Announcement

Collapse
No announcement yet.

My future (η γνωμη σας μετραει!!!)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Που σου φερνουν φαγητο στο σπιτι οι πηγαινελατζηδες.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ενταξει, DJ, μιας και δεν πας εξωτερικο, ανοιξε καπου κοντα σε μενα στην Θεσσ/νικη ενα πακεταδικο, επειδη μου το χρεωσαν 8 ευρω οι Λυκοι, ενω στα Τρικαλα ειναι 6. Στα διαλα αυτοι και τα μοσχαρια τους
    Τι είναι το πακετάδικο;

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Με τον Dj ειχαμε απο τα γοριλλακια κατι σουβλακια μουρλια,ηταν και μισοψημενα και εβλεπες το αιμα ακομα τα σκεφτομαι.Παρε απο κει.Θεικο σουβλακι.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ενταξει, DJ, μιας και δεν πας εξωτερικο, ανοιξε καπου κοντα σε μενα στην Θεσσ/νικη ενα πακεταδικο, επειδη μου το χρεωσαν 8 ευρω οι Λυκοι, ενω στα Τρικαλα ειναι 6. Στα διαλα αυτοι και τα μοσχαρια τους

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    ασκοπο. θα νικησει ο Solid

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    με προκαλεις να ανοιξω τοπικ με πολλ για το ποιος ειναι πιο γαματος?

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    κι εγω ειμαι γαματος!

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    δεν ειναι θεμα παιχνιδιων αλλα νεοελληνικης οργανωσης, οταν καποιος λεει θα κανουμε αυτο και μετα απο μια βδομαδα το χει παρατησει και κανει το αλλο
    και μετα κανει το αλλο και τελικα δε κανει τπτ... τι να κανεις και συ?

Πληροφοριακα στη δουλεια μου ειμαι απολυτα επιτυχημενος ΄.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    αν ηταν το ιδιο φοβερος με εσενα, τα παιχνιδια του θα ακυρωνοταν συνεχεια. Με πιαααανεις?

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Οσοι στην ελλαδα ασχολουντε με videogames ειναι πρωην ντεμαδες και αυτοδιδακτοι, απο την ελαχιστη επαφη μου με το προγραμματισμο ειναι σα να εξασκησε σε μια ξενη γλωσσα την οποια μπορεις να εξελεξεις μονος αν αφοπσιωθεις σε διαβασμα και εξασκηση παραλληλα, αντι λοιπον να κυνηγας σπουδες γιατι αρχικα δε τσιμπας κανα βιβλιαρακι για C++ και αργοτερα να βρεις κανα γκρουπ ατομων που ασχωλουνται με γραφικα κλπ ενω παραλληλα θα δουλευεις ομορφα και ωραια?

Προταση μου λοιπον ειναι αντι να διαλαξεις αναμεσα σε δυο ακρεες λυσεις να βαδισεις τη μεση οδο της λογικης και της συναισης και προσπαθησε να μην εισαι μαλακας Ελληνας τυπου "δε ξερω τιποτα ελατε διδαξτε με σοφοι ξενοι!" αν γουσταρεις κατι κατσε ασχολησου και μαθε το, εγω πχ πριν χρονια εμαθα απεξω και ανακατωτα το Corel draw τη στιγμη που ενας φιλος μου το διδασκοταν στη σχολη του και εδινε εξετασεις για αυτο!

Βεβαια δεν εισαι τοσο γαματος οσο εγω αλλα μπορεις να προσπαθησεις!

