Φύγε 114 αν έχεις το βιβλίο πρέπει να έχει μέσα λυμένες τέτοιες ασκήσεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Επιλυση Μαθηματικων Ασκησεων
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
φίλε schattenjager (ελπίζω να το έγραψα σωστά-όνομα και αυτό) σεβαστή η άποψή σου,όμως αυτό που είπες σχετικά με τις μολότωφ κτλ με προσέβαλλε ως άνθρωπο,λες και είμαι κανένας μουφοαναρχικός που ακολουθεί ότι του πασάρουν κι έγινε αναρχικός για να το παίξει μάγκας κτλ χωρίς να ξέρει γιατί κράζει.
η γνώση είναι δύναμη,σε αυτό δεν διαφωνώ.το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει αρκετή άχρηστη γνώση εκεί έξω.
γιατί δηλαδή εγώ να μαθαίνω ότι μλκ έχει κατέβει στον κάθε ψευτοσυγγραφέα που γράφει βιβλίο,έχω αρκετά στο κεφάλι μου, και προτιμώ κάθε φορά να επιλέγω εγώ την πηγή της γνώσης και της ενημέρωσής μου.
δόξα τον Κθούλου στην εποχή της ενημέρωσης ζούμε.
ελπίζω να έγινα αντιληπτός. ;)Carpe diem
Comment
-
καλά τα λέει ο Λούφυ.το σύστημα φταίει.ούτε ξέρω πόσα άχρηστα πράγματα έμαθα στο σχολείο.κι έτσι όπως είναι το σύστημα και σε θέλει παπαγάλο,τότε τα ήξερα όλα στην εντέλεια.τώρα δε θυμάμαι τίποτα.
αν θυμόμασταν όλα όσα μαθαίναμε στην αέναη αυτή απορρόφηση γνώσεων που βιώνουμε πλέον ο εγκέφαλός μας δε θα άντεχε και θα τρελαινόμασταν.οπότε...
[/b]
Comment
-
Agreed with
E αφού τους το είπε ο καθηγητής[/b]
Κάτι κάνει λάθος ο Λούφφυ.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
φίλε schattenjager (ελπίζω να το έγραψα σωστά-όνομα και αυτό) σεβαστή η άποψή σου,όμως αυτό που είπες σχετικά με τις μολότωφ κτλ με προσέβαλλε ως άνθρωπο,λες και είμαι κανένας μουφοαναρχικός που ακολουθεί ότι του πασάρουν κι έγινε αναρχικός για να το παίξει μάγκας κτλ χωρίς να ξέρει γιατί κράζει.
η γνώση είναι δύναμη,σε αυτό δεν διαφωνώ.το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει αρκετή άχρηστη γνώση εκεί έξω.
γιατί δηλαδή εγώ να μαθαίνω ότι μλκ έχει κατέβει στον κάθε ψευτοσυγγραφέα που γράφει βιβλίο,έχω αρκετά στο κεφάλι μου, και προτιμώ κάθε φορά να επιλέγω εγώ την πηγή της γνώσης και της ενημέρωσής μου.
δόξα τον Κθούλου στην εποχή της ενημέρωσης ζούμε.
ελπίζω να έγινα αντιληπτός. ;)
[/b]
Αυτό που είπα για τις molotov και το σύστημα, δεν προοριζόταν ούτε για σένα ούτε για κανέναν..
Μια διαπίστωση γενική ήταν αν και εστιασμένη στο καλύτερο τρόπο να πολεμήσεις τις δομές του συστήματος που θεωρείς ότι σε πνίγουν...
συγνώμη και πάλι...Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.
Let's just all say the magic words and go back to reality.
THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!
Comment
-
τελικα αποφασησα να παω αυριο ξημερωματα και να βρω κανεναν που να τις ελυσε σε σκονακι και να τις αντιγραψω απο αυτον, δεν ειναι και λιγα τα μαθηματα που τα χω περασει τελειως αδιαβαστος, Φυσικη 1& 2, Χημεια, Οργανωση Επηχειρησεων (καλα αυτο το περασα και με 9,2) και αλλα μπολικα γιατι οχι και αυτο? θα σας πω τις εξεληξεις αυριο.
Comment
-
I feel sorry for you...
Τώρα είμαι μαθητής 2ας Λυκείου και ποτέ στο παρελθόν δεν έκανα σκονάκι ή αντιγραφή από τον διπλανό , πάντα βασιζόμουν στο διάβασμα μου και στις γνώσεις μου στο κάθε διαγώνισμα...
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ
Μάθε όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις την ευκαιρία ...
Βέβαια υπάρχουν και καθηγητές οι οποίοι δεν έχουν όρεξη ή έχουν συμφιλιωθεί με την νοοτροπία των μαθητών , στο μάθημα αυτών των καθηγητών κάνε μόνος σου ότι μπορείς , προσπάθησε γιατί αν περιμένεις από αυτούς....
Και αν έχεις σοβαρό πρόβλημα σε κάποιο μάθημα , πάντα υπάρχουν και τα φροντιστήρια ή το ιδιαίτερο....
Comment
-
Eγώ δεν κρύβομαι,έχω κάνει σκονάκια,αλλά σε μαθήματα πραγματικά απαλευτα (αντε να μάθεις στον Φυσικό να διαβάσει Ιστορία και Φιλοσοφία των Θετικων Επιστημων).Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Δεν μίλησα για το σχολείο..για το πανεπιστήμιο μίλησα...
Καμία γνώση δεν είναι άχρηστη, το θέμα είναι πως αξιολογείς εσύ ο ίδιος το τι θα την κάνεις...
Και κακά τα ψέμματα, αν δεν μπορείς και στο πανεπιστήμιο να σκεφτείς κριτικά τι θα πάρεις από το κάθε μάθημα, όσο βαρετό και άχρειαστο αν νομίζεις πως είναι, δεν θα το κάνεις ποτέ και μια ζωή θα γκρινιάζεις για το σύστημα/εργοδότες/ανώτερους σου..
Για να πέσει το σύστημα, μαζί με την molotov χρειάζεται και η γνώση...τόσο γιανα μπορέσεις να την φτιάξεις, όσο και για να ξέρεις γιατί και που θα την ρίξεις...
[/b]
Συμφωνώ πάντως με τον altair στο θέμα του σχολείου, το σύστημα με το οποίο δουλεύει το σχολείο στην Ελλάδα είναι τελείως λάθος και περισσότερο κακό παρά καλό κάνει στην νεολαία, μάλιστα είχε κάνει κι ένα post ο Evans σε άλλο θέμα που έθιγε αρκετά ζητήματα που σχετίζονται με το σχολείο και τα οποία με βρίσκουν 100% σύμφωνο.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και για να ξέρεις που να ρίξεις τη Molotov που λες πρέπει να γνωρίζεις αρκετά παραπάνω από αυτά που σου προσφέρει η κρατική παιδεία αλλά τέσπα.
[/b]
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment