Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • O Cursed το εθεσε ακριβως στην πραγματικη του βαση. Δεν λεω, βολικο να μπλεκουμε τον ορο της ακροδεξιας και να μιλαμε για αστυνομια-χα-λαος σαν να ειναι το ιδιο πραγμα αλλα απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα. Σαφως και ο μεσος μπατσος ειναι πολυ πιο κοντα ιδεολογικα με εναν χα παρα με εναν αναρχικο αλλα απο αυτο μεχρι την ταυτιση με το συνολο της αστυνομιας απεχει παρα πολυ.

    O Somari έκανε μια σωστή νύξη. Αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί είναι ο εκφασισμός της κοινωνίας, (κάτι που πάντα ελοχεύει στα πλαίσια της κρίσης). Δυστυχώς κάτι μιάσματα σαν την Χ.Α. βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Γεγονότα όπως η επίθεση στους δύο Σύριους πρόσφατα σε Καλλιθέα, τα προγκρόμ στο κέντρο που λέει και ο Somari, και τα "φρέσκα" στρατόπεδα συγκέντρωσης που θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα
    Mην τα ριχνουμε ολα στην κριση. Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος σε συγκεκριμενες περιοχες φοβαται να κυκλοφορησει. Ειναι δυνατον να μιλαμε για εκφασισμο μιας κοινωνιας της οποιας το περιβαλλον εχει εξελιχθει σε ζουγκλα; Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη κατηγορουμε μονο τον Ελληνα για επιθεσεις.
    Δεν ειναι θεμα ρατσιμου, ειναι θεμα επιβιωσης και για τις 2 πλευρες.

    Τωρα μας ενοχλουν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης. Τοσα χρονια ΚΑΝΕΙΣ δεν κοιταξε να βρει μια φορμουλα ωστε να αποφυγουμε αυτο στο οποιο καταληξαμε σημερα.

    Comment


    • δεν ξέρω αν μάθατε για το τραγικό συμβάν αυτοκτονίας με πυροβόλο όπλο στο Σύνταγμα

      Πλήθος "Συγκλονισμένων" στο Σύνταγμα στον τόπο της τραγωδίας


      Είτε μέσω Facebook, είτε μέσω Twitter έχουν κιόλας οργανωθεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην μνήμη του 77χρονου που έδωσε τέλος στην ζωή του στο Σύνταγμα, οι οποίες είναι σε εξέλιξη.
      Πλήθος κόσμου αρχίζει και συγκεντρώνεται στην Πλατεία Συντάγματος από απλούς ανθρώπους, νέους, ηλικιωμένους και οικογενειάρχες για να τιμήσουν τον 77χρονο συνταξιούχο που έδωσε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων πολιτών.


      Μεγάλη ομάδα φοιτητών προς στιγμήν έκλεισαν την Λεωφόρο Αμαλίας, αλλά η αστυνομία δεν αντέδρασε παρακολουθώντας διακριτικά τις εξελίξεις. Λίγο αργότερα, ο κόσμος συγκεντρώθηκε μόνο στην πλατεία Συντάγματος και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η Αμαλίας.


      Τριγύρω από το σημείο της αυτοκτονίας επικρατεί το αδιαχώρητο από κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο ως ένδειξη σεβασμού στον 77χρονο συνταξιούχο.


      Στα "πηγαδάκια" των συγκεντρωμένων κυριαρχεί το θέμα της κρίσης και των συνεπειών της, οι οποίες ήταν αυτές που κυριολεκτικά όπλισαν το χέρι του 77χρονου άντρα.
      Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουv στον 77χρονο.
      http://gr.news.yahoo.com/-155413246.html

      Αυτό είναι το σημείωμα απελπισίας του 77χρονου αυτόχειρα - "Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια"

      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • Το είχα διαβάσει στο Facebook που το έλεγαν. Ήταν και στο κίνημα «Δεν Πληρώνω» στα διόδια.
        sigpic

        Comment


        • Originally posted by _Lloyd View Post
          Η μαλακία με όλα αυτά είναι ότι οι αναρχικοί φοράνε κουκούλες, σε συνδυασμό με την άποψη για την "ελευθερία" που έχουν (μηδενική περιφρούρηση).

