Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Tanno View Post
    άνθρωποι που σαπίζουν μέχρις θανάτου πολλά παιδιά για να τους κλέψουν τα λεφτά τους μετά με ευκολία.
    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

    Comment


    • ΘΑΝΑΤΟΣ σε αυτους που λενε πως το RDR ειναι blurry στο PS3.
      Ground_Zero:

      Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

      Comment


      • Originally posted by Tanno View Post



        Άνθρωποι ? Άνθρωποι που βιάζουν Ελληνίδες, άνθρωποι που διαρρηκτούν πολλές πολυκατοικίες μία φορά κάθε μήνα σε διάφορες γειτονίες Θεσσαλονίκης και Αθήνας, άνθρωποι που καίνε τα δάση μας, άνθρωποι που ληστεύουν, άνθρωποι που σαπίζουν μέχρις θανάτου πολλά παιδιά για να τους κλέψουν τα λεφτά τους μετά με ευκολία. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που τα κάνουν τα μισά από αυτά, είναι και οι Αλβανοί και οι Τούρκοι το ίδιο τροπάριο. ΖΩΑ είναι. Σαν δεν έφτανε που έχουμε την κρίση τώρα, έχουμε και τους αλλοδαπούς που σιχαίνομαι περισσότερο να μας προκαλούν όχι μόνο πολιτιστικά, αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προβλήματα και η αστυνομία να μην κάνει κιχ να τους πιάσει και να τους διώξει.

        Πως θα σου φαινόταν αν κάποια κοπέλα σου τόλμησε να την βιάσει κάνας Αλβανός ? Πως θα σου φαινόταν αν κάποιοι Τουρκαλβανοί διαρρηκτούν κάμιας συγκάτοικου σου το διαμέρισμα ? Πως θα σου φαινόταν αν κάποιοι Τούρκοι σαπίζουν στο ξύλο κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο για να του κλέψουν λεφτά ?

        Και όλα αυτά σε ΜΕΝΑ συνέβησαν. Μία στην πρώην μου, μία στον ανιψιό μου(μεγάλο αδερφό του Vuzzi. Καλά ακούσατε ! του Vuzzi !) και μία σε μία συγκάτοικου μου που βρέθηκε η πόρτα μισάνοιχτη...

        Συγγνώμη, αλλά οι παραπάνω λόγοι, εκτός των Ελλήνων, είναι οι σοβαρότατοι λόγοι που έχω γίνει ρατσιστής εναντίον αυτών των 2 φυλών που δεν είναι τίποτα άλλο από Διαβαλκανικά μιάσματα !

        Μην αναφέρω ότι δεν είμαστε και οι μόνοι που μισούμε τους Τούρκους. Και οι Αρμένιοι κάνανε διαδήλωση εναντίον του Χοντρούλιακα Ερντογάν, επειδή σκότωσε η Τούρκικη Δύναμη τους 1.500.000 Αρμένιους το 1911, και γιαυτό θέλουν κι αυτοί να δικαιωθούν. Το ίδιο και για τους Κούρδους και τους Ασσύριους(τους οποίους Κούρδους και Ασσύριους δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου).

        Τώρα ξέρετε όλοι τους αληθινούς λόγους μου να τους μισώ αφάνταστα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
        Να σου πω,καταλαβαίνεις Ελληνικά;Σου έχουμε ξαναπεί ένα κάρο φορές να μην βρίζεις και να αποφύγεις ρατσιστικά σχόλια αλλά από ότι φαίνεται δεν υπολογίζεις κανέναν.

        Όσον αφορά τις κλοπές,λυπάμαι ειλικρεινά για το ότι συνέβη στους δικούς σου,αλλά το να γενικεύεις και να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι εγκληματίες και καθημερινούς ανθρώπους που κοιτάνε την δουλειά τους και δεν πειράζουν κανένα δεν είναι και ότι πιο κολακευτικό για εσένα που είσαι ενήλικος και σπουδαγμένος άνθρωπος και με πτυχία.

        Σε πληροφορώ πάντως ότι εγώ έχω πάει τουρκία και οι άνθρωποι είναι μια χαρά.Ευγενικοί και εξυπηρετικοί και πίστεψέ με μας υποδέχονταν και ΔΕΝ μας αντιμετώπιζαν όπως αντιμετωπίζεις εσύ τους Τούρκους.Είναι απλώς καθημερινοί άνθρωποι που κοιτάνε την δουλειά τους.Οκ,υπάρχουν και οι κολλημένοι εθνικιστές και οι πολιτικοί που φανατίζουν τον λαό για να τον αποπροσανατολίζουν,αλλά η αλήθεια είναι ότι ο απλός λαός θέλει την ησυχία του.

