Announcement

Collapse
No announcement yet.

Summer Meetin(s)'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ΓΜΤ στα καλυτερα λειπω...
    Do a barrel roll!

Comment

Τα καλύτερα είναι όταν είσαι εσύ στην παρέα ρε Banjo. ;)
      Carpe diem

Comment

Χαχαχα έτσι έτσι. Παίδες είδα ότι παίζεται το Hulk στο Village του Φαλήρου. Δεν το χω δει κι έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Ψήνεστε για Hulk και μετά μάσα; Έχω αυτοκίνητο οπότε μπορώ να κουβαλήσω κόσμο όπου πάμε και πίσω.

Comment

το έχω δει το Χαλκ.αλλά αν τελικά ψήνονται όλοι άνετα το ξαναβλέπω.άλλωστε πλέον σινεμά πάω μόνο για comic based movies.για όλα τα υπόλοιπα god bless the internet.
          Carpe diem

Comment

Όσοι ψήνεστε βάλτε με στο msn (luthien.gr@gmail.com) να τα πούμε κι από κει!

Comment

Το λοιπόν, όσοι δεν με έχετε βάλει ακόμα και ψήνεστε να έρθετε στην συνάντηση αύριο βάλτε με στο msn (δείτε το προηγούμενο post για την διεύθυνση).

Προτείνω σήμερα κατά τις 19:30 να κάνουμε μία συζήτηση online για να κανονίσουμε μέρος και ώρα ! Όσοι πιστοί προσέλθετε

Comment

Εγω δουλευω, οποτε θα μπω το βραδακι, εν πασει περιπτωση αν κανονισετε σινεμα δε θα ρθω, καφεδακι μονο παραλια η κεντρο οτι θελετε.

Comment

όσοι είστε μέσα μπείτε msn τώρα
                  Carpe diem

Comment

Λοιπόν, 19:00 αύριο Σάββατο 26 Ιουλίου 2008 (πλανήτης: ΓΗ) θα είμαι στον σταθμό του μετρό να παραλάβω τον Altair και όποιον άλλον θέλει να έρθει με μετρό. Αν ενδιαφέρεται κάποιος που δεν ήταν στην χθεσινή συζήτηση ας μου στείλει ένα μήνυμα στο msn (luthien.gr@gmail.com) για να ξέρω πόσοι θα είμαστε και πιο αυτοκίνητο να φέρω .

Για όσους έχουν αυτοκίνητο (η άλλο μέσο μεταφοράς), η φοβερή συνάντηση αρχίζει αύριο στις 19:30 στο Ξύλινο στον Άλιμο (για μάσα) και θα συνεχίσει σε μαγαζί της παραλιακής (όχι κλαμπ) για ποτό/χυμό/μιλκσέηκ.

Όσοι πιστοί προσέλθετε

Comment

Λοιπόν επειδή προβλέπεται ποστ που θα μου πάρει κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα να το γράψω έβαλα μουσικούλα,Β. Παπακωνσταντίνου που λατρεύω,άναψα τσιγάρο-πλάκα κάνω δεν καπνίζω ,παίρνω φόρα και ξεκινάω.

26/07/08 - ΩΡΑ 17:40
                      Ξεκίνησα από το σπίτι μου για την καλοκαιρινή αυτή συνάντηση μές στη φούρια ανησυχώντας μην αργήσω.Πάω στο πρώτο ψιλικατζίδικο δεν έχει εισιτήρια ,τα παίρνω πάω σε ένα περίπτερο παίρνω τα εισιτήρια και στήνομαι στη στάση.Ευτυχώς μετά από 5 λεπτά έρχεται το Α15.
                      Φτάνω Μεταξουργείο παίρνω το ΜΕΤΡΟ,ευτυχώς ούτε λεπτό δε χρειάστηκε να περιμένω.

26/07/08 - ΩΡΑ 18:30
                      Φοβόμουνα μην αργήσω και αντίθετα έφτασα μισή ώρα νωρίτερα στον Άγιο Δημήτριο.Κανονίζω με το Ταξί(Λέγε με Alexandro)και στις 18:50 συναντιόμαστε στη στάση.Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για τον προορισμό μας,το Ξύλινο στον Άλιμο

26/07/08 - ΩΡΑ 19:00
                      Φτάνουμε στον προορισμό μας.Ο Alexandros μου είπε ότι ο **** θα αργήσει λίγο οπότε πήγαμε μια βόλτα να με ξεναγήσει στην περιοχή.

