Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στρατός!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Ευχαριστώ παίδες και καλό υπόλοιπο Imrahil. Στη μονάδα βέβαια είναι διαφορετικά από το κέντρο, ειδικά στην Αυλώνα που ήμουν κι εγώ δεν κάναμε τίποτα. Κι εγώ ηρέμησα αρκετά επειδή ήμουν κι εγώ στη φάση που με κυνηγούσαν προθεσμίες, δουλειές, πτυχιακές και δε συμμαζεύεται.

Στη μονάδα βέβαια τα πράγματα ήταν εντελώς ό,τι να 'ναι μιας και πέσαμε σε κωλομονάδα. Και μαύρο στρατόπεδο και τεθωρακισμένο, μαυρίλα μέχρι το κόκκαλο δηλαδής. Μέχρι και στο internet μας έβγαλαν Τα πτυχία και τα συναφή ούτε που τα κοίταζαν, μας είχαν πάρει 3-4 συνεντεύξεις ένα σωρό διαφορετικά άτομα και απλά ρώταγαν για να ρωτάνε.

Altair, στο Πυλί ήμουν και πολλές φορές πήγαινα και στο κέντρο. Είχα γυρίσει με διάφορους φίλους όλο το νησί αλλά κυρίως γυρόφερνα σε Πυλί και Κω.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Damn autocorrect.

Leave a comment:

• KimahriRonso
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Σπούδαζες προηγουμένος σε κάποιο Μαθηματικό / Φυσικό / Ηλεκτρολόγους;
    Προηγουμένως.......:troll:

Και μετά λέτε για μένα, που είμαι και μισός!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Σπούδαζες προηγουμένως σε κάποιο Μαθηματικό / Φυσικό / Ηλεκτρολόγους;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Imrahil View Post
    Να φανταστείς κρατήθηκα, το κομπλεντάν όμως είναι αγαπημένο. Η μόρφωση είναι αδιάκοπη κι εκτεταμένη, ανάλογη της καύσεως εγκεφαλικών κυττάρων. Τώρα τι να σου πω αναλυτικά, μας κράτησαν πάνω από 3 βδομάδες Αυλώνα, ο διοικητής ήταν καυλωμένος και μας τάραξε στην παρέλαση από τη 2η μέρα, ο επιλοχίας ήταν ακόμη πιο καυλωμένος και μας τάραξε στο κράξιμο, ο λοχαγός ήταν νορμάλ κι απλά ήταν πρήχτης. Πέρα από αυτά με είχαν θαλαμάρχη ως αρχίχαζο και έπρεπε να τσεκάρω τα άλλα χαζά. Ως φάση ο στρατός είναι ένα θεατράκι, έγω το βρίσκω ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό (ψυχικά), είχα συνηθίσει να με κυνηγάνε προθεσμίες, τώρα απλά ακολουθείς στοιχειώδεις διαταγές και είσαι κομπλεντάν(εψαχνα ευκαιρία να το χώσω).
    Στο στρατό εγώ βρήκα μία πρωτόγνωρη ψυχική ηρεμία. Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα πως προέκυψε αυτό.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλός πολίτης phantom και καλό υπόλοιπο Imrahil , ο στρατός είναι θέατρο του παραλόγου αλλά το 9αμηνο τελειώνει γρήγορα, αν δεν πας σε καμιά μάχιμη μονάδα βέβαια . Αλλά με της σπουδές κτλ που έχεις σε κάνα 1ο γραφείο σε κόβω οπότε μια χαρά θα την βγάλεις .

......μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Kαλός πολίτης Phantom,

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    kalos poliths re phantom!

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Γράψε και κάτι πιο αναλυτικό.
    Βλέπω πάντως πως ήδη μορφώθηκες. Ακόμα δε μπήκες και μιλάς με σλανγκιές.
    Να φανταστείς κρατήθηκα, το κομπλεντάν όμως είναι αγαπημένο. Η μόρφωση είναι αδιάκοπη κι εκτεταμένη, ανάλογη της καύσεως εγκεφαλικών κυττάρων. Τώρα τι να σου πω αναλυτικά, μας κράτησαν πάνω από 3 βδομάδες Αυλώνα, ο διοικητής ήταν καυλωμένος και μας τάραξε στην παρέλαση από τη 2η μέρα, ο επιλοχίας ήταν ακόμη πιο καυλωμένος και μας τάραξε στο κράξιμο, ο λοχαγός ήταν νορμάλ κι απλά ήταν πρήχτης. Πέρα από αυτά με είχαν θαλαμάρχη ως αρχίχαζο και έπρεπε να τσεκάρω τα άλλα χαζά. Ως φάση ο στρατός είναι ένα θεατράκι, έγω το βρίσκω ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό (ψυχικά), είχα συνηθίσει να με κυνηγάνε προθεσμίες, τώρα απλά ακολουθείς στοιχειώδεις διαταγές και είσαι κομπλεντάν(εψαχνα ευκαιρία να το χώσω).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Στην Κω που είσαι ρε ρεμάλι;Ψήσου να βρεθούμε,είμαι Καρδάμαινα για δουλειά.
    Καλός πολίτης.
    Wtf, κι εγώ στην Κω ήμουν. Να το ήξερα μπας και βρισκόμουν με κανέναν θα ήταν καλά . Τώρα είμαι με άδεια και ουσιαστικά έχω τελειώσει, για 1 ημέρα μόνο θα πάω για να ξεχρεώσω και να πάρω το χαρτί.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γράψε και κάτι πιο αναλυτικό.
    Βλέπω πάντως πως ήδη μορφώθηκες. Ακόμα δε μπήκες και μιλάς με σλανγκιές.

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    Καλό σουρεαλάκι ο Αυλώνας, ωραιότατα σκηνικά, θεατρινισμοί, κανά καψωνάκι, όρκοι λολιτο, παπάδες τακίμια, παρέλαση κομπλεντάν, ΣΠΕΝ τώρα και απ'τον άλλο μήνα εκπαίδευση στους πυραύλους Hawk

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Άντε καλή θητεία, μπροστά σου έχεις μερικούς απο τους πιο ηλίθιους μήνες της ζωής σου.
    Οι πιο ηλίθιοι μήνες της ζωής μου είναι μάλλον τώρα που δουλεύω.Βέβαια όλα εξαρτώνται από το που δουλεύειες,αλλά δε γίνεται να έχουμε όλοι παράπονα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Καλή θητεία και καλά κουράγια Imra.

Υ.Γ. Καλός πολίτης Raf.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Άντε καλή θητεία, μπροστά σου έχεις μερικούς απο τους πιο ηλίθιους μήνες της ζωής σου.

Leave a comment:

Working...
X