          Λόγω αυτού η διείσδυση στις γραμμές τους είναι κάτι παραπάνω από εύκολη. Είναι πανεύκολο για προβοκάτορες εντεταλμένους από το κράτος (δηλ. ασφαλίτες και λοιπούς) να προβούν σε προβοκάτσια, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται όλος ο χώρος (αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός είναι ποιός).

          Από 'κει και πέρα, μια άλλη μαλακία είναι ότι καλώς ή κακώς, οι φασίζουσες οργανώσεις είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Συνεργάζονται με αυτό, φανερά ή κρυφά, άμεσα ή έμμεσα. Τα παραδείγματα χιλιάδες, από συμπλοκές που είχαν γίνει πριν ένα - δύο χρόνια λόγω της επετείου των Ιμίων (Μ.Α.Τ και Χρυσαυγίτες δέρναν μαζί αναρχικούς), από τους χρυσαυγίτες που έδερναν κόσμο στις 28 - 29 Ιούνη στο Σύνταγμα, και μετά χωνόντουσαν πίσω από τις γραμμές των Μ.Α.Τ που περιφρουρούσαν τη Βουλή και χαλάρωναν, μέχρι την πιο πρόσφατη περιφρούρηση των γραφείων της Χ.Α. στην Πάτρα από Μ.Α.Τ δύο φορές μέχρι στιγμής (εν' όψει αντίστοιχων αντιρατσιστικών συγκεντρώσεων που συνέβαιναν στο κέντρο της πόλης.
          .
          Δεν μπορώ να διαβάσω τώρα όλο το κατεβατό, αλλά εδώ θα σε κόψω.

          Πρώτον αν κάποιοι συνεργάζονται με το κράτος αυτοί είναι μπαχαλάκιδες κουκουλοφόροι. Και μην λες ότι δεν υπάρχουν ασφαλίτες μεσα στους εθνικιστές ούτε πρέπει να ξεχωρίζετε κάποιος για να είναι μαζί τους αυτή είναι χαζή δικαιολογία.

          Αυτό για την περιφρούρηση στην Πάτρα που το άκουσες.
          Λοιπόν παραθέτω ένα βίντεο αν και οι περισσότεροι από σας χέστηκαν, ελπίζω να καταλάβετε τι θέλω να πω.


          Αυτό έγινε στην Πάτρα.

          Επίσης τον Δεκέμβριο στο Σύνταγμα η Χ.Α είχε οργανώσει νόμιμα αντιμνημονιακη συγκέντρωση η οποία πήγαινε ομαλά και διαλύθηκε χωρίς εισαγγελέα με χημικά ενώ βρίσκονταν γέροι και μία έγγυος γυναίκα.

          Θα διαβάσω και το υπόλοιπο μετά.



          Και από που και ως που τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης" είναι φασιστικά;
          Είναι υπερλούξ με γυμναστήρια και εστιατόρια, εκτός ότι θα κοστίσουν πανάκριβα, αυτό θα φέρει όλο το πακιστάν να ζήσει εδώ πέρα.
          Και μετά θα λένε δεν χωράνε όλοι στο τάδε στρατόπεδο ας τους αμολήσουμε στα χωριά.

          Για αυτό το λόγο ο κόσμος διαμαρτύρεται.

