Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα θεματα δεν τα θεωρησα απαιτητικα, αλλα ισως ειναι επειδη ακουγοταν οτι θα ηταν στην επιτροπη ο μαλακας του 2005, περιμενα πολυ πιο δυσκολα.

Το 2ο θεμα το τριτο οντως ηταν παγιδα. Στην αρχη ειπα "μα καλα δυο σωστα εχει;". Αλλα, οταν καταλαβα οτι ελειπε το τετραγωνο απο το πρωτο ω χαμογελασα.

Το 3ο θεμα ηταν αδιαφορο πιστευω. Εκπληξη μονο το μελιμετρε χαρτι.

Και το τελευταιο καλο, με τα δυσκολα να ειναι τα δυο τελευταια, ενω και στο πρωτο μια λαθος φορα σου εβγαζε λανθασμενη επιταχυνση του σωματος Σ.

Τελως παντων το σιγουρο πως με τη φυσικη εχω κλεισει σαν ανθρωπος. Ενδιαφερουσα σαν επιστημη, τη βρισκω δυσκολη ομως.
    Παμε για Χημεια τωρα (ναι, ξερω πως ειναι εφαρμοσμενη φυσικη )!
    My blog:Doppel's Den

Comment

• Υποθετω πως μονο 1 μαθημα εμεινε για τους περισσοτερους... Αντε καλα ψεμπερδεματα, τα δυσκολα φυγαν υποθετω..
      Ωραιο πραγμα το συστημα με τα 6 μαθηματα, τελειωνεις πριν προλαβεις να κουραστεις απ' το ολο κλιμα .

Comment

• 12 μαθήματα σερί σε 15 μέρες στη δευτέρα λυκείου. Πάτε κόντρα;:phil:
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• 19 και πάνω σήμερα. Χεχεχε!
          Και βάλανε δυσκολότερα απο οτι συνήθως. Μιεχεχεχε!

Comment

• 100σταρι χημεια με ενα δυσκολο πολλαπλης επιλογης και ενα δυσκολο τελευταιο ερωτημα.

Εχω φαει του σκασμου και θα αγορασωκατα τις 5 ενα προφοτερολ για 4 ατομα για μενα και τους δυο φιλους μου που ξαναδιναμε. Το βραδυ, μετα το boston legal, εχει εξοδο για whiskey, denny crane style.

Καλη επιτυχια σε ολους σας και οσους εχουν ακομα ΑΟΘ.

Comment

• Έχει και πούρο το πρόγραμμα....?
              Έστω Caprice....πρέπει να ολοκληρωθεί το "σκηνικό"....

Καλά αποτελέσαματα παίδες
              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Εγώ πάντως το πούρο το είχα ανάψει την ημέρα που βγήκαν οι βάσεις. Επίσης τώρα συνειδητοποιώ πως έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που τελείωσα (συγκεκριμένα σαν σήμερα έδινα μαθ.κατ. άσχημη εμπειρία αλλά τουλάχιστον δεν μου κόστισε) και μου φαίνεται σαν χθες. Το σλόγκαν που είχαμε βγάλει μετά από λίγο καιρό ήταν "Από την στιγμή που βγήκα από το Α.Ο.Δ.Ε η ζωή μου μπήκε στο fast forward" είναι ακόμα επίκαιρο για μένα.

Comment

• Ωραίος ρε αρρώστiα Dopel! Άντε σου εύχομαι και στο Princeton.

Αύριο πρέπει να γράψω 19-20 για να περάσω Πληροφορική Αθήνα ή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Let the god be with me.

Comment

• Να κανω και γω τον απολογισμο μου ?

Νταξει, Προγραμματισμο, Μαθηματικα Γενικης και ΑΟΔΕ υπολογιζω οπωσδηποτε 19, ειναι γραμμενα ολα αλλα μαλλον ολο και καπου θα στραβωσει το πραμα, και θα χασω απο καμια λεπτομερεια/παρατηρηση.

Φυσικη λιγο το εχεσα .. ενα 14 με το ζορι. Ποτε δεν μπορεσα να μπω στο νοημα αυτου του μαθηματος

Μαθηματικα, εκανα σχεδον τα παντα.. Εκτος απο Θεμα 4ο το δ και το γ που το αφησα στην μεση. Ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι γραμμενα καλα, παντως καποιες δικαιολογησεις λειπουνε.

Εκθεση ο θεος βοηθος.

Γενικα παντως, δυσκολουτσικα ηταν τα θεματα αν τα δουμε σφαιρικα.. Μονο μαθ. γενικης μου φανηκαν γελοια.

Φυσικα και μαθηματικα κατ τα 4α θεματα ηταν αρκετα ζορικα σε σχεση με παλαιοτερα θεματα. Αλλα ακομα και ο προγραμματισμος χθες ειχε μερικα πολυ πο*στικα σημεια..

Αντε να δουμε! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους αν και απο τι βλεπω σκισατε οι περισσοτεροι, Doppel τι να πω respect

Comment

• 97 σήμερα Οικονομία λόγω ενός μικρού λάθους.

Καλα τελειώσαν οι εξετάσεις, άντε να δώ τώρα τι έχω βγάλει. Μέχρι τότε έχουμε parties και παραλίες.

Have Fun Bros!

Comment

• Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά.

Ελπίζω να δω κάποιους από εσάς στη σχολή μου (www.di.uoa.gr), αν και εγώ ξεμπερδεύω σιγά σιγά.

Comment

• di inside ;)

Είναι ένα φίλος μου εκεί!

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα?
                          "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

• Χτες ακουσα γυρω στις 17, αλλα δεν παιρνω κι ορκο, επειδη κι εκεινη που μου το ειπε δεν ηταν σιγουρη.

Τελικα 26 απο εναν αλλο καθηγητη που λεει σιγουρα.

Comment

• Πάντως για αποτελέσματα μηχανογραφικών (δλδ που περάσατε), θα περιμένετε μέχρι τέλος Αυγούστου, συνήθως μέσα στην τελευταία εβδομάδα βγαίνουν.

Comment

• Τα μηχανογραφικα θα γινουν πιο νωρις. Αν θυμαμαι καλα μεσα Ιουλιου. Και ναι οι βασεις βγουν τελη Αυγουστου.

Comment

Working...
                                X