Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

άλλο τα βυζά,άλλο οι βυζάρες,άλλο οι βυζούμπες και άλλο οι βυζόμπαλες.

ε μα με προκαλείς δε φταίω εγώ.
    Carpe diem

Comment

και παλι δε νομιζω οτι ειναι τοσο προσβλητικο. ειναι σαν να λεμε μπουτια και μπουταρες, θιγεται κανεις με μια τοσο αθωα λεξη ? δυσκολο...

Comment

καλά δε νομίζω από εδώ μέσα αλλά σκέψου πως μπορεί να τα δει κάποιος απ'έξω.πιστεύω πως πρέπει να προσέχουμε λίγο την εικόνα που δίνουμε ως κοινότητα.αυτό είναι όλο.ε΄μένα προσωπικά καρφί δε μου καίγεται αν αρχίσει ο άλλος να βρίζει σα νταλικέρης.αν και μερικές φορές που βλέπω τα σχόλια στο youtube ξενερώνω...αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
        Carpe diem

Comment

Τα βρισιματα ειναι gtp.... προτιμω τις ειρωνιες. Ξερετε αυτες που τσουζουν

Μενεγακη, Μελετη (ναι απο μικρος εβλεπα Ant1 και παραμενω πιστος).

Επισης μου αρεσε κι εκεινη που παρουσιαζε το δικο σου deal το καλοκαιρι. Ημουν στο χωριο μια δυο εβδομαδες και δεν ειχα παρει ουτε pc, ουτε κονσολα (μονο το ds). Η τηλεοραση δεν επιανε πολλα καναλια και καθομουν τα μεσημερια, εφτιαχνα φραπε, καθομουν στη πολυθρονα και την χαζευα lol

Επισης ειμαι κι εγω υπερ να λεμε γενικα για celebrities. Εχουμε κι εκει να λεμε πραγμα
          My blog:Doppel's Den

Comment

Εγώ προτείνω να λέμε και τον καφέ και τα χαρτιά. Αν κάποιος ξέρει να διαβάζει και παλάμες ας το πει και θα σκαννάρω το χέρι μου και θα του το στείλω.

Comment

Εχω καναδυο βιβλια για παλαμες αν ενδιαφερεσαι

Comment

Comment

Christina Gulielmino
                  και πιστεψτε με,δεν βρήκα αλλη φωτο στο γοογλη

[attachmentid=38]

Και παρουσιαστρια,και ηθοποιος και ότι γουστάρετε.
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

[/b]
                    LOL

(Τωρα σοβαρα ψηνομαι να δω την μοιρα σου, να δω το ριζικο σου )

Comment

[/b]
                      LOL, owned.
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Λοιπον δεν εχω προβλημα να αλλαξει ο τιτλος για celebrities

Ωστοσο, θα συνεχησω με αλλες δυο σουπερ παρουσιαστριες, λιγο πιο παλιες.

Αννα Μαρια Λογοθετη

ξερετε τωρα... 3 2 1 αντεννα... ποσο πιτσιρικι να μουνα τοτε, ωστοσο ποτε δε τη ξεχασα...

και Πεπη Τσεσμελη

δε βρηκα αλλη φωτο οποιος βρηκε ας βαλει.

και δε θα ξεχασω δυο κοπελιτσες πριν χρονια στο mad tv καναν ενα πολυ ωραιο μεσημεριανο με χορηγο τα goodys και πετιεται η ξανθουλα και πεταει την επικη ατακα..." Ξινα... εμενα μου αρεσουν τα ξινα..."
                        Μετα απο ενα αμηχανο γελακι της παρουσιαστριας της αλλης και τη συγχηση στο πανελ, το προσπαρασαν αρον αρον και συνεχησαν.

ΥΓ

50 ευρω

Comment

Bάνα Μπάρμπα, δεν ξέρω αν είναι η πιο ή από τις πιο sexy, πάντως είναι.... Η Σκόρδα και η Μελέτη που αναφέρατε έχουν πρόσωπο που δε λέει τίποτα.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Ούτε βυζιά, ούτε βυζάρες.
                            Ή φυσκούνια ή βυζά τα λέει αυτό εδώ το forum.

Τώρα για Ελέναρο θα συμφωνήσω, όσο πάει γίνεται και καλύτερη, best greek milf.
                            Τίποτα σε μελαχρινό ή καστανό παίζει; Δε μου αρέσει τόσο το ξανθό.
                            Διαδηλώνουμε ενάντια στο ξανθομπαμπούρικο κατεστημένο.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Μενεγάκη...Μελέτη για κάτι πιο σκυλέ....Σκορδά για τα φουσκούνια της! :wub:
                              και Σίση Χριστίδου πριν τουμπανιάσει η κοιλιά της
                              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

<div class='quotetop'>(Altair &#064; May 5 2008, 08&#58;57 PM) [snapback]21162[/snapback]</div>
                                άλλο τα βυζά,άλλο οι βυζάρες,άλλο οι βυζούμπες και άλλο οι βυζόμπαλες.
                                [/b]

<div class='quotetop'>(Loggo &#064; May 6 2008, 01&#58;23 AM) [snapback]21213[/snapback]</div>

Ή φυσκούνια ή βυζά τα λέει αυτό εδώ το forum.
                                [/b]
                                εγώ τι έγραψα ρε ΛΙΝΚ;

edit:ελπίζω αύριο να βρω χρόνο να ποστάρω εικόνες από Χριστίνα Γουλιελμίνο,Πέπη Τσεσμελή και άλλες που έχω και θέλετε.το πολύ πολύ αν θέλετε να περιμένετε μέχρι το πσκ που θα έχω άπλετο(και όχι άπλυτο ) χρόνο.αλλιώς μόνο τις προαναφερθείσες κυρίες.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X