Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εγώ πέτυχα τον στόχο μου και απο του χρόνου και για τα επόμενα χρόνια θα πέρνω μισό εισητήριο στα λεοφωρεία και στο Village.

    ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ πέρασα.

    Comment


    • Στο Village το πολυ να γλιτωσεις 1€
      Do a barrel roll!

      Comment


      • ακουστε τι σκεφτηκα...

        Οι σχολες και η θρησκεια μπορουν να σου χαρισουν την αιωνιοτητα!

        Λολ Πολυ καλο σας επιτρεπω να το χρησημοποιηε αρκει να υπογραμιζετε ποιος το ειπε!

        Comment


        • Luffy παμε για κανα daily αυριο γιατι η πολυ δουλεια εχει ασχημη επιρροη πανω σου...
          Do a barrel roll!

          Comment


          • Έλα ρε ChrisTop παιχτούρα!!! Άντε, περιμένουμε κι άλλους! Διακοπές πήγανε;
            My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
            Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV


            Comment


            • Περασα κι εγω ιατρικη θεσσαλονικης που ηθελα. Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν!!!

              @sub_zero: Το 10% στους αποφοιτους δεν βλεπω τι κακο εχει, αν και θα το καταργησουν απο του χρονου ή κατι τετοιο. Εμενα πιο πολυ μου τη σπανε οι στρατηγικες αποκεντρωσεις με πιο δυσκολα θεματα κτλ, ενω το προβλημα το δημιουργουν καθαρα οι ειδικες κατηγοριες, οπου τρια αδερφια μπορουν να παρουν μεταγραφη οπου θελουν. Δεν λεω βεβαια να καταργηθουν, ουτε πως δεν ειναι χρησιμες (εχω φιλους που το να μενουν με τα αδερφια τυος στην ιδια πολη, στο ιδιο διαμερισμα ειναι ο μονος τροπος να βγουν οικονομικα στις σπουδες), αλλα... αλλα δεν ξερω
              My blog:Doppel's Den

              Comment


              • 1) Τα συγχαρητηρια μου σε ολους οσους πετυχαν. Σας ξερω χρονια και ειμαι πολυ περιφανος για εσας, καθοτι εχω μιλησει παρα πολλες φορες και εχω δωσει πολλες φορες την γνωμη μου για πολλα απο τα θεματα τα οποια μιλαμε τωρα. Μπραβο και παλι μπραβο!

                2) Πελεκανε φυσικα ξερεις το τι σε περιμενει στην Θεσσαλονικη ετσι;

                3) Χρησταρα, μπραβο, παρα πολυ καλη σχολη και με χρησιμοτητα για την κοινωτητα μας. Κοιτα να κανεις το καλυτερο που μπορεις.
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                Comment


                • Originally posted by Doppelganger View Post
                  Περασα κι εγω ιατρικη θεσσαλονικης που ηθελα. Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν!!!

                  @sub_zero: Το 10% στους αποφοιτους δεν βλεπω τι κακο εχει, αν και θα το καταργησουν απο του χρονου ή κατι τετοιο. Εμενα πιο πολυ μου τη σπανε οι στρατηγικες αποκεντρωσεις με πιο δυσκολα θεματα κτλ, ενω το προβλημα το δημιουργουν καθαρα οι ειδικες κατηγοριες, οπου τρια αδερφια μπορουν να παρουν μεταγραφη οπου θελουν. Δεν λεω βεβαια να καταργηθουν, ουτε πως δεν ειναι χρησιμες (εχω φιλους που το να μενουν με τα αδερφια τυος στην ιδια πολη, στο ιδιο διαμερισμα ειναι ο μονος τροπος να βγουν οικονομικα στις σπουδες), αλλα... αλλα δεν ξερω
                  ... αλλά δε γίνεται ρε φίλε να περνάς Πολυτεχνείο Κρήτης, ξέρω γω, και να έρχεσαι στην Αθήνα και να το παίζεις και μούρη από πάνω!

                  Συγχαρητήρια ρε Doppelganger... Άντε και καλές μπουγάτσες...
                  My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                  Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV


                  Comment


                  • Thanks για τα καλά λόγια παίδες, αλλά θα ξαναδώσω του χρόνου και με λίγο διάβασμα πιστεύω θα πιασω καλή σχολή, που και πάνω απο όλα με ενδιαφέρει.

                    Ωραίος ρε Doppela, καλή επιτυχία στην σχολή σου.

                    Comment


                    • Ενώ το να έβαζα με 10% ΤΕΙ και να το εκτόξευα στο 19000 είναι καλύτερο ε?( όπως και συνέβη)
                      Οδοντιατρική Αθηνών τουλάχιστον έχει μια βάση άνω του 19000 και όπως και να έχει. Χώρια που το 10% έχει δικές του βάσεις. Βασικά δεν πίστευα πως με 19450 θα μπω με 10% αλλά anyway.