          Comment


          • Somari συμφωνώ επί της αρχής αλλά έχουμε πει να τα κόψουμε τέτοια posts.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

            Comment


            • Mα...δεν ήταν προσβλητικό... και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να εκφράσω την γουατδεφάκνες που με διαπέρασε...
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

              Comment


              • Αναδιατύπωσε, είναι έγκλημα να χάνονται απόψεις σε αυτό το θέμα (δε ρίχνω μπηχτή προς την απόφαση να κοπεί το post).
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                Comment


                • Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Τόσα χρόνια κόβουν από τα πάντα, κλέβουν ταμεία και εφάπαξ (χρήματα που άτομα όσο δουλεύαν αποθηκεύαν μέσω παρακρατήσεων στο ταμείο τους και τους τα βουτήξανε), και τολμάει ο εμετικός, ΤΟΛΜΑΕΙ να λέει "δε ξέρω τι χρέη είχε Η ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;;"

                    Τον αποκαλεί και εν δυνάμει κλέφτη δηλαδή; Τον αυτόχειρα που τινάχτηκε λόγω χρεών; Αν μη τι άλλω αν υπάρχει ειλικρίνεια υπάρχει σίγουρα τη στιγμή πριν αποδημήσεις εις Κύριον.

                    Μακάρι ο επόμενος που θα βρεθεί στην θέση του να μην έχει τίποτα πλέον να χάσει, να μην δώσει τέλος στην ζωή του. Μαχάρι να κόψει τον λαιμό του παραπάνω "κυρίου", να πνιγεί κάνοντας μπουρμπουλήθρες μέσα στο αίμα του.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                    Comment


                    • Λίγα λόγια:

                      Πρώτον οι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες από τη φύση τους, όμως όταν εγκλωβίζονται σε μια χώρα χωρίς μέλλον (γιατί αυτό κάνει η Ελλάδα - συσώρευση μεταναστών που χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πέρασμα σε άλλες χώρες), χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, η εξαθλίωση μπορεί να τους οδηγήσει σε τέτοιες ενέργειες.


                      Αν ενδιαφερόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα, πρέπει να κοιτάξουμε τις αιτίες του.

                      Γιατί δεν αφήνουμε τους μετανάστες να μεταβούν ελεύθερα όπου θέλουν;
                      Προφανώς και αυτοί να ζήσουν θέλουν αν μπορούν να απορροφηθούν στην Ελλάδα (να βρουν δουλειά σπίτι, κ.λ.π ας κάτσουν εδώ) αν δεν μπορούν θα πάνε αλλού.

                      Πώς θα σταματήσει η μετανάστευση; Με εκβιασμούς; Με φυλακίσεις; Με απελάσεις;

                      Τί είναι αυτό που αναγκάζει τους μετανάστες να φύγουν από τη χώρα τους και ποιά πρέπει να είναι η στάση της Ελλάδας; Συσσώρευση εντός συνόρων, απαγόρευση για οποιαδήποτε έξοδο από τη χώρα, στίβαξή τους σε συγκεκριμένες περιοχές και προγκρόμ στο κέντρο της Αθήνας;΄

                      Είναι η αυξημένη εγκληματικότητα αποκλειστικά έργο των μεταναστών;

                      Και κάτι ποιό γενικό: έχουν οι μετανάστες ευθύνη για την οικονομική κατάσταση την Ελλήνων;



                      Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα προγκρόμ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι απελάσεις δεν πρόκειται να λύσουν το πρόβλημα της μετανάστευσης, ούτε να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

                      Από 'κει και πέρα: LMS, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που εξευγενισμένα ονομάζονται "χώροι φιλοξενίας", είναι φυλακές στις οποίες θα τοποθετούνται αυθαίρετα λαθρομετανάστες για 1,5 χρόνο. Δηλαδή δεν φτάνει που τους εγκλωβίζουμε στη χώρα μας χωρίς να το θέλουν, θα τους φυλακίζουμε κιόλας. Για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση που είδα κάπου "οποιοσδήποτε έχει στοιχειώδη αίσθηση της ελευθερίας" καταλαβαίνει τί θα πεί αυτό. Επίσης δες και την ιστορία των στρατοπέδων συγκέντρωσης στη Γερμανία, είναι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο που πόσταρα παραπάνω.


