Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorry ρε φίλε, εγώ ήμουνα εκτός Αθηνών ολο το ΣΚ. Αμα ξανακανονίσετε για την επόμενη Κυριακή είμαι μέσα.

Comment

• Yπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το Σάββατο;

Comment

• Μερος και ωρα....
        Do a barrel roll!

Comment

• Ε κοιτα, ώρα από 6-7 και μετά. Μέρος ανοιχτό για όπου βολεύει καλύτερα, Χαλάνδρι που είχαμε πάει και την άλλη φορά νομίζω είναι καλά. Όχι βέβαια ότι υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να μαζευτούν άτομα αλλά είπα να κάνω μία προσπάθεια.

Comment

• Αμα βρειτε εστω 5 ατομα τωρα που ο Loggo ειναι στρατο οπως και ο Ryu_gr και εγω το χω αφησει το αθλημα γιατι ακομα παιδευομαι απο την τελευταια φορα που παιξα τοπι, τοτε τι να πω θα στε αρκετα τυχεροι .

Comment

• Ο Loggo έρχεται αύριο με άδεια μέχρι τη Τρίτη, οπότε αν παιχτεί τόπι είναι μέσα. Ευκαιρία να καούν τα κιλά του στρατού.

100 και σήμερα σε 33 λεπτά!:whip:
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• δηλώνω παρών, ακόμα και αν δεν παιχτεί μπάλα αλλά μπύρα
                Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• 5 πάω για μπάλα και έρχομαι σερί απο Ταύρο να παίξω και με σας δεν μασάω.

Comment

• Δεν βλέπω να υπάρχει συμμετοχή οπότε μάλλον καλύτερα να παιχτεί μπύρα όπως είπε και ο Τίτος.

Comment

• +1 για μπυρα το ΣΚ με παρουσια Λογκο απαξαπαντα.

Comment

• Ψήνομαι και εγώ για μπύρα...
                        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Είναι ήδη Παρασκευή. Να πούμε μπύρα κάπου στο κέντρο το Σαββάτο κατά τις 9 -10?

Προτείνω κάπου προς Εξάρχεια λόγω μπόλικου χώρου και χαλαρού περιβάλλοντος, αλλά άλλες σκέψεις προς μπυραρία μεριά δε με αφήνουν αδιάφορο.
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μεσα, αναμενουμε το οκ του Λογκο.

Comment

• OK από μένα και για τη μπύρα και για το μέρος.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Οκ τωρα που γυριζει, ποιοι αλλοι ειναι μεσα;

Comment

Working...
                                X