                      Καλέ
                      ς σπουδές πλέον παιδιά. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε και μην παραμελείτε πολύ τις σπουδές

                      EDIT:
                      Δε μου αρέσει να απολογούμαι αλλά το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα όταν δήλωνα ήταν το ψώνιο μου... Τι άλλο θα ακούσω δλδ...
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • Από τη στιγμή που έχεις το νόμιμα δικαίωμα να κάνεις το 10% προφανώς και δεν χρειάζεται να απολογείσαι. Δεν το έγραψα για να μου απολογηθείς έτσι και αλλιώς, γενική ήταν η παρατήρηση. Ουσιαστικά στα λόγια μου είσαι όταν λες για τα ΤΕΙ που έχουν βάση 19000 στο 10%. Είναι ανούσιο το κράτος να δίνει τη δυνατότητα σε άτομα που έχουν ήδη ένα πτυχίο να μπορούν χωρίς κανένα απολύτως κόπο να δεσμεύουν θέσεις σε κάποια σχολή μόνο και μόνο για να πάρουν πάσο ή κάποια υποτροφία.

                        Δεν κατηγορώ εσενα, το σύστημα κατηγορώ. Τα ίδια ακριβώς είπα και στον κολλητό μου που και αυτός από ιατρική Αθήνας πέρασε φέτος σε τει με 10%. Όπως είπα και πριν αφού σου δίνουν το δικαίωμα καλά κάνεις και το αξιοποιείς για τους λόγους σου. Το γεγονός ότι έθιξες το τει ή οδοντιατρική απλά δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρει η θέση και πάνω σε αυτό άνοιξα το θέμα εγώ, όχι για εσένα προσωπικά αλλά γενικά.

                        Και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αυτό που μου μένει από όλη την υπόθεση είναι ότι 2 θέσεις στην οδοντιατρική και μία σε κάποιο τει θα μείνουν κενές γιατί κάποιοι γιατροί θέλουν να συνεχίσουν να έχουν πάσο. Έχω κάπου άδικο σε αυτό; Ή μήπως δεν υπήρχαν άτομα που θα ήθελάν πραγματικά αυτές τις θέσεις. Βέβαια εντάξει, κάποιος μπορεί να έχει τη λόξα να σπουδάσει και γιατρός και οδοντίατρος ή σε τεί αισθητική ή διαιτολογίας. Άμα έχεις τέτοια κάψα δώσε κατακτήριες και σπούδαζε μέχρι τα 60. Γιατί δεν δίνει κανείς για πλάκα κατακτήριες, τα μηχανογραφικά όμως συμπληρώνονται για πλάκα, το μόνο κόστος είναι ένα μισαωρακί από ένα πρωινό του Ιουλίου. Το δίκαιο για μένα θα ήταν ένα 5% των θέσεων για πτυχιούχους μέσω κατατακτηρίων, ένα 5% με μηχανογραφικό για διαγωνιζόμενους προηγουμένων ετών που όμως δεν έχουν πάρει πτυχίο ακόμα και αν συμπληρώνονται τα άτομα σε αυτες τις κατηγορίες, οι θεσεις τους να καταλμβάνονται από αυτούς που δίνουν πανελλήνιες εκείνη τη χρονιά.


                        @burai: Για να καταλάβεις ακόμα καλύτερα αυτό που λέω... Όταν είχαμε γνωριστεί σε είχα ρωτήσει αν ξέρεις ένα άτομο. Αυτός πέρασε το 2001 ιατρική και το 2007 έκανε 10% και μπήκε στη σχολή μου στο πολυτεχνείο. Ο συγκεκριμένος υποτείθεται ήθελε να τελειώσει κανονικά αλλά δεν παύει να είναι ένα άτομο που δεν είχε επαφή με μαθηματικά και φυσικές για 6 χρόνια πράγματα που είναι βασικά για ένα μηχανικό. Τελικά τα παράτησε πάνω στο μήνα γιατί προφανώς δεν μπορουσε να ακολουθήσει τα όσα διδάσκονταν. Σε μία σχολή που κάθε χρόνο τη δηλώνουν ως πρώτη προτίμηση 1000+ άτομα έπιασε θέση ένας γιατρός που την παράτησε πάνω στον μήνα. Αν έπρεπε να δώσει κατακτήριες για να μπει ούτε θα την παρατούσε στο μήνα αλλά και θα είχαν εξασφαλιστεί οι προϋποθέσεις ότι είναι ικανός να συνεχίσει την σχολή.