                      Για την Πάτρα τυχαίνει να γνωρίζω τί έγινε, γιατί ήμουν εκεί. Το περιστατικό που αναφέρω εγώ ήταν κατά τη διάρκεια δύο αντιρατσιστικών συγκεντρώσεων (δηλ. καθόλη τη διάρκεια υπήρχαν κλούβες, Μ.Α.Τ και Δ.Ι.Α.Σ και προστάτευαν τα γραφεία).

                      Το βιντεάκι που δείχνεις είναι από άλλη στιγμή και αυτά που λέει είναι ψέμματα (περιέργως). Αυτό που έγινε είναι ότι αναρχικοί και άλλοι πήγαν και έσπασαν τα γραφεία της Χ.Α. Το όλο εγχείρημα ζήτημα είναι αν είχε διάρκεια 10 λεπτά, η αστυνομία έφτασε αφού έγινε ό,τι έγινε (όπως φάινεται και στο βίντεο) και ακολούθησε τα άτομα που αποχωρούσαν χωρίς να τους επιτεθεί. Βέβαια η Χ.Α. χρησιμοποίησε το γεγονός προς συμφέρον της και με το παραπάνω (όπως φαίνεται και από το βίντεο άλλωστε).


                      Από 'κει και πέρα, προφανώς και η Χ.Α. το παίζει αντιμνημονιακή, ενάντια στο κράτος, κ.λ.π κ.λ.π. Το ζήτημα είναι αρκετά πιο βαθύ και το γιατί ο φασισμός είναι εν τέλει μηχανισμός του κράτους δεν είναι τόσο επιφανειακό. Προσπάθησα να το εξηγήσω στο παραπάνω post.

                      Sub Zero προφανώς και η κρίση φταίει για τον εκφασισμό της κοινωνίας. Ο κόσμος περνάει όλο και χειρότερα, αναζητά όλο και πιο απεγνωσμένα απαντήσεις, επιρρίπτει ίσως ευθύνες στους πάντες για το ότι περνάει σκατά (και άρα στα πλαίσια αυτού ίσως κατηγορεί όλο και πιο έντονα τους μετανάστες) και εκεί βρίσκονται φασιστικές οργανώσεις να του μιλήσουν για μια άλλη Ελλάδα, για το πώς ευθύνονται οι μετανάστες, να του υποσχεθούν μια καλύτερη ζωή και να τον κερδίσουν.

                      Το παραπάνω είναι πολύ επικίνδυνο.

                      Όσον αφορά σον 77χρονο που αυτοκτόνησε (ή δολοφονήσαν όπως διάβασα κάπου) δεν έχω να πω πολλά...

                      Παραθέτω μόνο το μήνυμά του:

                      "Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου"


                      Υ.Γ: Α, και σκατά στον καραγκιόζη τον Μπεγλίτη.
                      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

                      Comment


                      • Originally posted by _Lloyd View Post
                        Το ζήτημα είναι αρκετά πιο βαθύ και το γιατί ο φασισμός είναι εν τέλει μηχανισμός του κράτους δεν είναι τόσο επιφανειακό.
                        Μωρέ εγώ συμφωνώ μαζί σου, ξεχνάς όμως ότι και όλο οι άλλοι χώροι είναι μηχανισμοί του Συστήματος, απλώς δεν το παραδέχονται για τον εαυτό τους και κατηγορούν ο ένας τον άλλον για παρακρατικό.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                        Comment


                        • _Lloyd, θα πω κι εγώ λίγα πράγματα...

                          Σαφώς οι τριτοκοσμικοί δεν ευθύνονται για την οικονομική κατάσταση μας, αλλά ευθύνονται για τα εγκλήματα που πράττουν σε βάρος μας, για το παραεμπόριο, για τα μαιμού προιοντά, κλπ. Κι από πάνω, μας φέρνουν και αρρώστιες και επικίνδυνα φάρμακα από τριτοκοσμικές χώρες(Ινδία, Πακιστάν, κλπ). Κοινώς μας φέρνουν εν μερεί οικονομικές επιβαρύνσεις με τα εγκλήματα τους.

