Announcement

Collapse
No announcement yet.

My future (η γνωμη σας μετραει!!!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    To oτι τα μαθηματικά είναι επιστήμη που απαιτεί μυαλό(fact),δε δίνει διπλή συνεπαγωγή,δηλαδή αν δεν αντέχεις τα μαθηματικά δεν έχεις μυαλό.
    Το ότι εσύ εντόπισες κατευθείαν την απουσία της διπλής συνεπαγωγής και ο Azrael πήγε κατευθείαν σε λάθος συμπέρασμα, μας δίνει όμως μια σημαντική ένδειξη γιατί σιχαίνεται τα μαθηματικά και μάλλον εσύ τα συμπαθείς. Κάνω λάθος;

ΔΕΝ πιστεύω πως το 2012, επί πρωθυπουργίας Γεωργάκιου Παπανδρέου, θα καταστραφεί ο κόσμος. Δε θα το αφήσει να συμβεί αυτό ο πρόεδρος. Καλά θα κάνουν οι διάφοροι Νιμπίρου να μη ράβουνε κουστούμια εξουσίας.
    Το μερικά χρόνια ήταν χονδρικός υπολογισμός και το μάλλον στο ότι δεν είμαι σίγουρος. Μέχρι πρόσφατα πίστευα πως ήμουν αθάνατος(μέχρι που ένα κουπί έπεσε στο πόδι μου την ώρα που το έβγαζε ο Craig απ΄τη βάρκα και πέθανα στον πόνο ο πούστης)
    Συμπέρασμα, να πας γιατί ακόμη και να τα παρατήσεις θα έχεις βελτιωθεί ως άνθρωπος σε όλους τους τομείς. Αυτό μετράει.
    LOL, so classic...

Leave a comment:

• Imrahil
    replied
    ΔΕΝ πιστεύω πως το 2012, επί πρωθυπουργίας Γεωργάκιου Παπανδρέου, θα καταστραφεί ο κόσμος. Δε θα το αφήσει να συμβεί αυτό ο πρόεδρος. Καλά θα κάνουν οι διάφοροι Νιμπίρου να μη ράβουνε κουστούμια εξουσίας.
    Το μερικά χρόνια ήταν χονδρικός υπολογισμός και το μάλλον στο ότι δεν είμαι σίγουρος. Μέχρι πρόσφατα πίστευα πως ήμουν αθάνατος(μέχρι που ένα κουπί έπεσε στο πόδι μου την ώρα που το έβγαζε ο Craig απ΄τη βάρκα και πέθανα στον πόνο ο πούστης)
    Συμπέρασμα, να πας γιατί ακόμη και να τα παρατήσεις θα έχεις βελτιωθεί ως άνθρωπος σε όλους τους τομείς. Αυτό μετράει.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Πηγαινε ρε εστω στν αρχη για να δεις αν την παλευεις
    δεν εχεις να χασεις τιποτα στην χειροτερη τα γραφεις ολα στα @@ σου και γυριζεις πισω
    οπως ειπες δεν πας μεταναστης εχεις μια πολυ καλη προταση για δουλεια πανω στον τομεα που εχεις σπουδασει .

Υ.Γ. Σιγουρα παντως το να σου πω εγω και οποισδηποτε αλλος να πας ειναι πολ ευκολο
    το δυσκολο εινα να το αποφασισεις εσυ
    Τν γνωμη μου παντως την ειπα.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw pantws tha sou ksanapw pws h douleia pou anafereis einai poly kalh

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Σε εμας που ειμαστε απ'εξω ειναι ευκολο να λεμε ομως τραβα καμαριμ.Που θα λα πας ομως μεσα σε μια ξενη χωρα που οι αντρες παντρευονται μεταξυ τους(μηπως πας γι αυτο; ).Και αυτο που ειπε ο σομαρι ειναι σωστο.Οι σχολες εκει δεν ειναι οπως εδω που εμεις ειμαστε τεμπεληδες και τα ξυνουμε ολη μερα.Εκει αν κοπεις το μπουλο που λεει και ο Γεωργιου.Ασε που και να παρεις το πτυχιο,δουλεια και παλι ειναι δυσκολο να βρεις.Μπορεις βεβαια να πιασεις δουλεια στην MS στο forza 7.

Σοβαρα τωρα αν παρεις πτυχιο μετα πρεπει να ξενιτευτεις παλι για να μπεις σε μια ομαδα για προγραμματισμο.

Και ακομα χειροτερο ειναι πως στην αρχη το πιο πιθανο ειναι να σε βαζουν να κανεις τεστ τις τελικες εκδοσεις των παιχνιδιων για να σημειωνεις τα bugs κτλ.Μιλαμε για 12ωρο λιωσιμο.Εσυ ρε Κωτσο βαριεσαι στο τεταρτο(μη πεις οχι,θα ειναι ψεμμα).

