Originally posted by BigBOSS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στρατός!
Collapse
X
-
15 κανονική,12 ειδική,2 μέρες ΤΑΠ για κάθε μήνα στην παραμεθώριο,6 εορταστική για Πάσχα και άλλες 6 για Χριστούγεννα.Ίσως πάρεις και 2-3 τιμητική στο Κέντρο.Αυτά.άδεια απολύσεως ΑΝ δώσει ο διοικητής και ότι τιμητικές πάρεις.ΑΝ πάρεις.Carpe diem
Comment
-
Επισημα δικαιουσαι 3 ειδων αδειες, τιμητικη κανονικη και ειδικη, στην ειδικη συμπεριλαμβανονται οι υποκατηγοριες που ανεφερες, btw ο φιλος μου που ειναι τεθωρακισμενος στην χιο ( ( 96 ΑΡΜΕΘ κατι τετοιο ) και απολυεται τον επομενο μηνα λογω 10μηνου ( 09 B' - 307 νεοπουστο γαρ) κατι μου ειπε πως θα παει η θητεια ξανα στο 12μηνο γιατι δεν εχουνε λεφτα να πληρωνουν ΕΠΟΠια, οποιος ειναι ηδη μεσα και υπηρετει καλο ειναι να ρωτησει και να δει αν μπορει να το διασταυρωσει, αν οντως ισχυει τοτε κοφτε αναβολες ολοι αβερτα και μπειτε να τελειωνετε, μακαρι να εκανα και εγω μονο 9 μηνες
Comment
-
Originally posted by Anton@r@s View Post,άγραφες και τιμητικές που. Πρέπει πάντως στον Έβρο να μου δώσαν δύο μέρες σαν οδοιπορικά γιατί για την άδεια απολύσεως απο την κανονική νόμιζα πως είχα 8 μέρες αλλά τελικά είχα 10.
Το 9μηνο παίρνει μετάθεση;
Comment
-
Η παραμεθωριος που κανεις μετραει για τιμητικη, θεωρητικα για καθε μηνα πληρους θητειας σε παραμεθωριο δικαιουσαι 2 μερες τιμητικη, ειναι οι λεγομενες "αδειες παραμεθωριου" αυτο που συνιστω σε οσους εχουν τα μεσα να το κανουν ( τσιμπουκαραδες - γραφειαδες - κολληταρια με τον επιλοχια του λοχου ) ειναι οσο καιρο υπηρετουν στην παραμεθωριο να ξοδευουν ΜΟΝΟ αυτες τις αδειες ετσι ωστε οταν εχουν παρει την τελευταια μεταθεση να τους εχουν περισεψει καμποσες μερες.
Τουλαχιστον στην ελδυκ ετσι γινοταν, δηλαδη οποιος ειχε υπολοιπο παραμεθωριου και επαναπατριζοτανε χωρις να το εξαντλησει αυτο το υπολοιπο πηγαινε στο ντουκου και μετραγε μονο το υπολοιπο κανονικης αδειας.
Εγω περσι ιδιο μηνα ειχα ερθει ελλαδα με 6 μερες κανονικη υπολοιπο και την προβλεπομ ενη 10ημερη τιμητικη που δικαιουται καθε ελδυκαριος οταν επαναπατριζεται, ενας αλλος απτην μοναδα μου που τον στειλανε ΑΣΔΥΣ κι αυτον ειχε τουλαχιστον 10 μερες κανονικη επειδη ητανε γραφεας και φροντισε να μην ξοδεψει πολλες μερες απ'την κανονικη αδεια, κυριως χρησιμοποιουσε παραμεθωριου και τιμητικες.