        Προσωπικά γνωρίζω τούρκους που κατοικούν Ελλάδα χρόνια(γνωρίζω αρκετά καλά τούρκικα) και πίστεψέ με θεωρούν την Ελλάδα πατρίδα τους και δεν θέλουν να φύγουν από εδώ.Κάποιοι διατηρούν σχέσεις ΚΑΙ με ελληνίδες.

        Επίσης,άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας και δες τι έπαιξε κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923 όταν Έλληνες αποχαιρετούσαν τούρκους που έφευγαν για τουρκία.

        (Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάω το τι μας έκαναν οι τούρκοι,για να μην παρεξηγηθώ.Απλά πιστεύω ότι το μίσος δεν θα βγάλει πουθενά)

        Αυτά πάνω κάτω.Όπως βλέπεις σου απάντησα σοβαρά μπας και καταλάβεις 2 πράγματα.Ελπίζω να μην με κάνεις να το μετανιώσω.


        Tidy!

        Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

        Comment


        • Originally posted by Deus View Post
          Κάποιοι διατηρούν σχέσεις ΚΑΙ με ελληνίδες.
          Αποκλείεται. Μάλλον τις βιάζουν και αυτές λένε ψέμματα γιατί φοβούνται μήπως άλλοι Τούρκοι διαρρήξουν το σπίτι τους.
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

          Comment


          • Originally posted by _Lloyd View Post
            Αποκλείεται. Μάλλον τις βιάζουν και αυτές λένε ψέμματα γιατί φοβούνται μήπως άλλοι Τούρκοι διαρρήξουν το σπίτι τους.
            POST OF THE MONTH

            Edit:ωχ αμάν τώρα που το θυμήθηκα,ο πατέρας μου όταν με γέννησε η μητέρα μου είχε Τούρκικη ακόμα υπηκοότητα. Λες να είναι καλά κρατημένο οικογενειακό μυστικό κάποιος βιασμός;
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

            Comment


            • Μιας και είμαστε στο θέμα, μου έστειλε μια φίλη μου:

              Μαθήματα μισαλλοδοξίας από τη διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Γαλατσίου


              [...]Την περασμένη 21η Μαρτίου, η διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Γαλατσίου αποφάσισε να γιορτάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, δίνοντας εντολή να τοιχοκολληθεί σε όλες τις αίθουσες του γυμνασίου ένα μισαλλόδοξο κείμενο γεμάτο ειρωνικές και περιφρονητικές αναφορές για τους μετανάστες. [...]




              Ολόκληρο το άρθρο:

              Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων παιδικής κακοποίησης, παραμέλησης, ενδοοικογενειακής βίας και εγκληματικότητας των ανηλίκων διαπιστώνει τον τελευταίο καιρό η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών, σύμφωνα με τα ...
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

              Comment


              • Έχω πάει Τουρκία δύο φορές. Τη πρώτη φορά στη κατασκήνωση. Οι νεαροί Τούρκοι και Βούλγαροι που βρίσκονταν εκεί δε μου φέρονταν καλά και αυτό συνετέλεσε στο να τρέφω μία μεγάλη αντιπάθεια προς το τουρκικό λαό μέχρι πρόσφατα που κατάλαβα ορισμένα πράγματα. Εν τέλει, παιδιά ήμασταν.

                Συμπεραίνω πως για πολλούς και διάφορους λόγους οι κυβερνήσεις μας θέλουν σε επιφυλακή και γι' αυτό ποτιζόμαστε με εμπάθεια και φοβία καθημερινά, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι πως τα βάσανα των λαών είναι κοινά, όπως είχα διαβάσει κάπου εύστοχα.

                Το αν υπήρχαν στο παρελθόν διενέξεις μεταξύ των δύο λαών είναι κάτι που ακριβώς, ανήκει στο παρελθόν. Δεν ωφελεί να κοιτάμε πίσω. Έχουμε σημαντικότερα προβλήματα και σαν άτομα και σαν έθνος.

                Είμαι ενάντια στην ολοκληρωτική ανέχεια όσον αφορά το μεταναστευτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε σέβομαι τον συνάνθρωπο.
                Όπως έχω γνωρίσει υπέροχους αλβανούς, έχω γνωρίσει και μαλάκες αλβανούς.