Δε σε αποθαρρυναμε παντως.Λολ,εγω θα ελεγα μην ακους κανενα,μου βαζεις και poll,κανε οτι λεει η καρδια σου.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by DjSolid View Post
    Somari, κοιτα να δεις τι παιζει: ο ξαδερφος μου, που δεν ηταν ποτε κανενας μαθηταρας, εβγαλε την ΑΚΤΟ 3D Animation. Απο την δουλεια που μου παρουσιασε, καταλαβα οτι μπορει καποιος να κανει αυτο το πραγμα με σχετικη επιτυχια. Το θεμα ειναι οτι ειναι μια ιδιοτικη σχολη, ειναι στην Ελλαδα και απο οτι ξερουμε Ελλαδα = 0 σε αυτον τον τομεα...
    Όχι εγώ μιλάω για σοβαρές,κρατικές πανεπιστημιακού επιπέδου σχολές στον τομέα αυτό με τετραετές οδηγό σπουδών,με καμμια 50αριά μαθήματα,όχι για σχολές "έλα μάθε λίγο photoshop kai 3d max και τον πούλο",μη κοιτάς που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εβαλα και το σχετικο poll...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Originally posted by Pilgrim View Post
    Θα είμαι σύντομος για 2 λόγους! πρώτον επειδή τα παρτάλια που πόσταραν παραπάνω με κάλυψαν και δευτερον επειδή μια σφηκα με τσίμπησε στο αριστερο χέρι και το τουμπάνιασε και γράφω μόνο με το δεξί.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Θα είμαι σύντομος για 2 λόγους! πρώτον επειδή τα παρτάλια που πόσταραν παραπάνω με κάλυψαν και δευτερον επειδή μια σφηκα με τσίμπησε στο αριστερο χέρι και το τουμπάνιασε και γράφω μόνο με το δεξί.
    Κατ εμε dj πρέπει να πας! αν όντως αυτό είναι το όνειρο της ζωής σου δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στην τελική αμα τελικά δεν την παλέψεις δεν χάλασε και ο κόσμος. Γυρνας πίσω στην ελλαδίτσα το πτυχίο σου το έχεις και παλικάρια σαν και του λόγου σου χαμενα δεν πάνε σίγουρα. Εκτός αυτου η εμπειριες και μόνο απο την ζωή σου στο εξωτερικό θα είναι σίγουρα πολύτιμες στην μετεπειτα πορεία σου.
    Μαλακία δεν θα είναι να μην πας τελικά και να αναρωτιέσαι αργότερα αν εκανες λάθος που δεν το τόλμησες?
    Καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρα για κάτι που δεν έκανες που λεει και ο σόφος λαός!
    Σου ευχομαι οτι καλύτερο για οτι και αν αποφασίσεις

υ.γ Μαλακισμένη σφήκα

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Somari, κοιτα να δεις τι παιζει: ο ξαδερφος μου, που δεν ηταν ποτε κανενας μαθηταρας, εβγαλε την ΑΚΤΟ 3D Animation. Απο την δουλεια που μου παρουσιασε, καταλαβα οτι μπορει καποιος να κανει αυτο το πραγμα με σχετικη επιτυχια. Το θεμα ειναι οτι ειναι μια ιδιοτικη σχολη, ειναι στην Ελλαδα και απο οτι ξερουμε Ελλαδα = 0 σε αυτον τον τομεα...

Rapha, αν ημουν τοσο σιγουρος δε θα το συζητουσα και τοσο πολυ...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Νόμιζα πως είχες μία εμπεριστατωμένη αντίληψη σχετικά με το τι θα αντιμετωπίσεις στο πανεπιστήμιο στην Ολλανδία. Δεν είχα υπολογίσει και το οτι είχες τελειώσει το σχολείο πριν 8 χρόνια..
    Σε συμβούλεψα ουσιαστικά να ανεβείς με τη προοπτική να γνωρίσεις ένα καινούργιο κόσμο διαφορετικό απο το δικό μας, να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου με τη προϋπόθεση πως θα είσαι σίγουρος και για τη δουλειά σου και για την ομαλή έκβαση των σπουδών σου.
    Απ'ότι καταλαβαίνω απο τα posts σου όμως κάτι απο τα δύο σου λείπει, άρα θα σου έλεγα να ασχοληθείς με το αντικείμενο που σπούδασες και να μείνεις στα σίγουρα. Μπορείς πάντοτε να ασχοληθείς και ερασιτεχνικά με το gaming development.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kala ayto to pdf einai kai apo asxeti sxoli me to antikeimeno tou game developing,alla mi ksexname pos pleon den milame gia sprites kai goombas,milame gia physics,A.I. statistikes katanomes gia fainomena tyxaiotitas klp klp...
    Yparxei kai to allo pou dialekse i Orion,san anthropos pou thelei na asxolithei me to game dev alla de goustarei kai polla polla me mathimatika...Visual design kai CGI graphics.Exei kai ekei to mathimatiko kommati tou,alla pio...light

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Σαν προταση για δουλεια ειναι οντως καλη. Οι σπουδες ειναι το ζητημα...

Βεβαια με αγχωσε το .pdf που εβαλε ο Somari, αλλα ας μην το μελετησουμε αυτο το θεμα ακομα...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H douleia pou exeis sthn Ollandia, oi wres pou tha ergazesai kai o misthos pou tha perneis einai ypervolika kala gia na ta afiseis opws kai na to dei kaneis.
    O syndiasmos pou thes na akolouthiseis einai apistefta dyskolos omws.
    Dhladh tha htan dyskolos ean hkseres thn glwssa, twra pou den thn ksereis mou fenetai akatorthoto proswpika.

H Symvoulh mou einai na pas kai na doulepseis ekei gia kapoio xroniko diasthma prospathontas na matheis thn glwssa kai an deis pws ta kataferneis, se kana 5-6 xronia vlepeis ksana tis epiloges sou.

Kai ta 3 mazi omws pistevw pws den se pernei na ta kaneis.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Oson afora to ti mporei na xreiazesai apo mathimatikis apopsis se ena mathima programmatismou:

Leave a comment:

Working...
X