Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • καλος ανθρωπακος ητανε κριμα που τον σκοτωσαν αν και οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες, τωρα δεν ειναι και λιγο Παζολινι η δολοφονια του?

    Comment


    • Μακάρι να αναπαυθεί μιας και αντιμετώπιζε όντως ψυχολογικά προβλήματα και απόρροια αυτών ήταν η χρήση.
      [/b]
      αυτο πρωτη φορα το ακουω. αν το γνωριζες εσυ οτι ειχε οκ, αν ομως το λες επειδη ηταν ηθοποιος τοτε ακυρο. οπως και να χει R.I.P. γιατι ηταν αξιολογος!

      Comment


      • τωρα εκανε ναρκκωτικα λογο ψυχολογικων προβληματων ? αυτο ημενει οτι ητανε μ@λ@κας, αρχικα το μονο που κανουν ειναι να επιβαρυνουν κλπ και επισης θα μπορουσε να ειχε ζητησει μια καποια υποστηριξη.

        Comment


        • Αφενός μεν το είχε δηλώσει πως είχε κατάθλιψη νομίζω(και μάλιστα βαριά)αφετέρου,δυστυχώς φίλε ΦΥΓΕ αυτά τα νοσήματα επιβαρύνονται από τις καταχρήσεις.Τέλος πάντων μόνο ο ίδιος ξέρει τι πραγματικά ισχύει.Προσωπικά θα παρακαλούσα απλά να πούμε ένα RIP στον άνθρωπο και ως εκεί.Δε θεωρώ πρέπον να χαρακτηρίζουμε άτομα που μας άφησαν και ειδικά κατ'αυτό τον τρόπο.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε διότι δεν ξέρουμε όχι επειδή θα θίξουμε την υστεροφημία ενός καλλιτέχνη.

            Απλά μπορούμε να σχολιάσουμε τα όσα είχε πει δημόσια μιας και είναι(ήταν) δημόσιας προβολής πρόσωπο. Το συγκεκριμένο life style τον έφαγε και τα προβλήματα τα όποια είχε, δεν νομίζω πως νοιάστηκε και κανένας να τον βοηθήσει.

            Τέλος πάντων πρόκριτε για δολοφονία οπότε κρύβονται πολλά πράγματα μιας και είχε και πάρε δώσε με υπόκοσμο και ναρκωτικά.

            Comment


            • RIP gia enan pragmatika megalo i8opoio...Den to pisteva arxika.Oi alites oi mafiozoi!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • τωρα εκανε ναρκκωτικα λογο ψυχολογικων προβληματων ? αυτο ημενει οτι ητανε μ@λ@κας, αρχικα το μονο που κανουν ειναι να επιβαρυνουν κλπ και επισης θα μπορουσε να ειχε ζητησει μια καποια υποστηριξη.
                [/b]
                κανενας χρηστης ναρκωτικων οπως κι ανθρωπος με ψυχολογικα προβληματα δεν ειναι μαλακας. ισα ισα το αντιθετο πασχουν και χρειαζονται βοηθεια και οι μεν, και οι δε. αν τωρα εσυ δε μπορεις να το δεις σαν προβλημα και το βλεπεις καπως αλλιως δικο σου θεμα, δεν θεωρω καποιον εξαρτημενο "μαλακα" επειδη εμπλεξε και εξαρτιεται απο αυτο το πραμα ειτε λογο ψυχολογικων ειτε οτι αλλο (ποσο μαλλον οταν λεμε για ηθοποιο που τραβαει του κοσμου το αγχος, ειδικα οταν ειναι νεος κι αγνωστος και ισως θελει να ξεφυγει), απλα θυμα ειναι...

                με το αλλο που λες οτι επιβαρυνουν κλπ συμφωνω, οπως και με το οτι θα μπορουσε να ζητησει υποστηριξη... αν και δυσκολα να βρεις κατι τετοιο εδω οταν για τα απλα προβληματα μας εχουν χεσμενους!

                Comment


                • η κοινωνοια δεν ειναι ο κηδεμονας κανενος, να ψαχτεις να βρεις αν εχεις προβλημα.

                  Comment


                  • οταν ομως η κοινωνια με τον τροπο ζωης που επιβαλει αναγκαζει τους νεους να "ξεφευγουν" απο τα προβληματα τους μεσω των ναρκωτικων ποιος φταιει ? οι νεοι που γεννηθηκαν ή η κοινωνια που δεν φροντισε να τους προστατεψει και να τους προσφερει ενα πιο υγιες παρον και μελλον ωστε να μην εχουν αναγκη τα ναρκωτικα για να νιωθουν οτι "ξεφευγουν" ? αντιστοιχα παει και με ολους τους ανθρωπους, ακομα και τους ηθοποιους και τον συγκεκριμενο τωρα, μη νομιζεις πως κι αυτοι επειδη εχουν λεφτα και ειναι διασημοι δεν εχουν προβληματα.

                    Comment


                    • http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../06/2008_235908

                      Γιατι να απαγορεψουν στις μουσουλμανες να φορεσουν την μαντιλα; Ειδικα στην Τουρκια που ο μουσουλαμανισμος ειναι η επικρατουσα θρησκεια νομιζω. Δεν καταλαβαινω αυτην την λογικη :blink:
                      My blog:Doppel's Den

                      Comment


                      • Γιατι το χαν παρακανει. Πανε να περασουν μια ευρωπαικη εικονα αλλα ο κολλημενος κοσμος συνεχιζει να κανει κατι τετοια. Παλια ηταν υποχρεωτικο, τωρα που ειναι ελευθερο, ακομα τις φορανε, οποτε και τις απαγορευουν μπας και νιωσουν.
                        https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

                        H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

                        Comment


                        • Μα ειναι μερος του πολιτισμου και της θρησκειας του. Πως να τις απαγορεψουν; Εγω θα προσβαλομουν παντως αν μου εκαναν κατι τετοιο. Σα να απαγορευουν σε εναν χριστιανο να φοραει σταυρο μου φαινεται.
                          My blog:Doppel's Den

                          Comment


                          • Καθε πολιτισμος πιστευω οτι θα πρεπει να διατηρει ολα τα στοιχεια που συνθετουν τη ταυτοτητα του, αν γουσταρουν οι ανθρωποι να γυρνανε με μαντιλια να το κανουν απο που κι ως που παει ο καθενας και επιβαλει τα δικα του?

                            Αλλα αυτη ειναι η σημερινη κοινωνια, το να βγει ενας αντρας ντημενος γυναικα ειναι οκ, το να βγει καποιος ντυμενος συμφωνα με τη παραδοση του μπορει να ειναι παρανομο, δε πανε να αυτωθουνε λεω εγω!

                            Comment


                            • Sono democratici, questi Turchi!



                              Πέρα από την πλάκα, καταντάει όντως αντιδημοκρατικό. Είπαμε, να μην είναι επίσημη η μαντίλα να το δεχτώ, αλλά όχι και να απαγορευτεί!
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X