                Κάποτε που δούλευα στο φωτογραφείο ήρθε ένας και μου ζήτησε να του περάσω mp3 σε CD. Είχε μέσα ένα τραγούδι "γαμώ την Ελλάδα" και πράγματι έβριζε τη χώρα μου. Του το έσβησα και του έβαλα το "Άξιον Εστί" του Θεοδωράκη.
                Δύσκολα μπορώ να ανεχτώ κάποιον Έλληνα που βρίζει την Αλβανία (καλώς ή κακώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που φτάνουν ένα άτομο σε τέτοιες συμπεριφορές) όμως ποτέ μου δε θα ανεχτώ κάποιον Αλβανό που μένει εδώ και βρίζει την Ελλάδα.

                Επειδή για τα πάντα υπάρχει ένα μέτρο, θεωρώ εξ' ίσου λάθος το να καταδικάζεις ασυζητητί όπως και το να τα ανέχεσαι όλα.
                Πάω μία βόλτα στη πλατεία του νησιού μου και είναι γεμάτη αλβανούς. Γεμάτη. Είμαστε από τους επαρχιακούς τόπους με τη μεγαλύτερη μερίδα μεταναστών.
                Όσο και αν προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλος, υπάρχει ένα όριο. Απλά δε νιώθω καλά με αυτή τη κατάσταση.

                Comment


                • Χτες το βραδυ γυρω στις 9 ειχε σταματησει ενα λεωφοριο κατω απο το σπιτι μου, οι επιβατες ειχαν κατεβει, ιχε ερθει και η αστυνομια, εβλεπα αρκετη κινητικοτητα αλλα δεν ειχα ιδεα τι ειχε γινει. Η απορια μου λυθηκε σημερα:
                  Πάγωσαν οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου που κινούνταν στη Αχαρνών χθες το βράδυ στις εννιά και μισή

                  Ξαφνικά μέσα στο λεωφορείο ακούστηκε ένας πυροβολισμός, η σφαίρα πέρασε δίπλα από τα κεφάλια των επιβατών, και έσπασε το τζάμι.
                  Από ένα θαύμα κανείς δεν έπαθε τίποτε ούτε από τη σφαίρα, αλλά ούτε και από τα θραύσματα του τζαμιού.
                  Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο, έντρομοι οι επιβάτες κατέβηκαν στο δρόμο προσπαθώντας να συνέλθουν από το σοκ.
                  Ο άγνωστος εκμεταλλεύτηκε τον πανικό και διέφυγε πεζός. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης ανέβηκε σαν απλός επιβάτης και κάποια στιγμή το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος.
                  Πάγωσαν οι επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου που κινούνταν στη Αχαρνών χθες το βράδυ στις εννιά και
                  Οτι να ναι...
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • Originally Posted by Tanno



                    Άνθρωποι ? Άνθρωποι που βιάζουν Ελληνίδες, άνθρωποι που διαρρηκτούν πολλές πολυκατοικίες μία φορά κάθε μήνα σε διάφορες γειτονίες Θεσσαλονίκης και Αθήνας, άνθρωποι που καίνε τα δάση μας, άνθρωποι που ληστεύουν, άνθρωποι που σαπίζουν μέχρις θανάτου πολλά παιδιά για να τους κλέψουν τα λεφτά τους μετά με ευκολία. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που τα κάνουν τα μισά από αυτά, είναι και οι Αλβανοί και οι Τούρκοι το ίδιο τροπάριο. ΖΩΑ είναι. Σαν δεν έφτανε που έχουμε την κρίση τώρα, έχουμε και τους αλλοδαπούς που σιχαίνομαι περισσότερο να μας προκαλούν όχι μόνο πολιτιστικά, αλλά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ προβλήματα και η αστυνομία να μην κάνει κιχ να τους πιάσει και να τους διώξει.

                    Πως θα σου φαινόταν αν κάποια κοπέλα σου τόλμησε να την βιάσει κάνας Αλβανός ? Πως θα σου φαινόταν αν κάποιοι Τουρκαλβανοί διαρρηκτούν κάμιας συγκάτοικου σου το διαμέρισμα ? Πως θα σου φαινόταν αν κάποιοι Τούρκοι σαπίζουν στο ξύλο κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο για να του κλέψουν λεφτά ?

                    Και όλα αυτά σε ΜΕΝΑ συνέβησαν. Μία στην πρώην μου, μία στον ανιψιό μου(μεγάλο αδερφό του Vuzzi. Καλά ακούσατε ! του Vuzzi !) και μία σε μία συγκάτοικου μου που βρέθηκε η πόρτα μισάνοιχτη...

                    Συγγνώμη, αλλά οι παραπάνω λόγοι, εκτός των Ελλήνων, είναι οι σοβαρότατοι λόγοι που έχω γίνει ρατσιστής εναντίον αυτών των 2 φυλών που δεν είναι τίποτα άλλο από Διαβαλκανικά μιάσματα !