Από κάπου εδώ έπαψα να κοιτάω την ώρα οπότε κάπου το έχασα.Ο **** είχε φτάσει και μας στέλνει μήνυμα,δεν το θυμάμαι τώρα ακριβώς,"Έφτασα,αργήσατε",αυτό ήταν το νόημα τέλος πάντων.
                      Τελικά βρισκόμαστε,καθόμαστε,γίνονται οι συστάσεις,παραγγέλνουμε και αρχίζει η μάσα.Ταυτόχρονα βέβαια κουβεντιάζαμε κιόλας-δε γουρουνιάσαμε μόνο.

Μετά τη μάσα πήγαμε για ποτάκι στο Ble αράξαμε στην παραλία(σχεδόν),αλλά δε βγάλαμε καλτοφωτογραφίες όπως το Μεγάλο Αφεντικό με τον Παίχτη ;) ,μιλήσαμε,καλά περάσαμε και λιγό πριν τις 12 φύγαμε γιατί ο Alexandros είχε ταξίδι την επομένη.
                      Αφήσαμε τον ****,και μετά με άφησε ο Alexandros στο ΜΕΤΡΟ όπου πήρα το δρόμο του γυρισμού,πως δε με πήρε ο ύπνος μέσα στο ΜΕΤΡΟ...

Πριν λίγο έφτασα και πέρα από την άνωθι περιγραφή θα κάνω και μερικά σχόλια.

Ήμασταν 3 άτομα,εγώ,ο Αλέξανδρος και ο ΦΥΓΕ.
                      Καλά ρε σοβαρολογείτε;Σε μία κοινότητα τόσων ατόμων μόνο 3 άτομα;
                      Είναι καλοκαίρι θα μου πείτε.Anyway.Μ'αρέσει πάντως που ο τίτλος λέει Summer Meetin(S)που υποδηλώνει πληθυντικό και τελικά με το ζόρι κανονίσαμε 1 συνάντηση και αυτή χάρη στον Αλέξανδρο ο οποίος δε μένει καν Ελλάδα.Τι να πω;Τέλος πάντων.

Στο δια ταύτα λοιπόν.
                      Περάσαμε τέλεια,κάναμε γαμάτες κουβέντες για ΟΛΑ τα ζητήματα σχεδόν και ο ΦΥΓΕ είναι και γαμώ τα παιδιά.
                      Καμία σχέση με την περσόνα που προβάλλει στο φόρουμ.Λες και είναι διχασμένη προσωπικότηττα ένα πράγμα. Και να μιλήσει ξέρει και να φερθεί και το καταλαβαίνεις πως ότι λέει το λέει με καλή διάθεση και χιούμορ.Γι'αυτό σας λέω.Άμα δεν τον γνωρίσετε... ;)

Τα πιο καλτ σκηνικά ήταν το co-op που παίξαμε με τον Αλέξανδρο κάποια στιγμή,άμα θέλει ας πει εκείνος περισσότερα,η φωτογραφία έξω από τις τουαλέτες καθώς επίσης και μια αίτηση που μας έδειξε ο ΦΥΓΕ.Ρε σκάναρε το και βάλτο στο "Επειδή το γέλιο κάνει καλό".

Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβουμε και μάλιστα με περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά.
                      Εις το επανιδείν λοιπόν. ;)
                      Carpe diem

Comment

Πωπω κανονικο ρεπορταζ, αν πεσει καμια κατοχη και σε πιασει ο εχθρος την μαμησαμε...

Comment

Περάσαμε τέλεια,κάναμε γαμάτες κουβέντες για ΟΛΑ τα ζητήματα σχεδόν και ο ΦΥΓΕ είναι και γαμώ τα παιδιά.
                          [/b]
                          Τι του εδωσες ρε Φυγε και λαλησε τουτος δω;
                          Do a barrel roll!

Comment

ειχα φερει λιγο τσιγαριλικι , λεω μονο μαστουρωμενοι θα με συμπαθησουν...

Comment

Ταξιτζής reporting for duty. Όντως παίδες είχε πολύ φάση η συναντησούλα και όταν ξανακατέβω εξυπακούεται πως θα το ξανακάνουμε. Έπεται και συνέχεια στο post αλλά προς το παρόν είμαι πτώμα (2 πτήσεις, τραίνα, τραμ κτλ) οπότε θα αργήσει λιγάκι.

Comment

Οσο και να παλευετε, meeting σαν αυτο που κανονισα ΕΓΩ,ΕΜΟΥ,ΕΜΕΝΑ,Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ, δεν ξαναματαγιενιετι!!!!!!

Κοινως αμα δεν μπω εγω στην μεση να σας τραβηξω απο το αυτι δεν προκειται να οργανωθειτε. Εδω εμαθαν οτι θα ειναι ο ΦΥΓΕ στο meeting και πηγαν μονο δυο ατομα, και αυτοι φυγαν με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις!!!!!!!&#3 3;

Να ερθετε να με δειτε φανταρο στην Καστορια, πιο ευκολο ειναι μου φαινεται...lol
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X