                          Άμα δεν τους αρέσει και θέλουν οι πατρίδες τους να εξαλειφθεί η δικτατορία, θα πρέπει οι ΙΔΙΟΙ να αντιδράσουν. Το έκαναν η Λιβύη, η Αίγυπτος, και αυτόν τον καιρό το κάνει και η Συρία εναντίον του Ασάντ. Γιατί δεν το κάνουν και οι άλλες χώρες; Η δικτατορία τους έφερε εδώ.

                          Για την οικονομική καταστροφή ευθύνονται και τα 2 κόμματα(ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.) που κυβέρνησαν από το 1980 και μετά. Το διεστραμμένο μυαλό τους μας έφερε εδώ, έφερε και τους τριτοκοσμικούς. Και αντί να τους διώξει, τους κρατάει εδώ και υποβιβάζεται και το βιοτικό επίπεδο της χώρας μας.

                          Αν το πρόσεξες, τον τελευταίο καιρό η ανεργία αυξήθηκε. Γιατί αυτό; Επειδή ο μισός πληθυσμός των τριτοκοσμικών δουλεύει σε διάφορες εταιρείες ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ενώ εκατομμύρια Έλληνες δεν δουλεύουν, ενώ την ίδια ώρα ψάχνουν για δουλειά. Η ανεργία είναι αισθητή μόνο από τους ντόπιους, όχι από τους ξένους.

                          Αν είχαν σφραγίσει τα σύνορα και οι τριτοκοσμικοί ερχόντουσαν νόμιμα(άδεια από προξενεία, άδεια εργοδότη, κλπ), δεν θα συνέβαινε αυτό. Τώρα πια αυτοί μας έρχονται παράνομα περνώντας τα σύνορα και δίνουν στην Υπαστεία Π-Λ-Α-Σ-Τ-Α χαρτιά προκειμένου να πάρουν πολιτικό άσυλο και €1500 το άτομο, κάτι που ΔΕΝ το δικαιούνται ως δια ρόπαλου.
                          sigpic

                          Comment


                          • Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να ακούω μπουρδολογίες:
                            Οι μετανάστες δεν έχουν θέση εδώ. Δεν γίνετε να συμπτυχθούν άλλοι πολιτισμοί στην Ελλάδα γιατί πολύ απλά δεν γίνετε να υπάρχει πολυπολιτισμός. Είναι ο λάθος δρόμος, αυτό επιδιώκουν κάποιοι για να εξωλοθρεύσουν την ομοιογένεια του έθνους μας.
                            Και τώρα μιλάμε για τριτοκοσμικούς.
                            Οι Αλβανοί για παράδειγμα δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα καθώς έχουν κάνει νοικοκιριά και εργάζονται, σε αντίθεση με τους πάκιδες που κλείνονται 50 άτομα σε μια τρύπα, διακινούν ναρκωτικά, γεμίζουν τους δρόμους πόρνες μεσα στις αρρώστιες και και και


                            Και δεν κρατάμε κανέναν Lloyd, όχι και φυλακή αυτά τα "στρατόπεδα".
                            Δεν ξέρω αν πιστεύω το πόσο "τυχαία" βρισκόσουν στην Πάτρα.


                            Ταννο τα μισά τα είπες σωστά.

