχος αλλα οπως ειπες μετα βαζανε ιστοριες απο κατι καινουριους που δε πιανανε μια.
            Do a barrel roll!

Comment

Έλα η παλιοσειρά να παίρνει μπρος&#33;&#33;&#33;

Θα έλεγα κι άλλα,αλλά θα με κ&#39;οψει η λογοκρισία.Κάποια στιγμή ωστόσο,ίσως βάλω μπροστά ένα θέμα αναμνήσεων...Ίδωμεν.

Αυτά τα anime ήταν που μας συντρόφευαν όλους στα παιδικά μας χρόνια και όχι μόνο.

Αν και,για να πω την αμαρτία μου,ένας ήρωας που πάντα μου άρεσε και λάτρευα(είπαμε Καλό ftw&#33;&#33;)ήταν ο Siegfried από το anime Λίμνη των Κύκνων με φωνή Βασιλάκη Καϊλα.

Link respect και για τα δυο.Batman δεν ανέφερα καν γιατί σας έχω πρήξει κατά καιρούς.Eίναι μακράν ο αγαπημένος μου ήρωας.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Αλλαζουμε μορφη &#33; Εμπρος στον αγωνα&#33; Ειμαστε ενωμενοι &#33; Εχουμε το δικιο &#33; Και θα το πετυχουμε&#33;
                Βilly Kimberly Jason Trini Jack Τοmmy Rita Repulsa και Ζedd &#33; Μετα αρχισε να γινεται αηδια

Tαξιδευω και σας ψαχνω dragonball.... Goku ftw&#33;&#33;

O Ben Grim απο τους fantastic four&#33;

Spiderman και αγαπημενος εχθρος του spiderman ο Venom

Kαι οι πιο προσφατοι

Uchiha Sasuke , πραγματικα καταπληκτικος χαρακτηρας anime&#33;

Τα αδεφρια Elric που η ιστορια του anime σε κανει να συμπασχεις και να τα συμπαθησεις αμεσως

Γιατι απλα καποια μερα θελω και εγω να γινει Hokage &#33;&#33;&#33; Team 7 for the win &#33;&#33;&#33;
                ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Ψιλοflame MODE: ON (Beware of hideous Anti-Batman spirit in writings below)

Να δω όλους εσάς τους Batman-fans πως θα αντιδράσετε, αν τελικά η DC αποφασίσει να κάνει την τριάδα Superman, Batman, Wonder Woman θεούς στο 4th World. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελειώνει και το 52 Countdown, ο ένας χρόνος δίχως τους τρεις μεγαλύτερους ήρωες του σύμπαντός της πέρασε για τα καλά και συν τοις άλλοις, ΟΛΟΙ οι New Gods του 4th World είναι νεκροί...

Εμένα πάλι, δεν θα με χαλούσε καθόλου ως ιδέα. Για τον Superman, που είναι μακράν ο αγαπημένος μου super hero, αλλά όχι και ο αγαπημένος comic hero, δεν θα είχε και πολλές διαφορές. Άλλωστε, οι καλύτερες ιστορίες για τον Kal El, έχουν γραφτεί από δημιουργούς που εστίασαν στα ηθικά διλλήματά του, αλλά και στην "θεϊκή" για τους ανθρώπους φύση και υπόστασή του.

Όσο για τον Batman, είναι όντως πάρα πολύ δυνατός hero, είναι το best seller της DC, αλλά, όταν αλληλεπιδρά με άλλους super heroes, είναι απλώς βλαμένος. Ξεκινώντας από την ιστορία Tower of Babel, εν έτει &#39;97 στην σειρά JLA, όπου αποκαλύπτεται ότι ο Batman έχει "φακελώσει" όλους τους ηπερ-ήρωες με πλήρη στοιχεία ταυτότητας, γνωριμιών, αδυναμιών κτλ κτλ, φτάνουμε μέχρι το Identity Crisis και τέλος το Infinite Crisis πριν δύο χρόνια σχεδόν, όπου θα μπορούσαν να είχαν αφανιστεί όλοι οι super heroes εξαιτίας του ότι οι πληροφορίες που βρίσκονταν στον υπολογιστή - δορυφόρο του Batman, τον Brother-Eye, είχαν κλαπεί από τον παρακυβερνητικό πράκτορα Lord.

Επίσης, στο Dark Knight Strikes Again, ξυλοκοπεί αλύπητα τον Superman, αφού όμως του έχει στήσει παγίδα, δίνει βέλη με Κρυπτονίτη στον Green Arrow ο οποίος και ξεκινάει την επίθεση προς τον Big Blue -κρυμμένος- φοράει ο ίδιος γάντια Κρυπτονίτη και άλλα τέτοια ελλεεινά τεχνάσματα. Στο τέλος όμως, τον παρακαλάει να βοηθήσει να "σώσουν" την γη, καθώς ξέρει ότι χωρίς την βοήθειά του, δεν πρόκειται ποτέ να τα καταφέρουν. Άλλωστε, δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει και δεύτερη φορά εναντίον του.

