Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εννοούσα ότι πάνε σε παρατάξεις που δεν ανήκουν στα 2 μεγάλα κόμματα,για να είμαι πιο σαφής.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
      Εννοούσα ότι πάνε σε παρατάξεις που δεν ανήκουν στα 2 μεγάλα κόμματα,για να είμαι πιο σαφής.
      Ο Φ.Ο.Σ. πόσο πήρε;
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Δεν έχουμε στο φυσικό. Βασικά ακροδεξιούς μόνο δύο έχουμε. Σοβαρά!
        Originally posted by Raf

Comment

Δεν έχουμε στο φυσικό. Βασικά ακροδεξιούς μόνο δύο έχουμε. Σοβαρά!
          Προσπαθούσα να πω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τα δυο μεγάλα κόμματα και τα αριστερά κόμματα μόνο, ούτως ή άλλως.

Comment

• Παιδες ειναι γνωστο οτι ο ανθρωπος ειναι το πιο εξελιγμενο ων στο πλανητη αλλα αυτη η διαπιστωση δεν βασιζεται στο παρακατω βιντεο:
            Do a barrel roll!

Comment

• Zwa
              Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Ramparter View Post
                Παιδες ειναι γνωστο οτι ο ανθρωπος ειναι το πιο εξελιγμενο ων στο πλανητη αλλα αυτη η διαπιστωση δεν βασιζεται στο παρακατω βιντεο:
                LMAOL

Comment

• Ρε δεν υπάρχουν,λες και όλοι αυτοί κέρδισαν κάτι,λες και θα γίνει καλύτερη η ζωή τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ευχαριστούν τον ΓΑΠ για τον υπερμεγεθή ΔοΝηΤη που τους έχωσε...Προβατογυπεδισμοί σε όλο τους το μεγαλείο...
                  Originally posted by Raf

Comment

Ρε δεν υπάρχουν,λες και όλοι αυτοί κέρδισαν κάτι,λες και θα γίνει καλύτερη η ζωή τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ευχαριστούν τον ΓΑΠ για τον υπερμεγεθή ΔοΝηΤη που τους έχωσε...Προβατογυπεδισμοί σε όλο τους το μεγαλείο...
                    Σταμάτα, δεν ξες τι λες, Π.Α.Σ.Π. ιδέα, απ' τα χρόνια του Αντρέα.

Comment

• Παιδια δειτε ξεφτιλα στο ΤΕΙ μου.

Κοιταξτε τις εικονες και το κειμενο.

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Τοσά χρόνια σε αυτο το γαμωτει μια φορα δεν είχα δει πως ειναι ανήμερα φοιτητικών εκλογών! (τους εγραφά στα @@ μου)
                        Ευχαριστώ ρε αζρα για τις φώτο! Θα τις κρατησω σαν αρχειακό υλικό

Καλα για το βιντεο που ποσταρε ο ραμπίδης μόνο οικτο μπορω να νιωσω για αυτά τα παιδιά. Δεν πειράζει όμως κάποτε θα καταλαβουν τι μλκιες εκαναν.
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

• Τωρα ειδα το βιντεο.

Παιδια να σας πω κατι σοβαρα. Ποτε δεν ημουν σταρχιδιστης σε αυτα τα θεματα, γιατι αυτο δεν ειναι λυση, καθως παντα πιστευα πως ετσι γινεσαι χειροτερος απο αυτους που σιχαινεσαι. Ομως να σας πω, μετα απο αυτα που βλεπω - γενικοτερα - τον τελευταιο καιρο, αν αρχισω να γινομαι, θα ειμαι οντως λαθος; Δυστυχως δε βλεπω να αλλαζει κατι..

Δεν ειναι μονο αυτο, ειναι γενικοτερο το θεμα. Τα λεω καποιες φορες, ομως πολλοι με λενε υπερβολικο γι αυτο αποφευγω να λεω τη γνωμη μου τελευταια.

Οταν βλεπω καθηγητες με ενα τηλεφωνημα να περνανε παιδια που δωσαν λευκη κολλα, οταν βλεπω να πηγαινουν καθηγητες και φοιτητες για καφε μαζι, οταν ακουω φοιτητη μπροστα μου να αποκαλει τη καθηγητρια ''Λιτσακι'' ε οχι ρε, μου τη δινει. Θεματα 2 βδομαδες πριν την εξεταστικη να κυκλοφορουν και ποσα αλλα που δε τα λεω γιατι θα ακουστω ψευτης.

Ξερετε τι ξυλο πεφτει μεταξυ ΠΑΣΠ-ΔΑΠ; Με καδρονια χτυπιοντουσαν περυσι.

Ειμαι σιγουρος καποιοι τα ζειτε και σεις, μου τη σπαει ομως που οι 'απ' εξω' δε τα πιστευουν.

Ηρθε πριν λιγες μερες μια επιτροπη για να κανει ελεγχο. Οι καθηγητες ντυμενοι με κουστουμια στο μαθημα και ενας απο την επιτροπη εκανε ''ελεγχο'' απο μια γωνια πως γινεται το μαθημα. Το θεατρο του παραλογου. Την επομενη, χαμος παλι.. καθηγητης να λεει '' τα κινητα κλειστα στο μαθημα, βαλτε τα στη δονηση και καθηστε πανω τους''. Πεστο αυτο ρε φλωρε μπροστα τους.

Αει στο διαολο στη τελικη.
                          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• OE!! OEE! OE, OE, OE!

Πράσινη μπλουζίτσα, φωτοβολίδα κτλ. Pathetic.

Azra βεβαίως και από τη στιγμή που θέλεις να κρίνεις κάτι, πρέπει να το ζήσεις από κοντά. Όμως σε περίπτωση που σχηματίσεις τόσο αρνητική άποψη και βλέπεις ότι η κατάσταση είναι τόσο τραγική, τότε τους γράφεις στην καραπουτσακλάρα σου. Αν το κάνουμε όλοι τότε θα φύγουν νύχτα.
                            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Broken
                              Δεν βλέπω κάτι φοβερό. Αν και δεν κατάλαβα τι συμβολίζει το πανί.
                              Παιδια δειτε ξεφτιλα στο ΤΕΙ μου.
                              Κοιταξτε τις εικονες και το κειμενο.
                              http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1171948
                              Ούτε εδώ κατάλαβα τι ακριβώς έγινε... Η χρησιμοποίηση ασαφών αλλά πομπωδών λέξεων όπως "ασφαλίτες" δε βοηθά στην κατανόηση...
                              οταν ακουω φοιτητη μπροστα μου να αποκαλει τη καθηγητρια ''Λιτσακι''
                              Και μεις αρκετούς καθηγητές μας του λέγαμε με το μικρό αν και όχι μπροστά τους.
                              Στη θέση σου, αν έχεις την όρεξη θα σου πρότεινα να αποκαλέσεις την καθηγήτριά σου έτσι εν ώρα μαθήματος μπροστά σε όλους τους άλλους φοιτητές. Να σηκωθείς να ρωτήσεις κάτι και να αρχίσεις την ερώτησή σου ως εξής: Λιτσάκι, δεν το κατάλαβα αυτό το τελευταίο που είπες μπλα μπλα μπλα... Για επιπλέον γέλιο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πληθυντικό ευγενείας.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Δεν είναι ακριβώς επικαιρότητα αλλά αξίζει να το διαβάσετε.

Comment

Working...
                                X