Announcement

Collapse
No announcement yet.

O Καλυτερος Κακος!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Α ρε ΦΥΓΕ σε καταλαβαίνω...Τα Transformers ειδικά μερικά μοντέλα(πχ ο Jazz)ήταν πολύ εύθραυστα όχι ό,τι καλύτερο για ένα παιδί που θέλει να παίξει και να κάνει μάχες.

Για μένα Μεγκατρον>Γκάλμπατρον,Δε λέω πως ο δεύτερος δεν είναι καλός αλλά ο πρώτος είναι από άλλο επίπεδο imo.Σχεδιαστικά είναι πιο προχωρημένος ο δεύτερος αλλά...
    Στην ταινία τη φετινή btw τον Μεγκατρον τον θεωρώ αποτυχία.Πολύ χάλι...
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

εγω παντως ειχα αυτο

κι ακομα παιζει να υπαρχει καπου στο παταρι ζωντανο.

συμφωνω για τη ταινια, αλλα οκ ελπιζω στη δευτερη που θα κυκλοφορησει να ειναι καλυτερα τα πραγματα...

Comment

XA ηταν κοροιδεια γιατι τοτε με την ιδια τιμη επαιρνες 6 ρομποτακια απο τους ντισεπτικονς ενω οι κλεφτες οτομποτς διναν 5, καλα να τα παθεις ναιιιιιιιιιιιιι!!!

Comment

εμένα πάλι μου τα είχανε πάρει δώρο και τα 2 αυτά.τσίμπα ΦΥΓΕ
          Carpe diem

Comment

XA ηταν κοροιδεια γιατι τοτε με την ιδια τιμη επαιρνες 6 ρομποτακια απο τους ντισεπτικονς ενω οι κλεφτες οτομποτς διναν 5, καλα να τα παθεις ναιιιιιιιιιιιιι!!!
            [/b]
            ναι ομως το μεσαιο το πυροσβεστικο εκανε για δυο!

Comment

Tι Defensor και Bruticus, καλα σας λεει ο Burai.
              Devastator και τα μυαλα στα καγκελα.

To ειχα παρει σαν δωρο χριστουγεννων... 1993 αν δεν κανω λαθος.. αχ αναμνησεις. Ο γειτονας μου που ηταν πιο φλωρος ειχε παρει τον Defensor και καναμε επικες μαχες οποτε βρισκομασταν .

Ευτυχως δεν εσπασα τιποτα και εχω ακομα τα διαφορα "μερη" του Devastator καπου στην αποθηκη. Μεχρι προσφατα τα ειχα στο δωματιο μου αλλα τα σουταρα ολα και κρατησα μια πιο διακριτικη φιγουρα του Shockwave.

Για οσους ενα ονομα δεν αρκει για να τους φρεσκαρει τη μνημη:

Ο φυλακας του Warp Gate του Cybertron και των Energon Cubes .

Comment

Κι εγω τον ειχα τον Devastator αλλα παρα ηταν μικροφτιαγμενα, σιγα σιγα ολο και κατι εσπαγε. Εν τω μεταξυ ειχα και τον Menasor (stunticons) αλλα ρε γμτ συνεχεια πηγαινα για τους καλους (πχ defensor) και μονο κακους εβρισκα...
                Do a barrel roll!

Comment

XA! 2 skylia eixe o Megatron kai aftoi htan oi Shockwave kai Soundwave, kai oi 2 tous htan foveroi!!!
                  Respect apla.

kai tha thymaste arketoi pistevw...

H Poswxh sas mono ston Devastator dioti einai o kakos ths ypotheshs
                  Ean omws deite pisw apo to mesaio roz robotaki tha deite kai to deksi podi tou Bruticus (to Jeep)

Sthn teneia transformers (thn cartoon) o Optimus dialyei ton Devastator san forthgo!!!!
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Η αναφορά μου στον Devastator ήταν και έμμεση προτροπή προς τον G Zero για να θαυμάσω πάλι τον Devastator toy που είχε παραθέσει και παλιότερα!!Αψογα toys άψογες φωτογραφίες.^_^
                    Να ανοίξουμε ένα topic για toy collections...Αν και από παλιά δεν μου έχει μείνει τπτ σχεδόν