Αυτάαααααααα&#33;

Ψιλοflame MODE: OFF
                  OniBocho Η Θέα μέσα από ένα Ζωντανό Κουτί

Σ.Π.Ι.Χ. Productions Όραμα, Ιδέες, Αγάπη

Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it... - Lord Lucifer Morningstar

Comment

Νο 2

Απορω πως τον ξεχασα

επισης

Και κορυφαιοι απο την εποχη του καναλιου Junior

heman

bravestarr

silverhawks

Comment

Onibocho από την πλευρά σου έχεις δίκιο σε αυτά που λές.Πλέον τα παράτησα τα comics,σπάστηκα τρελά με τις κερδοσκοπικές κινήσεις της DC(πόσα Crisis πια...έλεος)Διάβασα πως θέλουνε να σκοτώσουνε και τον Bruce Wayne,ε δεν ήθελα και πολύ.

Μόνο Astonishing X-men,Superman και Gargoyles παίρνω πλέον,αν και αυτά θα τα κόψω κατά 99%.Graphic novels και μόνο.

Απλά ο Batman έχει πολύ το attitude του bad boy και ο Supes του boy scout.Ε το Strikes Again ρε συ είναι εκτός continuity(και πολύ μέτριο imo)Καμμία σχέση με την κλιμάκωση και τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Kal και Bruce που γίνονται αισθητοί όχι μόνο στο Returns αλλά και σε άλλες ιστρίες.

Σωστός ότι εκεί ο boy scout...εεε λάθος ο Superman βοηθάει πολύ,αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον Dark Boy στο New World Order(JLA #1 από Grant Morrison)σε μία καταπληκτική μάχη.Τεσπά όπως ξαναείπα spuer hero comics=τέλος για μένα μετά τα τελευταία δείγματα.Μόνο graphic novels και αυτά επιλεκτικά.

οff topic και συγγνώμη.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Από την "Καζαμπλάνκα". Οι υπόλοιποι είναι απλώς της πλάκας...
                        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

ναιι ρε φίλε Mumra.

επίσης:

RYU
                          AKUMA
                          M.BISON
                          JEDAH
                          Carpe diem

Comment

Ena psilogrhgoro reply sto post tou OniBocho, GOUSTARW, pou o Batman nikaei theous me to na pezei vromika.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

Καλα ο Barks εχει γραψει επικες ιστοριες με τον Scrooge(δημιουργημα του αλλωστε), αγοραζα κι εγω το ΚΟΜΙΞ καθε μηνα μεχρι καποιο τευχος αλλα οπως ειπες μετα βαζανε ιστοριες απο κατι καινουριους που δε πιανανε μια.
                              [/b]
                              Εμένα μου χουνε μείνει πιο πολύ ιστορίες του Rosa&#33; Ιστορίες όπως "ο Βασιλιάς της Μακντακολάνδης", "Τα Χαμένα επεισόδια: Ενας καουμπόυ στο Κάτυ Σάρκ", "Τα χαμένα επεισόδια: Πιστολίδι στο Πίζεν Πλάφ" (ΠΟΣΟ ΕΠΟΣ&#33;) μου έχουνε μείνει ανεξίτηλες. Α θυμήθηκα και άλλες&#33; "Μιας δεκάρας νιάτα", "Η αναζήτηση της Καλεβάλα", "Μαύρος Ιππότης", "Θησαυροφυλάκιο εναντίων Μουργόλυκων" (μέχρι και το εξώφυλλο έπος ήταν&#33;).

Comment

Ο Ροσα μου φαινοταν κρυος και υπερβολικος και τον Scrooge τον παρουσιαζε πολυ μονοδιαστατο σα χαρακτηρα σε βαθμο αντιπαθειας(ενας λεφτας που εκμεταλευεται απλα το κακομοιρη τον ανιψιο του). Αγαπημενη μου ιστορια εμενα ειναι "το ιδρυμα ΜακΝτακ" του Μπαρκς.

Cloud Strife στους Power Rangers ξεχασες το "εμπρος στον αγωνα".

Songoku kundos για το Silverhawk, ημουν πολυ φαν, το προτιμουσα μακραν περισσοτερο απ&#39;τα Thunder Cats. Μ&#39;αρεσε πολυ το universe του με τα πολυ διαφορετικα πλασματα και τους παραξενους πλανητες (πλανητης καζινο, πλανητης τραπεζα κλπ).
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X