Originally posted by Somari
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Καταρχάς ακούγεται πολύ καιρό τώρα. Δε μπορεί να είναι τυχαίο.
Οι πηγές είναι πολλές και διάφορες. Περισσότερο οι κινήσεις του δείχνουν πραγματα για τον ιδιο.
Επίσης, τα ίδια ακούγοταν για τον πατέρα του.
Υπήρχε φωτογραφία απ'το γραφείο του Α. Παπανδρέου με μασονιστικά σύμβολα. Δυστυχώς δεν την βρίσκω. Μπορείς να το εκλάβεις ως έλλειψη στοιχείων." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΝαι το κατάλαβα τι εννοείς, απλά το ένα κίνημα είναι "μονοεθνικό" ενώ το άλλο πιο "διεθνές". Δε το γράφω καλά, δε ξέρω αν με πιάνεις.
Scatman καλά όλα αυτά, αλλά δυστυχώς σε αυτά τα θέματα είμαι λιγάααακι δύσπιστος. Όχι ότι περίμενα να το διατυμπανίζουν όλα τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. αν ίσχυε, αλλά τέλος πάντων..."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Η μασωνία είναι "ύποπτη" όταν την υιοθετεί κάποιος σε επίπεδο διοίκησης χώρας.
Ναι έχεις δίκιο. Όσο εύκολα μπορεί να τα πιστέψει κάποιος, τόσο εύκολο είναι να προκαλέσουν την δυσπιστία άλλων." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Ακριβώς όπως και ο Σιωνισμός.
Θεωρητικά τουλάχιστον είναι παντελώς άσχετες έννοιες.
Ο Σιωνισμός είναι επιστροφή των Εβραίων στο Ισραήλ, ο Τεκτονισμός χρησιμοποιεί σύμβολα από την Παλαιά Διαθήκη (και υπάρχει και θεωρία πως δημιουργήθηκαν ως σωματείο χτιστών).Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straierΘεωρητικά τουλάχιστον είναι παντελώς άσχετες έννοιες.
Originally posted by straierΟι Παλαιστίνιοι δε νομίζω να συμμερίζονται αυτή την άποψη.."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by TannoΘα έλεγα κάτι, αλλά για το συγκεκριμένο video και για τα λοιπά θέματα που έβαλαν τα παιδιά, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Μην κάνουμε κλίμα απο το πουθενά.
Comment
-
Επίσης προφανώς. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις καλές προθέσεις του Σιωνισμού. Εγώ δεν είπα ότι είναι κάτι σωστό, σε τελική ανάλυση.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Perimene kaneis pws h syzhthsh tha parei afthn thn troph?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Perimene kaneis pws h syzhthsh tha parei afthn thn troph?Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΝαι όντως είναι εντελώς άσχετο με το βίντεο που παρατέθηκε και μετά βίας αποτελεί επικαιρότητα πλέον, απλά παρασύρθηκα κάπως επειδή κάποιες φορές απλοποιούμε τα πράγματα περισσότερο από όσο πρέπει.sigpic
Comment
Comment