Sthn teneia transformers (thn cartoon) o Optimus dialyei ton Devastator san forthgo!!!![/b]
                    Βασικά στην ταινία των κινουμένων σχεδίων,ο Οptimus κάνει μία από τις καλύτερες μαχες ever...Παίζει και το The Touch από πίσω...τι να λέμε...Ανατριχιάζω.
                    Απορώ που έβαλαν τον φλώρο τον Rodimus Prime,αλλά οκ το κατάλαβαν πως έκαναν βλακεία και επανέφεραν τον Optimus αργότερα
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Δεν υπάρχει κακός μετά τον Joker, όλοι οι υπόλοιποι είναι λίγοι μπροστά του, απλά.

Εντωμεταξύ οι φιγούρες Transformers δε μου άρεσαν ιδιαίτερα, γιατί καταρχήν ήταν εύθραυστες πλαστικούρες και κατά δεύτερον οι περισσότερες δεν είχαν γενικά καλή κατασκευή. Οι μόνες καλές φιγούρες Transformers που είχα ήταν του Optimus και του Megatron στις μεταλλικές εκδόσεις τους. Για όσους θυμούνται, ο Optimus είχε κανονικά το κάρο από πίσω, το οποίο άνοιγε στα δυο έχοντας ένα ολόκληρο αρχηγείο μέσα, με ένα πυροβόλο που ανέβαινε και ένα αυτοκινητάκι. Ενώ ο Megatron ήταν ολόκληρο puzzle για να βρεις τις μεταμορφώσεις, θα έλεγα ελαφρώς πιο εύκολο από το Rubik's Cube, το ρομπότ ήταν πολύ καλό, ενώ στη δεύτερη μεταμόρφωση γινότανε πιστόλι. T3h memories.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ε φυσικά τις θυμόμαστε.Μου την είχε πάρει ο θείος μου(πατέρας του Σιθ)την φιγούρα του Optimus με το αρχηγείο.Και αν ήθελες τον συνέδεες με το container και γινόταν ένας big badass Optimus-μάλλον Ultimus

Πάντως ναι κάπου με τα Transformers το έχασαν στην πορεία.

Comment

Για όσους θυμούνται, ο Optimus είχε κανονικά το κάρο από πίσω, το οποίο άνοιγε στα δυο έχοντας ένα ολόκληρο αρχηγείο μέσα, με ένα πυροβόλο που ανέβαινε και ένα αυτοκινητάκι.[/b]
                          χαχα το ειχα αυτο, αλλα η καροτσα (το πισω δηλαδη), πρωτον ηταν πλαστικο, και δευτερον ηταν μαυρο, ενω στα κινουμενα σχεδια απο τι θυμαμαι ηταν γκριζο (και φυσικα δεν ανοιγε ποτε).

εμενα παντως μου χει κολλησει ο Nemesis Prime, που δυστηχως δεν υπηρχε πουθενα εδω περα σε παιχνιδι.

Comment

Έτσι, αυτόν τον Optimus λέω.
                            Ήταν από τις λίγες transformers φιγούρες που άξιζαν, μάλιστα αργότερα είχε βγει και δεύτερη έκδοση, που ήταν καρμπόν αυτή, αλλά με μαύρο κάρο που δεν ήταν πιστό στη σειρά (epic phail).

LOL Shadow πόσταρα πριν κάνεις το post και το αναφέρω αυτό που λες, είχες πάρει τη δεύτερη έκδοση με τη μαύρη καρότσα, η πρώτη ήταν ίδια με τη σειρά.
                            Και ναι η καρότσα ήταν πλαστική.

EDIT
                            Και ιδού και η δεύτερη έκδοση που προφανώς είχες (την είχα πάρει κι εγώ γιατί η πρώτη είχε γίνει σμπαράλια αλλά ξενέρωσα πολύ με τη καρότσα).

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

παιχτούρα Loggo!!!
                              Carpe diem

Comment

Εγω ειχα σχεδον ολα τα Beast wars.Ζηλεψτε.

Ο μεγαλυτερος κακος ειναι ο Κain.
                                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Working...
                                X