Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δε ξερω αν αυτα που λες Φυγε τα εννοεις ομως προσωπικα εχω φαει στη ζωη μου αρκετα σκαλωματα με γυναικες που μονο τελειες δεν ηταν αλλα τυχαινε να ειχαν καποια χαρακτηριστικα που απλα μου εκαναν κλικ.
    Do a barrel roll!

Comment

• ΥΓ Πωπω τι γραφω αμα θελω ε ? :icon_twisted:
      [/b]
      Πράγματι, βελτιώνεσαι μέρα με τη μέρα.

Α.εκνευρηστικα
      Β. τόνοι
      Γ. Ελληνικά

Comment

• Δε ξερω αν αυτα που λες Φυγε τα εννοεις ομως προσωπικα εχω φαει στη ζωη μου αρκετα σκαλωματα με γυναικες που μονο τελειες δεν ηταν αλλα τυχαινε να ειχαν καποια χαρακτηριστικα που απλα μου εκαναν κλικ.
        [/b]
        Nαι αυτο ειναι το θεμα το κλικ, καποτε ειχα καψουρευτει απιστευτα μια κοπελα, η οποια δεν την ελεγες και μοντελο, αλλα ειχε αυτο το κατι το γαματο.

Comment

• Nαι αυτο ειναι το θεμα το κλικ, καποτε ειχα καψουρευτει απιστευτα μια κοπελα, η οποια δεν την ελεγες και μοντελο, αλλα ειχε αυτο το κατι το γαματο.
          [/b]
          Έτσι από περιέργεια, αυτό το 'κάτι' εσείς οι άντρες πως το ορίζετε?
          Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• Χημεια
            Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
            It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
            A man wields his sword in order to depart life with a smile.
            In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
            Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
            Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
            Ειναι ο Getta Robo.

Comment

• Έτσι από περιέργεια, αυτό το 'κάτι' εσείς οι άντρες πως το ορίζετε?
              [/b]
              Ναι, το "κατι" δεν εχει ορισμο. Επισης μπορει να ερμηνευτει κι ως "κλικ"

Φανταζομαι βεβαια ειναι ενα χαρακτηριστικο σε μια κοπελα που σου αρεσει, οχι για καποιο λογο που βγαζει νοημα, αλλα επειδη εχει καρφωθει στο υποσεινηδητο σου το χαρακτηριστικο αυτο. Ειναι ενα βιωμα, που εχει γινει απλα ενα σηαμδι στον χαρτη του μυαλου σου.

Ενα παραδειγμα:
              Στον Φυγε μπορει να αρεσουν γυναικες που εχουν φαει φρουτα του διαβολου και βγαζουν χερια απο τους τοιχους, επειδη ισως καποια τετοια κοπελα του φερθηκε φιλικα ή τον εκανε να νιωσει καπως ωραια σε ηλικια που πιθανως δεν ηξερε τι σημαινει "κορν φλεικς".

Ενα κανονικο παραδειγμα (παλι καπως ακραιο):
              Το παραπανω εγινε πχ με μια κυρια που φορουσε κοκκινα σταρακια. Υποσεινυδητα του αρεσεουν γυναικες με κοκκινα σταρακια.

Αυτο πιστευω ειναι αυτο το κατι. Αλλωστε διαφερει στον καθενα μας και δεν νομιζω να μπορει να ορισθει σε δυο τρεις σειρες.

Αν παλι δεν ειναι το παραπανω, ισως βιολογικα και εξελεγκτικα να ειναι καποιο αλλο ερεθισμα που εχει αγκυστρωθει στο υποσεινηδητο των αντρων απο τα χρονια που ακομα ζουσαν σε σπυλιες.
              Και ειναι βεβαια αν δεχεται κανεις την εξελιξη ή οχι. Ισως να ειναι κι απο την φυση του ανθρωπου κατι, κατι με το οποιο πλαστηκε απο την φυσηή τον Θεο.
              Αν και δεν νομιζω τα δυο παραπανω, γιατι οπως ειπα ατο το "κατι" διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

My blog:Doppel's Den

Comment

• Ισως παλι να ειναι και η αυρα, το πως εσθανεσαι οταν ερχεσε σε επαφη με με ενα ατομο, αλλα επισης υπογραφω και γω την αποψη του Ντοπελ οτι υπαρχουν δηλαδη στοιχεια σε καποια κοπελα πχ που επειδη τα χεις συνδεσει με ευτηχησμενες στιγμες αυτοματα να σε προσελκυσουν,... (δεν ενοω να οδηγαει η γκομενα φεραρι και να θυμηθεις οτι με αυτο το αμαξι βγηκες πρωτος στο grand turismo...)

Comment

• Δεν μπορεις να εξηγησεις το "κατι" με λογια.. ;)

Εγω παντως αν δεν ειναι ξανθια το πολυ 170cm 65kg δε μου κανει ευκολα κλικ..

