Πάτμος.

Announcement

Collapse

No announcement yet.

Στρατός!

Collapse

X
- 

o δεύτερος ποιος ήταν; εκεί στην πλατεία, καθώς βγαίνεις απο το ΚΨΜ δεξία; εκει ήμουν και γω.Originally posted by Altair View PostΌχι.Απλά κι εγώ στο 2ο ήμουν και ναι ήταν ζόρι,καμία σχέση με τους άλλους λόχους.

απο τα καλύτερα στρατόπεδα στην Ελλάδα από άποψη υποδομών, θυμάμαι κάθε λιγο είχε και μηχανήματα με κεφέδες, παγκάκια κτλ. Απλώς η μοναδική μαλακία ήταν πως τα μπάνια δεν ήταν μέσα στον λόχο άλλα κάπου προς τα δεξιά καθώς έβγαινες έξω, καμιά εξηνταριά μέτρα πέρα, αυτό έκανε το μπάνιο μια μικρή οδύσσεια Φεβρουάριο μήνα.Originally posted by Raphael View Post] Το στρατόπεδο είναι λατρεία.
 Comment
- 

Αυτό εννοεί ναι. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα. Και ναι τα μπάνια ήταν οδύσσεια αλλά τι είναι η ζωή μας χωρίς μικρές συγκλονιστικές στιγμές. 

Ααα Ναύπλιο... θα θυμάμαι το στρατόπεδο, τη πισινούλα δίπλα στο λόχο, το χορτάρι καθώς πας για τα μπάνια για πάντα.
 Comment
- 

Kala oloi tethorakismena tha pate ti ginete edw moirizomai kati tis"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
 But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
 Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
 Greek Gaming Videos
 Greek Final Fantasy Forum

Comment
- 

Oxi tank, arma maxhs se parakalw..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
 But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
 Kindred, this blade and I."

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
 Greek Gaming Videos
 Greek Final Fantasy Forum

Comment
- 

Λοιπόν.Όταν απολύθηκα πήρα πράσινο χαρτί.Σήμερα μου ήρθε λευκό.Μου ζητάνε να τους ταχυδρομήσω πίσω κάτι παπαριές,αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς πρέπει να κάνω,μιας και οι οδηγίες δεν είναι επαρκείς,ξέρει κανείς άλλος τι ακριβώς να κάνω;Θα τα ξαναδώ βέβαια πιο προσεκτικά,απλά ρωτάω να είμαι σίγουρος.
 Θα πάρω κάνα τηλέφωνο και στο Στρατιωτικό γραφείο,απλά ρώτησα πρώτα εδώ.Μην τα πεστοκόψω άδικα τα χαρτιά που μου στείλανε. Carpe diem Carpe diem
 Comment
- 

λολ και μένα μου ήρθε πάλι πράσινο και πρέπει να στείλω πίσω το άλλο πράσινο οταν απολύθηκα, μου έχουν βάλει και τον φάκελο για να το στείλω. Θα το στείλω απο δευτέρα.

ρε νουμπά αλταήρ και στο φυλλάδιο εφέδρου λέει τι πρέπει να κανεις αλλά και στον φάκελο που σου έστειλαν.

τελος πάντων θα τα δω μετά και θα σου πω.
 Comment
- 

Θα στείλεις το παλιό ολόκληρο όπως είναι σωστά;Επίσης θα κόψεις το κομμάτι που λέει ότι πρέπει να στείλεις μαζί του,εκεί που βάζει υπογραφή ο υπάλληλος ΕΛΤΑ και κρατάς τα υπόλοιπα έτσι;Εγώ αυτό κατάλαβα,θα τα δω και μετά να είμαι σίγουρος,άλλωστε κι εγώ Δευτέρα θα τα στείλω.Carpe diem
 Comment
- 

ναι και γω απ'ότι κατάλαβα στελνεις το παλιο όπως είναι ολόκληρο και απο αυτό που σε στέλνουν κόβεις και στέλνεις το κομμάτι που σου λέει στις οδηγίες και το άλλο το κρατάς. Ο φάκελος που σου στείλαν για να τους τα στείλεις δεν χρειάζεται γραμματόσημο.
 Comment
- 

Originally posted by Imrahil View PostRapha και φάντομ, το χαρτί το πήρατε/σας το στείλανε ή γίνεται κάτι με internet πλέον; Αν ισχύει το πρώτο, πόσο καιρό πριν παρουσιαστείτε το λαβατε ακριβώς;

Συμπληρώνεις τα πεδία και σου λέει που είσαι. Χαρτί δεν μου έχει έρθει ακόμα, όμως σε πολλούς φίλους μου ήρθε τελευταία στιγμή. Όσο για φωτογραφίες, εννοείται πως θα τραβήξω. Πάντως το μαλλί δεν το κόβω μέχρι να μου έρθει το χαρτί  
 Comment

Comment