Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δε σου εχουν πει να μη ποσταρεις την εικονα σου ή αλλα προσωπικα στοιχεια στο internet?
    [/b]
    Και να σκεφτείς ότι ομόρφυνα τελευταία. Που να πόσταρα και παλιότερη φώτο
    Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Δεν ειναι παρουσιαστριες αλλα whatever..

Δουκισσα νομικου:

Νανσυ Αλεξιαδη:

Comment

Αυτη η Νομικου ειναι συμφοιτητρια παρακαλω αν και μαλλον δεν την εχει δει κανεις απ οταν την ειδε ο τηλεοπτικος φακος 1η φορα .

Comment

Αυτη η Νομικου ειναι συμφοιτητρια παρακαλω αν και μαλλον δεν την εχει δει κανεις απ οταν την ειδε ο τηλεοπτικος φακος 1η φορα .
          [/b]
          Και πρώην συμπαίκτρια και γειτόνισσα. Δεν ξέρω πως είναι τώρα αλλά δεν ήταν έτσι τελευταία φορά που την είδα!

Comment

εμένα πάλι μου αρέσει η ξανθούλα από εδώ.
            η οποία έμαθα ότι είναι συμφοιτήτρια του κολλητού μου και ότι του την ψιλοέπεφτε.δε γράφω άλλες λεπτομέρειες γιατί θα με σκοτώσει...

http://www.youtube.com/watch?v=7s96ODVHBEk
            Carpe diem

Comment

Και πρώην συμπαίκτρια και γειτόνισσα. Δεν ξέρω πως είναι τώρα αλλά δεν ήταν έτσι τελευταία φορά που την είδα!
              [/b]
              Γκουχ...photoshop...γκουχ...
              Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Ε τωρα γινεσαι κακια. Τι φταιει η κοπελα π γεννηθηκε βαμμενη,ατριχη,με λευκανση στα δοντια και μαλλι κομμωτηριου???

Comment

Νανσυ Αλεξιαδη:

[/b]
                  :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Comment

καλά λένε πως οι γυναίκες μεταξύ τους κράζονται απίστευτα.μια χαρά κοπελίτσα είναι χαλαρώστε.άμα ήταν η ζήλια ψώρα...

υ.γ.φυσικά και αστειεύομαι μην παρεξηγηθείτε ;)
                    Carpe diem

Comment

• Πω πω ζηλειες..

Photoshop η οχι η κοπελα ειναι θεα admit it... ;) ;)

Comment

• να ποσταρουμε και τη κικου ως σεξι παιχτρια videogames!!!

αλλα να μας δωσει καμια φωτο με μπικινι!

Comment

• μην τα λες αυτά γιατί θα έρθει ο φίλος της που είναι "φέτας" να σε κάνει μαύρο στο ξύλο.
                          Carpe diem

Comment

• H αδερφη του UEG τα σπαει.Εχω δυο pics.Ειναι βαμμενη στα μπουζουκια μουρλια.
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• H αδερφη του UEG τα σπαει.Εχω δυο pics.Ειναι βαμμενη στα μπουζουκια μουρλια.
                              [/b]
                              να ταν ξαδερφη του τουλαχιστον... ρε σεις μη λετε τιποτα για αδερφες...

Οσο για τη κικου... δηλαδη τι οσες εχουμε ποσταρει πιο πριν ειναι αδεσμευτες ας πουμε?

Comment

• να ταν ξαδερφη του τουλαχιστον... ρε σεις μη λετε τιποτα για αδερφες...

Οσο για τη κικου... δηλαδη τι οσες εχουμε ποσταρει πιο πριν ειναι αδεσμευτες ας πουμε?
                                [/b]
                                O Azrael εξαιρειται, οι υπολοιποι το νου σας..

Δε νομιζω να ειναι αδεσμευτες αλλα ουτε και να ειναι μελη και να ποσταρουν εδω... B) B)

Comment

Working...
                                X