Ετσι την περασε πεννα, 2-3 υπηρεσιες εκανε και ολες αυτες οι περισευουμενες μερες προστεθηκαν στην αδεια απολυσεως(η οποια ως γνωστον τελειωνει μια μερα πριν την απολυση σου ) , το μαρτυριο το τραβηξανε αυτοι που δεν ειχανε καθολου υπολοιπο αδειας και λιωνανε στην σκοπια μεχρι και το τελευταιο 24ωρο πριν απολυθουνε
Οδοιπορικα φυσικα και δεν μετρανε, τα βαζουν για να υπαρχουν, ειχα μιλησει με σειρα μου που ειχε παει στον εβρο και μου ειπε πως οταν τον στειλανε ΑΣΔΥΣ πηρε 4 μερες οδοιπορικα, τι διαλο μπουσουλοντας γυρνας απο παραμεθωριο σπιτι σου ?
Τωρα κανονικη τιμητικη ή πρεπει να λιωσει το κορμι σου και να κανεις μια δουλεια που να φαινεται προς τα εξω , οπως μια σειρουλα μου που αδειασε ολα τα λεωνιδας του ορχου και τα εβαψε ολα απο μεσα ή να κανεις κατι που και καλα ειναι πανω απτο προβλεπομενο μπροστα σε καποιον που μπορει να σε προτεινει για τιμητικη στον διοικητη του λοχου σου, στο πρωτο ταγμα αποσο ειχα ακουσει ειχες περισσοτερες ευκαιριες για τιμητικη αποτι σε μας, αλλα εκει ειναι και πιο τεντα τα πραγματα γενικα, Α αλλη ευκαιρια για τιμητικη ειναι αμα τα πας καλα σε βολη που απο αυτες καναμε μπολικες, το προβλημα ητανε ομως οτι συνηθως δεν καναμε καταμετρηση του σκορ και απλα βαραγαμε να τελειωνουμε, τζαμπα τα πυρομαχικα που πληρωνουν οι φορολογουμενοι δηλαδη
Comment
-
Σήμερα ήρθα στη νέα μου μονάδα,η οποία είναι στον ίδιο χώρο με την προηγούμενη,απλά ανεξάρτητη.Πλέον έχει πολύ πλάκα να τους βλέπω από μακριά να τρέχουνε και να τους βρίζουνε.Το ξέρω ακούγεται χαιρέκακο αυτό όμως δεν νιώθω μόνο εγώ έτσι,αλλά όλοι όσοι πήγαμε στη νέα μας μονάδα.
Είμαι στο 228 και πίνω Φάντα,297 σε άφησα για πάντα.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by crpl_shepherd View PostΗ παραμεθωριος που κανεις μετραει για τιμητικη, θεωρητικα για καθε μηνα πληρους θητειας σε παραμεθωριο δικαιουσαι 2 μερες τιμητικη
Comment
-
Σημερα πηρα στα χερια μου το σημειωμα καταταξεις και εκτος αυτων που ηδη γνωριζα βλεπω οτι γραφει: "Εχει επιλεγει για ΠΕΖΙΚΟ ΥΕΑ".
Απο οσο ξερω ΥΕΑ πας εθελοντικα και δεν γινεται να σε αναγκασουν.
Εγω προσωπικα δεν ψηνομαι και γενικα οσα εχω ακουσει με κανουν να μην το σκεφτομαι σχεδον καθολου ως επιλογη.
Βεβαια εχει και τα θετικα αλλα οπως ειπα δεν ψηνομαι και γενικα απο οσα εχω ακουσει θετικα<αρνητικα.
Comment
-
Yea epilogh erxete se olous osous exoun vgalei defterovathmia ekpedefsh.
Kai nai den einai ypoxreotiko, tha se rwtisoun an thes thn prwth mera ths katatakshs sou.
Egw phga dokimos pantos kai den to metaniosa, twra pou exoun mikrinei oi thyties omws den kserw pws einai ta pragmata."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Κοψε το μικρο σου δαχτυλο απο το ποδι(αν θες στο κοβω εγω)γιατι δε κανει και τιποτα και παρε απαλλαγη να παιξουμε God of War.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
Comment