                        Comment


                        • Συμφωνώ στα περισσότερα. Αλλά εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα για μειωμένο εισιτήριο το κάνεις imo μιας και κάπου παίζει ρόλο και η επιρροή από γνωστούς.( για υποτροφία προφανώ και κάνω πλακα έτσι?) Τέλος πάντων εξήγησα το σκεπτικό μου ίσως ήταν χαζό να το αναφέρω- έστω και με έντονη διάθεση να κάνω χιούμορ. Απλά αν επεκταθούμε σε πολλά κακώς κείμενα κανονισμών του εκπαιδευτικού( της Γβάθμιας φυσικά) και ειλικρινά το 10% απλά αγγίζει την κορυφή απο το παγόβουνο( κα μιλάω για μεταγραφές από εξωτερικό, υπεράριθμους,διδακτορικά and so on)



                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                          Comment


                          • Μα έχουμε καταντήσει αν τελικά δεν το κάνεις, να είσαι ο μαλάκας της παρεάς, για αυτό λέω έχει παραγίνει το κακό. Για την υποτροφία απλά το έγραψα γιατί το ανέφερες, η ουσία πάντως είναι η ίδια για το μειωμένο εισητήριο. Πάντως φαίνεται να συμφωνούμε στο ότι το κράτος δεν είναι δυνατόν να μοιράζει τις θέσεις στα πανεπιστήμια μόνο και μόνο για το μειωμενο εισητήριο.

                            Το 10% δεν είναι πρόβλημα της τριτοβάθμιας. Το αν θα έχει μία σχολή 10 παραπάνω ή 10 λιγότερους ενεργούς φοιτητές δεν είναι πρόβλημα. Απλά το θεωρώ χαζό και αδικο για κάποιους που πραγματικά ενδιαφέρονται να δίνονται έτσι οι θέσεις.

                            Και σαφώς υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην τριτοβάθμια. Πιο σωστό είναι ψάχνουμε τι λειτουργεί σωστά και όχι ποια είναι τα προβληματα. Άσε όμως αυτούς που περνάνε τώρα, για λίγο ακόμα στον κόσμο τους. Έτσι και αλλιώς δεν τους έχει μείνει και πολύς χρόνος, το καλοκαίρι τελειώνει, εεε μέχρι τον Φεβρουάριο (το πολύ) θα έχουν ξενερώσει και αυτοί με την κατάσταση.

                            Comment


                            • Εγώ πέρασα στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς & Μηχανικούς Η/Υ στο ΑΠΘ με 19049,στο τσαφ διότι η ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ άνοδος της βάσης την έφερε την σχολή στα 19004 μόρια(ενώ πέρσυ ήταν 18566).Είμαι πολύ ευχαριστημένος μιάς και εκεί σκόπευα,τώρα πως θα είναι τα πράγματα εκεί μέσα και το κατα πόσο θα μου αρέσει θα δείξει.

                              Φέτος πάντως παίδες ΤΕΡΑΣΤΙΑ άνοδος των βάσεων στα Πολυτεχνεία και στις Φυσικομαθηματικές.Να δούμε μέχρι που θα πάνε οι βάσεις γμτ...Είναι πραγματικά κρίμα να γράφεις σχεδόν άριστα και να μην περνάς εκεί που θέλεις.Η οργάνωση και η προετοιμασία που γίνεται από τα φροντηστήρια,η δίψα των παιδίων για διάκριση και τα αναμενόμενα θέματα είναι τα κύρια αίτια αυτών των κολοσσιαίων βάσεων.Next year τα θέματα οφείλουν όχι να είναι δύσκολα,αλλά απρόβλεπτα,έξω από την τωρινή λογική τους.

                              ΥΓ:Η καρδία μου ξέρει πως πήγαινε όταν είδα ότι οι πολιτικοί είχαν 19094 βάση...


                              Comment


                              • Συγχαρητηρια σε ολους, καλη φοιτητικη ζωη με ο,τι αυτο συνεπαγεται (απο ανεση χρονου μεχρι... την κατοχη του φοιτητικου πασου ).
                                Burai σ' εσενα τι να πω;
                                Καλη 2η φοιτητικη ζωη;

                                Doppel χαρα στο κουραγιο σου που δωσες 2η φορα και μαλιστα πηγες τοσο καλα.
                                Christop παιρνε δυναμεις απο τετοια παραδειγματα και μη μασας.
                                Laharl κι εσυ φανταζομαι θα σαι ιδιαιτερα χαρουμενος και πως να μην εισαι αλλωστε.

                                Πανω απ ολα keep up the good work, το πανεπιστημιο προφανως δεν ειναι και τουρισμος, οποτε don't let your guard down ;).

                                Comment

                                Working...
                                X