                            Αίντε δόξα και τιμή!:tanno:

                            Comment


                            • Πατριώτη,Έλληνα, φρουρέ της ομοιογένειας του έθνους και του πολιτισμού μας, το γίνεται γράφεται με άλφα γιώτα.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                              Comment


                              • Sub Zero προφανώς και η κρίση φταίει για τον εκφασισμό της κοινωνίας. Ο κόσμος περνάει όλο και χειρότερα, αναζητά όλο και πιο απεγνωσμένα απαντήσεις, επιρρίπτει ίσως ευθύνες στους πάντες για το ότι περνάει σκατά (και άρα στα πλαίσια αυτού ίσως κατηγορεί όλο και πιο έντονα τους μετανάστες) και εκεί βρίσκονται φασιστικές οργανώσεις να του μιλήσουν για μια άλλη Ελλάδα, για το πώς ευθύνονται οι μετανάστες, να του υποσχεθούν μια καλύτερη ζωή και να τον κερδίσουν.

                                Το παραπάνω είναι πολύ επικίνδυνο.
                                Σοβαρα θεματα με τους μεταναστες υπηρχαν και πριν ερθει η κριση και το μνημονιο. Οτι η κριση γενναει ακραιες συμπεριφορες και αποψεις ειναι γνωστο απο την ιστορια. Ασχετα απο αυτο ομως ο κοσμος δεν αντιδραει επειδη εγινε ξαφνικα ρατσιστης, αντιδραει γιατι δεν μπορει να βγει απο το σπιτι του. Ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά ρατσιστής ήταν με τον Αλβανό πριν 15 χρόνια, σήμερα ειναι εγκλωβισμενος. Αλλο πραγμα η αυξηση της εγκληματικοτητας και αλλο η ζουγκλα.
                                Και στο κατω κατω ο καθενας την επιβιωση του θα κοιταξει. Ο μεταναστης που ζει εξαθλιωμενος θα κοιταξει με καθε τροπο να επιβιωσει και δεν θα τον κρινω για αυτο. Εχει κανεναν ενδοιασμο να χτυπησει/κλεψει/σκοτωσει; Για αυτον γιατι δεν λενε τιποτα οι φιλευσπλαχνοι κουλτουριαρηδες που δεν σεβεται την ανθρωπινη ζωη; Κατα αλλα μονο οι Ελληνες ειναι οι κακοι της υποθεσεις.

                                Αυτες οι ψευτοανθρωπιστικες αποψεις θα μας φανε. Κεντρα υποδοχης και φυλαγμενα συνορα επρεπε να υπηρχαν απο 20 χρονια πριν. Οσο καθυστερει αυτο, οταν τελικα δημιουργηθει θα τεινει πιο πολυ προς στρατοπεδο συγκεντρωσης παρα για κεντρο υποδοχης, και ηδη εχει καθυστερησει πολυ. Κατα τα αλλα ειναι καλυτερο να τους εχουμε στοιβαγμενους σε αθλιες συνθηκες στο κεντρο της Αθηνας και στο λιμανι της Πατρας.
                                Φυσικο επακολουθο ειναι βεβαια αφου το κρατος δεν δινει λυση με οργανωμενη πολιτικη, την δινει η χα με πογκρομ και επιθεσεις.

                                Οποιος προσπαθει να δικαιλογησει ολο αυτο με επιχειρημα οτι δεν φταινε οι μεταναστες τοτε συγχαρητηρια, ανακαλυψε την Αμερικη (μεταφορικα αλλα ως ενα βαθμο και κυριολεκτικα). Επειδη σαν Ελλαδα δεν μπορουμε να σταματησουμε τους πολεμους και την εκμεταλλευση καποων λαων, καλο ειναι να κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε για να μαζευτει η κατασταση. Προφανως και καποιοι δεν θα θελαν να γινει τιποτα γιατι απλα τους βολευει η υπαρχουσα κατασταση. Ακομα ομως και να εμφανιστει καποιος που να θελει να δωσει λυσεις που να εξασφαλιζουν εστω τα ελαχιστα στην καθε πλευρα (γιατι αν ηταν ολα ιδανικα ετσι και αλλιως δεν θα ερχοντουσαν εδω μεταναστες) δεν θα μπορεσει γιατι απλα μας εχει φαει η πολλη κουλτουρα.

                                Comment

                                Working...
                                X