Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ωραια θα σας βρω στη Παλληνη γυρω στις 6:30. Προσπαθηστε οσο μπορειτε να ερθετε εκεινη την ωρα οπως ειπε ο Alucard για να εχουμε γρηγορα μια εικονα των ατομων και να μην αργησουμε να αρχισουμε.
    Do a barrel roll!

Comment

• Ελπίζω να μην σας ξενερώσω, αλλά προλαβαίνω να ακυρώσω εγώ; Άμα δεν υπάρχουν άτομα θα έρθω, άλλα άμα έχετε μια καβάτζα θα με βολέψετε λίγο.
      Σε περίπτωση που έρθω τα γηπεδάκια είναι στην έξοδο 14 απο Αττική οδό έτσι;

Comment

• Eρχόμενος από Κατεχάκη θα πρέπει αρχικά να πάω προς Μαρκόπουλο και στην επόμενη "διασταύρωση" προς Ελευσίνα; Ή μήπως είναι καλύτερα να έρθω από Μεσογείων;

Comment

• @sub_zero, έλα από Μεσογείων, είναι πολύ πιο εύκολο.

@ChrisTop, ακόμα δεν έχω πλήρη αριθμό ατόμων, θα ποστάρω σε λίγο όταν έχω. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με Αττική Οδό να σου πω την αλήθεια, λογικά αν δεις το χάρτη στο link θα καταλάβεις πάνω κάτω πού πρέπει να στρίψεις.
          "Behold my true power and despair"

Comment

• Μεσογείων και βγαίνεις καρφί Παλλήνη.
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Από Μεσογείων δε γίνεται να χαθεί κανένας, το μόνο που κάνεις είναι να ακολουθείς το δρόμο και να σταματήσεις στο σταθμό του μετρό/προαστιακού της Παλλήνης που είναι ακριβώς πάνω στον δρόμο.

Θεωρώ πάντως ότι η καλύτερη λύση είναι να πάρει κανείς το μετρό και να κατέβει κατευθείαν στον σταθμό Παλλήνης. Τόσο απλό.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Titus θέλω το κατάλληλο soundtrack, ξέρεις εσύ.
                "Behold my true power and despair"

Comment

• Chris έλα μπας και παιχτεί και λίγη μπάλα γιατί οι υπόλοιποι μας βλέπω να σερνόμαστε

Comment

• Χαχα, όχι ρε είπαμε, μια χαρά μπαλίτσα παίζουμε όλοι.
                    Πάντως πραγματικά don't count me in γιατί κατα 70% θα πρέπει να είμαι άλλου το απόγευμα.

Comment

• de peirazei de xenerwnoume, a,lucard pes kai se allous, kai na to kathierwsoume kathe kiriaki
                      Do a barrel roll!

Comment

• Παμε τοπι σημερα; Καλα ναι ξερω νωρις το θυμηθηκα.
                        Κανονιζουμε για ερχομενο σ/κ;
                        Do a barrel roll!

Comment

Working...
                        X