                    Μην αναφέρω ότι δεν είμαστε και οι μόνοι που μισούμε τους Τούρκους. Και οι Αρμένιοι κάνανε διαδήλωση εναντίον του Χοντρούλιακα Ερντογάν, επειδή σκότωσε η Τούρκικη Δύναμη τους 1.500.000 Αρμένιους το 1911, και γιαυτό θέλουν κι αυτοί να δικαιωθούν. Το ίδιο και για τους Κούρδους και τους Ασσύριους(τους οποίους Κούρδους και Ασσύριους δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου).

                    Τώρα ξέρετε όλοι τους αληθινούς λόγους μου να τους μισώ αφάνταστα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
                    Αυτά που τα έγραψε ο Τanno γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά.

                    Originally posted by Deus View Post
                    Σε πληροφορώ πάντως ότι εγώ έχω πάει τουρκία και οι άνθρωποι είναι μια χαρά.Ευγενικοί και εξυπηρετικοί και πίστεψέ με μας υποδέχονταν και ΔΕΝ μας αντιμετώπιζαν όπως αντιμετωπίζεις εσύ τους Τούρκους
                    Ε πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν τα λεφτά σου ήθελαν, που ξέρεις εσύ τι έλεγαν από μέσα τους; έζησες για μεγάλο διάστημα στην Τουρκία για να βγάλεις βάσιμη άποψη;

                    Originally posted by Deus View Post
                    Επίσης,άνοιξε κανένα βιβλίο ιστορίας και δες τι έπαιξε κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923 όταν Έλληνες αποχαιρετούσαν τούρκους που έφευγαν για τουρκία.
                    Βλέπεις μόνο την μια όψη του νομίσματος. Να σου πω τι έγινε με την απόβαση του ΕΣ στην Σμύρνη; όπου Τούρκοι προκάλεσαν επεισόδια και τον θάνατο δύο Ελλήνων στρατιωτών; ότι μετά πήγαν Έλληνες πολίτες και στρατιώτες, εξοργισμένοι στην τουρκικη συνοικία για εκδίκηση, τους λιντσάρισαν και σκότωσαν αρκετούς; ότι απλοί Τούρκοι τουφεκούσαν Έλληνες κατά την καταστροφή της Σμύρνης;

                    εντάξει δεν μπορείς να πεις πως είμαστε και αδέλφια, μας χωρίζουν πολλά πράματα και λιγότερα μας ενώνουν. Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους Τούρκους και με κανέναν λαό.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • Originally posted by BigBOSS View Post


                      Ε πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν τα λεφτά σου ήθελαν, που ξέρεις εσύ τι έλεγαν από μέσα τους; έζησες για μεγάλο διάστημα στην Τουρκία για να βγάλεις βάσιμη άποψη;


                      NAI.Όχι Τουρκία,Λέσβο, με πολλούς Τούρκους γείτονες.
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • Είναι γνωστό πως αυτοί (οι Τούρκοι των παραλίων) είναι πολύ πιο μετριοπαθείς από τους Τούρκους της ενδοχώρας.
                        Και ναι και οι Ελληνες έσφαξαν κτλ γιατί ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, δεν αποτελούμε εμείς την εξαίρεση. Ο ΕΣ έκαψε εκατοντάδες τούρκικα χωριά στην Μ.Ασία ως εκδίκηση για τον βάρβαρο θάνατο Ελλήνων στρατιωτών από Τούρκους ατάκτους και μη. Το θέμα είναι πως η Ελλάδα ως κράτος ουδέποτε έσφαξε μαζικά 500.000 και 1.500.000 λαό (όπως έκαναν η Τουρκία και η Γερμανία). Δηλαδή δεν κάναμε ποτέ γενοκτονία με σκοπό να αφανίσουμε έναν ξένο λαό από προσώπου γης.

                        Originally posted by Somari View Post
                        Μιας και είμαστε στο θέμα, μου έστειλε μια φίλη μου:

                        Μαθήματα μισαλλοδοξίας από τη διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Γαλατσίου


                        [...]Την περασμένη 21η Μαρτίου, η διευθύντρια του 6ου Γυμνασίου Γαλατσίου αποφάσισε να γιορτάσει με έναν πρωτότυπο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού, δίνοντας εντολή να τοιχοκολληθεί σε όλες τις αίθουσες του γυμνασίου ένα μισαλλόδοξο κείμενο γεμάτο ειρωνικές και περιφρονητικές αναφορές για τους μετανάστες. [...]