Comment

• η χημεία,το δέσιμο,η κατανόηση.να ξέρεις ότι μπορείς να συζητήσεις μαζί της,να περνάτε καλά,να μην την βλέπεις απλά ως ένα κομμάτι κρέας.αυτό είναι το "κάτι".
                    Carpe diem

Comment

• ναι οντως αυτο το κατι αναγει τη γυναικα απο ενα κομματι κρεας σε κατι πιο ανθρωπινο και πνευματωδες.

Comment

• να μην την βλέπεις απλά ως ένα κομμάτι κρέας.αυτό είναι το "κάτι".
                        [/b]
                        Πολυ σημαντικο αυτο.
                        Και ψιλοσπανιο πλεον
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

• Μπορώ να πω πως παρόλο που είμαι μικρός, εχω περάσει ενα χοντρό τράβηγμα.. Και ακόμα το περνάω μπορώ να πω. Ε, πιστευω πως ο UEG έχει δίκιο.. Δεν εξηγήται με λόγια. Ούτε αυτη που εχω κολλήσει εγώ [κλείνω χρόνο οπου ναναι ^^] είναι θεα, αλλα... δεν εχει να κάνει. Ο καθένας βλέπει ότι θέλει.. Στο κάτω κάτω ενα βιβλίο δεν το κρίνεις απ'το εξώφυλλο.. Δεν λεω οτι είναι ασχημη και πνευματική [ :Ρ ] αλλα ειναι Normal.. Σε αλλους αρέσει, σε άλλους όχι, αλλα για μένα πάντα θα ναι κάτι το διαφορετικό ^^.
                          Ουφ. :Ρ

Edit: Δεν κάνετε ένα topic καψουρέματος να τα πουμε εκει? :Ρ

Comment

• Σύμφωνα με τον χώρο της επιστήμης αυτό το "κάτι" έχει να κάνει με τις φερομόνες του καθενός μας...τι ακριβώς είναι αυτές δεν ξέρω ένας χημικός ας μας διαφωτίσει...Ο καθηγητής της Χημείας μας μας έχει πει πάντως πως όταν ερωτευόμαστε κάποιο άτομο γίνεται λόγω φερομόνων,ταιριάζουν δλδ οι φερομόνες των δύο ατόμων.Φερομόνες υπάρχουν στο σάλιο,στον ιδρώτα και στο στόμα.Για αυτό τα φιλιά μεταξύ εραστών είναι πολύ σημαντικά και ορισμένες φορές μας φαίνονται μαγευτικά εάν έχουμε κατάλληλο σύντροφο...Δεν ξέρω αν το πιστεύω απόλυτα αυτό,πάντως σίγουρα αυτές οι ουσίες θα έχουνε κάποια σημασία...

Φερομόνη είναι μια χημική ουσία που απελευθερώνεται από ένα ζώο και προκαλεί μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδει κάποιο μύνημα σε ένα άλλο άτομο του ίδιου είδους. Υπάρχουν φερομόνες κινδύνου, εντοπισμού φαγητού, σεξουαλικές και πολλές άλλες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη φυσιολογία των ατόμων

Από wiki

Comment

• Mπορει, αλλα ειναι αναγκη ακομα και τον ρομαντισμο να τον αναγουμε σε χημικες ουσιες; Καλυτερα οταν αυτο το "κατι" ειναι ασαφες, εχει πιο πολυ πλακα. Ε;
                              https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

• Οταν μας ειχε ρωτησει η κοινονιολογος γιατι οι ανθρωποι μετα τον γαμο σταματαν να ερωτευονται eventually, πολυ απλα και κηνικα της ειχα απαντησει πως οταν καποιος ερωτευεται εκρινονται ουσιες στον οργανισμο που δημιουργουν χιλιες δυο αντιδρασεις. Σιγα-σιγα οι ουσιες αυτες φευγουν και μενει...τιποτα. Οποτε ουσιαστικα πρεπει να αναγαγουμε τον ερωτα σε αγαπη.

Η απαντηση της;
                                "Εισαι θετικη ετσι;"

Δυστυχως φιλε missing score τα παντα ειναι χημεια, και για μην ευλογουμε και πολυ τα γεννια μας τα παντα ειναι φυσικη. Στο τελος τα παντα ειναι ενεργεια.

Η ρεαλιστικη θεωρηση των πραγματων βοηθαει να ανακαλυψουμε την αληθεια πισω απο τα φαινομενα και γιατι οχι;, να χρησιμοποιησουμε τα δεδομενα προς οφελος μας.

Αλλα εχεις δικιο. Εχει πιο πολυ πλακα να μην δινουμε επιστιμονικες εξηγησεις για αυτο το κατι και για οποιοδηποτε κατι καμια φορα. Στο τελος η καλυτερη ισως εξηγηση και ορισμος που μπορουν να δωθουν για αυτο το πραγμα ειναι τα τραγουδια, τα ποιηματα, οι ταινιες, τα θεατρικα, τα λογοτεχνηματα. Αυτα ισως και να το προσεγγιζουν πιο πολυ.

Και επειδη εχουμε ξεφυγει, θα μπορουσαμε να συνεχισουμε την συζητηση στο θεμα για σχεσεις, σεξ και φραουλες.

gimme some hot tv hostesses
                                My blog:Doppel's Den

Comment

Working...