Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το νέο μου αυτοκίνητο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φίλε DJ Solid όλοι ξέρουμε (πιστεύω) τα αυτοκίνητα που ανέφερες και κανείς δεν τα κακολόγησε. Το θέμα είναι πως άλλη αίσθηση σου δίνει η Lamborghini και άλλη το Evo. Άσε που δεν συγκρίνονται καν σε επιδόσεις, τουλάχιστον στην έκδοση του Evo όπως βγαίνει από το εργοστάσιο.

Όσο για τα 100,200 η και 300 χιλιάρικα, αν τα είχα και καλύτερα να ήταν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα σε επιδόσεις και πάλι δεν θα τα έπαιρνα. Όπως και να το κάνουμε, σε design, στυλ και μούρη κανένα τους δεν πιάνει καν το μικρό δαχτυλάκι της Gallardo ή και του R8. Εάν μου έλεγες ότι η audi θα έβγαζε τέτοιο αυτοκίνητο πριν 5 χρόνια θα λυνόμουν στα γέλια. Τώρα όμως της βγάζω το καπέλο και βλέπω ότι οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν. Όταν μου δείξουν οι υπόλοιπες εταιρείες ότι ξέρουν να φτιάχνουν Supercar και όχι τυχαία αμαξώματα με δυνατές μηχανές τότε θα δυσκολέψει η επιλογή μεταξύ των συγκεκριμένων μοντέλων. Ο νονός μου από την Κρήτη έχει ένα φτιαγμένο Evo και παλιότερα είχε ένα Impreza WRX και τρέχει όσο δεν φαντάζεσαι. Συνέχεια όμως τα τρέχει στα συνεργεία γιατί απλά δεν είναι αμάξια που αντέχουν τις πιέσεις των μεγάλων ταχυτήτων όπως θα έπρεπε, ειδικά όταν είναι φτιαγμένα και σπρώχνεις τα όρια τους.

Comment

Ειδικά το GTR δεν είναι ένα τυχαίο αμάξωμα. Έχει πέσει πολύ μελέτη στο σχεδιασμό.
      Ακόμα την τεχνολογία που έχει από κάτω δεν τη συναντάς πουθενά αλλού.
      Ακόμα και τα Evo και Impreza STi έχουν τεράστιες διαφορές με τις απλές εκδόσεις.

Μάλλον δεν τα είχε φτιάξει και τόσο καλά για να τρέχει συνέχεια στα συνεργεία.
      Γίνονται πολύ ευπαθή αν δεν ξέρεις τι κάνεις.
      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Ειδικά το GTR δεν είναι ένα τυχαίο αμάξωμα. Έχει πέσει πολύ μελέτη στο σχεδιασμό.
        Ακόμα την τεχνολογία που έχει από κάτω δεν τη συναντάς πουθενά αλλού.
        Ακόμα και τα Evo και Impreza STi έχουν τεράστιες διαφορές με τις απλές εκδόσεις.

Μάλλον δεν τα είχε φτιάξει και τόσο καλά για να τρέχει συνέχεια στα συνεργεία.
        Γίνονται πολύ ευπαθή αν δεν ξέρεις τι κάνεις.
        [/b]
        Δεν ξέρω για την ποιότητα των νέων μερών αλλά ήταν για 3 χρόνια πρωταθλητής βαλκανίων στα Moto Cross και πρωταθλητής ελλάδος στους αγώνες με Kart οπότε νομίζω πως από αυτήν την εμπειρία θα γνώρισε κάποιους ανθρώπους που ξέρουν να φτιάχνουν αυτοκίνητα κλπ Το GTR είναι πράγματι καλό αλλά υπάρχει κάποιος (όχι Ιαπωνέζος) που θα το προτιμούσε από μία Lambo αν δεν έπαιζαν ρόλο τα χρήματα;

Comment

Δε λέει κάτι αυτό. Εκτός αν φτιάξιμο εννοείς ότι τα έχει πάει 600+ άλογα.

Εγώ πάντως από μία Gallardo θα το προτιμούσα.
          I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Working...
          X