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μην το βαζεις κατω, μπορεις να κυνηγησεις μονος σου μια καλη δουλεια στο χωρο σου εντος και εκτος συνορων και οταν εχεις ενα ικανοποιητικο ποσο στην ακρη να πας οπουδηποτε τα διδακτρα ειναι προσιτα.
    Ξερω ατομα που δουλεψαν 1 χρονο σε εστιατορια και καφετεριες κανοντας οικονομιες και μετα πηγαν να σπουδασουν δουλευοντας part time (4 hrs per day max). Περιττο να πω πως πολλα πανεπιστημια εχουν γραφεια διασυνδεσεων για να βρισκουν δουλειες σε φοιτητες.
    Bottom line το οτι μπορει να εισαι αυτονομος χωρις να εξαρτασαι απο αλλους γιατι τα παραπανω που ανεφερα ξερω πως εχουν δουλεψει more than once.
    Λιγο θαρρος θελει και λιγο περισσοτερο θρασος.

Αν σε καιει το εξωτερικο υπαρχουν πολλες αγγλοφωνες επιλογες για να γλυτωσεις εναν βασικο μπελα (νεα γλωσσα) και σε πολλες χωρες τα διδακτρα ειναι ΠΟΛΥ χαμηλα (Σκωτια, Ολλανδια) και το μορφωτικο επιπεδο ικανοποιητικοτατο.

Το ονειρο δεν τελειωνει στο Delft, act on your own και πιστευω πως αν το θες πραγματικα τοτε θα πετυχεις ο,τι επιθυμεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Krima re! Mia kalh efkairia xathike, omws don't worry tha yparksoun alles esy na eisai kala.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Πρωτα απο ολα θε ηθελα να σας ευχαριστησω ολους που μου δωσατε τον χρονο σας και τις σκεψεις σας. Μου ειναι πολυτιμο να ξερω οτι καποιοι μπορουν να μου δωσουν συμβουλες και να με βοηθησουν σε οτιδηποτε με προβληματιζει.

Ομως δυστυχως η δουλεια στραβωσε, καθοτι τελικα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παω στην Ολλανδια γιατι η προταση που μου καναν αναιρεθηκε.

Δεν με πειραζει ομως, ουτως ή αλλως ηταν long shot.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ακομα και να ΜΗΝ παω στην σχολη ομως, its a Win - Win situation για μενα. Γιατι;

Γιατι οπως ειπα, η δουλεια εκει αφορα το ΥΠΑΡΧΟΝ γνωστικο μου στοιχειο, δλδ ειναι μια τουριστικη επιχειρηση. Δουλευοντας δεν παραταω αυτο που ηδη ξερω, αλλα το εμπλουτιζω με προϋπηρεσια, λεφτα και εμπειρια. Απο εκει και περα, εαν κανω κατι παραπανω, ειναι ενα συν.
    Afto pou sou eipa, fevgeis na doulepseis me thn hsyxia sou kai na matheis thn glwssa kai merika xronia meta, ama niwtheis anetos kai wraios kaneis oti goustareis.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Όσον αφορά το θέμα των βιβλιοθηκών προσωπικά πιστεύω πως μόνο θετικό μπορεί να είναι να κάνεις λίγα μαθηματικά παραπάνω, σε κακό πάντως δε θα βγει. Ακόμα και να δουλεύεις εξ ολοκλήρου με έτοιμες βιβλιοθήκες δε μπορείς να τις χρησιμοποιείς εντελώς σαν μαύρο κουτί, πρέπει να ξέρεις και 5 πράγματα για το τι κάνουν. Και κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να γράψεις κάτι μόνος σου από το να ψάχνεις τη βιβλιοθήκη ή την έτοιμη ρουτίνα.
    Κατά την άποψή μου όσο πιο πολλά μαθηματικά τόσο καλύτερα (όσο δεν είναι εις βάρος άλλων μαθημάτων). Αν δεν τα φοβάσαι, όσο δύσκολα και να είναι, όσο ρίχνεις δουλειά και έχεις καλούς καθηγητές δε νομίζω πως είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πιθανά προαπαιτούμενα στα μαθήματα του πανεπιστημίου.

Υ.Γ. Αν είναι μόνο για τη δουλειά δεν τίθεται θέμα. Έφυγες κιόλας. Και στον ελεύθερό σου χρόνο κατέβασε Microsoft Visual C++ και άρχισε να παίζεις.

Leave a comment:

Working...
X