Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Παμε τοπι σημερα; Καλα ναι ξερω νωρις το θυμηθηκα.
    Κανονιζουμε για ερχομενο σ/κ;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    de peirazei de xenerwnoume, a,lucard pes kai se allous, kai na to kathierwsoume kathe kiriaki

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Χαχα, όχι ρε είπαμε, μια χαρά μπαλίτσα παίζουμε όλοι.
    Πάντως πραγματικά don't count me in γιατί κατα 70% θα πρέπει να είμαι άλλου το απόγευμα.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Chris έλα μπας και παιχτεί και λίγη μπάλα γιατί οι υπόλοιποι μας βλέπω να σερνόμαστε

Leave a comment:

• Alucard
    replied
    Titus θέλω το κατάλληλο soundtrack, ξέρεις εσύ.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Από Μεσογείων δε γίνεται να χαθεί κανένας, το μόνο που κάνεις είναι να ακολουθείς το δρόμο και να σταματήσεις στο σταθμό του μετρό/προαστιακού της Παλλήνης που είναι ακριβώς πάνω στον δρόμο.

Θεωρώ πάντως ότι η καλύτερη λύση είναι να πάρει κανείς το μετρό και να κατέβει κατευθείαν στον σταθμό Παλλήνης. Τόσο απλό.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μεσογείων και βγαίνεις καρφί Παλλήνη.

Leave a comment:

• Alucard
    replied
    @sub_zero, έλα από Μεσογείων, είναι πολύ πιο εύκολο.

@ChrisTop, ακόμα δεν έχω πλήρη αριθμό ατόμων, θα ποστάρω σε λίγο όταν έχω. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με Αττική Οδό να σου πω την αλήθεια, λογικά αν δεις το χάρτη στο link θα καταλάβεις πάνω κάτω πού πρέπει να στρίψεις.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Eρχόμενος από Κατεχάκη θα πρέπει αρχικά να πάω προς Μαρκόπουλο και στην επόμενη "διασταύρωση" προς Ελευσίνα; Ή μήπως είναι καλύτερα να έρθω από Μεσογείων;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ελπίζω να μην σας ξενερώσω, αλλά προλαβαίνω να ακυρώσω εγώ; Άμα δεν υπάρχουν άτομα θα έρθω, άλλα άμα έχετε μια καβάτζα θα με βολέψετε λίγο.
    Σε περίπτωση που έρθω τα γηπεδάκια είναι στην έξοδο 14 απο Αττική οδό έτσι;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ωραια θα σας βρω στη Παλληνη γυρω στις 6:30. Προσπαθηστε οσο μπορειτε να ερθετε εκεινη την ωρα οπως ειπε ο Alucard για να εχουμε γρηγορα μια εικονα των ατομων και να μην αργησουμε να αρχισουμε.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Να θυμίζω ότι βάζω κι εγώ αυτοκίνητο, οπότε μπορώ να εξυπηρετήσω κόσμο. Ξεκινάω από Καλλιθέα.

Leave a comment:

• Alucard
    replied
    Έκλεισε για τις 7 αύριο στο Kick Off στην Ανθούσα, εκεί που παίζαμε σχεδόν κάθε φορά. Ελάτε με μετρό μέχρι την Παλλήνη και εκεί θα μας περιμένει ο Alda με ένα φίλο του, με ένα αυτοκίνητο έκαστος, για να μας πάει στο γήπεδο, το οποίο απέχει 1.5km από το σταθμό.

Καλό θα ήταν στις 6.30 να έχουμε φτάσει όλοι στο σταθμό, για να μην υπάρχει πρόβλημα με τις καθυστερήσεις και για να πούμε και καμιά μαλακία για ζέσταμα.

Από άτομα δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί αν προκύψει κενό έχω απεριόριστο pool παικτών που μπορεί να σκάσει μύτη ανά πάσα στιγμή (ας είναι καλά ο στρατός).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία του γηπέδου: http://www.kickoff.gr/6.html

ΥΓ. sub_zero και Chris_Top, αν δεν έχετε τα τηλέφωνα κάποιων εκ των Loggo, Titus, Xeno, στείλτε μου τους αριθμούς σας σε πμ για να συνεννοηθούμε. Ισχύει σε κάθε περίπτωση το παραπάνω, δηλαδή 6.30 στο σταθμό μετρό Παλλήνης. Θα κρατηθούν ανοιχτά μερικά slot μέχρι το μεσημέρι, για την περίπτωση που έχουμε συμμετοχές τελευταίας στιγμής. Μεγάλη μπάλα!

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Που ακριβώς βρίσκεται αυτό; Από άτομα είμαστε εντάξει;

Leave a comment:

• Alucard
    replied
    Η Ανθούσα βολεύει περισσότερι από όσο φαίνεται, γιατί σε αντίθεση με τις εποχές που παίζαμε, το μετρό βγάζει πλέον στην Παλλήνη. Υπάρχει λοιπόν το σενάριο: μετρό-σταθμός Παλλήνης-παιδομάζωμα απο αυτοκίνητα Alda και φίλου Alda και μετάβαση στο γήπεδο.

Leave a comment:

Working...
X