                        Ολόκληρο το άρθρο:

                        http://tvxs.gr/node/58571
                        Αλήθεια λέει και όχι κάτι καινούργιο. Το ότι είμαστε μπουρδέλο και ξέφραγο αμπέλι είμαστε και σε όλους τους τομείς, έτσι και στην μεταναστευτική πολιτική. Εγώ στην χώρα μου γαμώτο, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες , θέλω να βλέπω Ελληνες πρώτα, να λέω ενα καλημέρα. Όχι να πηγαίνω κάπου και να βλέπω 100 ξένους και 20 Έλληνες. Ε δεν μου αρέσει αυτό και δεν πιστεύω πως λέω κατι το φοβερό. Και στο κάτω κάτω κανείς δεν με ρώτησε (γενικά σε τίποτα δεν ζητούν τη γνώμη του λαού) εάν θέλω και μπορώ να συνυπάρξω με όλους αυτούς.

                        Αυτό με τις πανελλήνιες τι καραγκιοζιλίκι πια. Αντε να δειξουμε και τις λύσεις, να δείτε τι γράψατε!!! πωωω!! Τα αγχώνουν τζάμπα και άδικα τα παιδιά. Ότι γράψαν γράψαν αμάν πια!!
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • Πρόσφατα πήγα Τουρκία. Δυστυχώς είναι όπως το φοβόμουν. Οι Τούρκοι είναι ίδιοι με τους Αλβανούς οπότε σας συμβουλεύω να τους αποφύγετε.

                          Τους έκραξα για την τιμή που δεν έχουν και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους έκανα και σύγκριση με το εξωτερικό να μάθουν οι ανίδεοι.

                          Άμα σας αρέσει, τότε τα συλλυπητήρια μου. Με τέτοια τιμή που δεν έχουν σαν λαός, πάλι ελπίδα είναι το εσωτερικό.


                          Ground_Zero:

                          Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

                          Comment


                          • Originally posted by Azrael View Post
                            Πρόσφατα πήγα Τουρκία. Δυστυχώς είναι όπως το φοβόμουν. Οι Τούρκοι είναι ίδιοι με τους Αλβανούς οπότε σας συμβουλεύω να τους αποφύγετε.

                            Τους έκραξα για την τιμή που δεν έχουν και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τους έκανα και σύγκριση με το εξωτερικό να μάθουν οι ανίδεοι.

                            Άμα σας αρέσει, τότε τα συλλυπητήρια μου. Με τέτοια τιμή που δεν έχουν σαν λαός, πάλι ελπίδα είναι το εσωτερικό.


                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • Ela, oti propaganda exei pesei se emas gia tous Tourkous allh tosh kai perissoterh exoun faei kai aftoi gia emas.
                              Pws na mhn ginoume fanatismenoi o enas me ton allo meta?
                              Apo thn stigmh pou geniomaste oloi mas lene na oi exthroi sou...

                              Kai oi Germanoi kanane paromoia pragmata, giati den einai oi xeiroteroi exthroi tou kosmou genika? Giati poly apla den einai dipla mas kai kanenas den niazetai.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • "«Στην ΑΣΟΕΕ οι φοιτητικές εκλογές óλα τα τελευταία χρóνια διεξάγονται με μια παγκóσμια πρωτοτυπία: δεν υπάρχουν παραβάν που να διασφαλίζουν το μυστικó της ψήφου, με ευθύνη των παρατάξεων της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ óλα αυτά τα χρóνια, και επίσης δεν υπάρχουν λευκά ψηφοδέλτια που να καταμετρούνται στα έγκυρα. Φέτος, για πρώτη χρονιά, η ΔΑΠ υποχώρησε και δέχτηκε να μπουν παραβάν και, σαν να μην έφτανε óτι η ΠΑΣΠ δεν δέχτηκε το αυτονóητο, να υπάρχουν δηλαδή παραβάν, γύρω στις 08.30 κι ενώ επρóκειτο να ξεκινήσει η διαδικασία, τα μέλη της ΠΑΣΠ τεμαχίσανε τα παραβάν που είχαν στηθεί μέσα στις αίθουσες, τα πέταξαν απó τα παράθυρα και προπηλακίσανε óσους φοιτητές αντιδρούσαν σε αυτή τους την ενέργεια. Μάλιστα αξίζει να σας πω óτι ο ίδιος ο γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ, ο Μιχάλης Νικηφóρος, είναι μέλος της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕ και ήταν στην ΑΣΟΕ τη στιγμή που συνέβαιναν αυτά», λέει ο Ηλίας Χρονóπουλος. "
                                Ραμπίδη ισχύει;
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                                Comment

                                Working...
                                X