Προτού αποφασίσετε να ξανακάνετε πολιτική συζήτηση, φροντίστε όλοι σας να διαβάσετε την πολιτική ιστορία που επέφερε την δημιουργία του Νεοελληνικού κράτους. Κάπου εκεί θα σας δωθούν τεράστιες απαντήσεις σε ότι αφορά την πολιτική ζωή στο δικό μας κράτος. Θα καταλάβετε τι εκφράζουν οι διάφορες "ιδεολογικές" αντιλήψεις ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009
Collapse
X
-
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί γενικά με την Ελλάδα, τόσο που θέλω να παντρευτώ Γιαπωνέζα και να μείνω Ιαπωνία !" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΣτο poll παντως η ΝΔ προηγειται (τωρα το ειδα). Ε ρε γλεντια.. Δε θα ανοιξω και κουβεντα αλλα σιγουρα μου φαινεται ανησυχητικο, οχι επειδη ειναι η ΝΔ, αλλα επειδη μιλαμε για τη ΝΔ των τελευταιων ετων...
Νικάει η ΝΔ ?
Originally posted by Raphael View PostΓια πλάκα πρέπει να τη ψήφισαν, δε παίζει αλλιώς..!sigpic
Comment
-
Originally posted by TannosukeΤι είδες μόλις τώρα ???
Νικάει η ΝΔ ?
Δεν νομίζω να την ψήφισαν για πλάκα, γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση εκεί... Μάλλον σκέφτονται ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στην παλιά κυβέρνηση όπως πριν την νίκη ΝΔ...
(ο xeno κι ο raphael αναφερονταν στο poll του topic)
Comment
-
Ξεκίνησε που ξεκίνησε σουρεαλιστικά το θέμα, στις τελευταίες 2 σελίδες έχει απογίνει :phil::w0000t:
Και θα ήθελα να παραθέσω εδώ μια από τις πιο καλτ δηλώσεις του Καρατζαφέρη.
"Να ανοίξουμε ένα στρατόπεδο δίπλα σε κάθε πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, ώστε τα παιδιά να συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα τις σπουδές τους"
Απλά σουρεάλ...Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Originally posted by TannosukeΤι είδες μόλις τώρα ???
Νικάει η ΝΔ ?
Δεν νομίζω να την ψήφισαν για πλάκα, γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση εκεί... Μάλλον σκέφτονται ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στην παλιά κυβέρνηση όπως πριν την νίκη ΝΔ...
...Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Poioi eipan tha psifisoun lefko?
Den kseroun pws to lefko paei me tous nikhtes?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
-
Apo to sex?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Τα κόμματα που θα λάβουν μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009 είναι 23. Πιο αναλυτικά:
....
18) Φως - Αλήθεια - Δικαιοσύνη (Κ. Μελισσουργός)
19) Φίλοι του Ανθρώπου (Κ. Σταμούλης)
22) Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) (Ν. Λούβρος)
23) Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης)
Comment
Comment