Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Όταν ήμουν 8...(για "παιδιά" από 8 εώς 108 χρονών ;P)
Twra pou ta leme omws eixa kai egw kasseta tou Kitt, htan mavrh me kitrina grammata apeksw kai h istoria htan sxetikh me ena ergostasio ksyleias.
Prepei na koitaksw an einai mazi me tis kassetes me ta stroumfakia kai ta paramythia pou exw.
Loggo egw protimousa na vlepw Milton to teras kai Zombie Abercombie
Kai egw mazi me ton Straier eimoun vasika sxedon idia hlikia exoume.
ΧΑ! Εγώ είμαι τρυφερούδι, ήμουν τη δεύτερη χρονιά!
Είμαι σίγουρος ότι το έχω ξαναβάλει αλλά δεν το βρίσκω. Δεινόσαυροι με λέιζερ που τους καβαλάνε και πάνε στη μάχη, η απόλυτη αγορίστικη φαντασίωση και καλύτερη επιλογή καριέρας μετά από το να γίνεις Θάντερκατ ή Σερίφης του Διαστήματος.
Επίσης ναι, η κασέτα του ΚΙΤ είναι α-πε-ρι-γρα-πτη. Θα πρέπει να πω όμως ότι ένας φίλος μου έχει αυθεντική κασέτα ήχου με ιστορία του ΚΙΤ που ΔΕΝ είναι αυτή που ακούσαμε. Μιλάει για μια βροχερή νύχτα στην αρχή και κάτι άλλα τρομαχτικά πράματα...
Εγώ δυστυχώς ήμουν απ' αυτούς με τις δέσμιες. Γι' αυτό έλεγα ότι η Διαμαντοπούλου είναι χειρότερη κι από τον Αρσένη και τον Ευθυμίου. Αυτά τα καθίκια μας κατέστρεψαν.
μα ο αρσένης και ο ευθυμίου δεν ηταν υπεύθυνοι για τις δέσμες...
Εγώ δυστυχώς ήμουν απ' αυτούς με τις δέσμιες. Γι' αυτό έλεγα ότι η Διαμαντοπούλου είναι χειρότερη κι από τον Αρσένη και τον Ευθυμίου. Αυτά τα καθίκια μας κατέστρεψαν.
Ενταξει ο τυπος μορφη... Εχουμε κανενα δεινοσαυρο που να ειχε δωσει επι δεσμων;
Κλασσική περίπτωση βαρεμένου ταλαιπωρημένου πηγμένου Δεσμίτη. Κορυφή όντως.
Νομίζω μόνο ο Straier πρόλαβε τις δέσμες, εγώ ήμουν η δεύτερη χρονιά του συστήματος Αρσένη, με πανελλήνιες Β' και Γ΄ Λυκείου σε καμιά δεκαριά μαθήματα.
Leave a comment: