Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Εγω ειμαι στο μαλλον οχι, αν και θα προσπαθησω να ρθω για να παιξω εστω και λιγο, απλα θελω να πω μη με υπολογιζετε για να κλεισετε 10αδα.
-
Ωραία, ας πούμε Κυριακή 7 το απόγευμα. Μέρος?
Ο alucard ξέρει στη Ν. Σμύρνη, εγώ προτείνω Εθνική Άμυνα. Εναλλακτικά μπορούμε να κανονίσουμε για Ανθούσα και βάζω ένα αυτοκίνητο.
Leave a comment:
-
Ψηνομαι η αληθεια ειναι, θα βολευε αν ηξερα ακριβως ωρα. Τελος παντων μεσα
Leave a comment:
-
Χώσου Xeno να παίξουμε έμπειρη μπαλίτσα.
Χρωστάω στα παιδιά απο το GamePro και κάτι μαθήματα γιατί την προηγούμενη φορά δεν ήμουνα στα high μου.

Λείπει και Ramp όμως ρε γμτ.
Leave a comment:
-
Η συνθεση φαινεται πολυ epic για να αντισταθω παροτι μετα την τελευταια φορα ειπα πως τερμα η μπαλα γιατι εφυγα σηκωτος και εχω παιδευτει πολυ απο τοτε.
Δεν το χω και σιγουρο αλλα περναει απ το μυαλο μου να το τολμησω, αλλωστε κατι μου λεει πως κλασικα στα 5' καποιοι θα κανουν τσιγαρο ξαπλα στο χλοοταπητα.
Δεν κακο οπως θα λεγε και ο Loggo, προχωρηστε το και ισως να κανω την καλη κι εγω.
Leave a comment:
-
Μέχρι τώρα έχουμε sub_zero, Titus, ChrisTop, Alucard, Alda, έναν φίλο Alda, Loggo, άρα πάμε πολύ καλά. Μιλάμε για Κυριακή απόγευμα. Αύριο θα καθοριστεί και το μέρος, αν έχετε συγκεκριμένα κάτι υπόψη σας πείτε να δούμε τι βολεύει. Εγώ και ο Titus πάμε και στο φεγγάρι αν είναι, δεν έχουμε πρόβλημα.
Leave a comment:
-
Κανονίζεται με Loggo ματς-αστραπή για την Κυριακή χωρίς προφανή λόγο, σε απροσδιόριστο προς το παρόν χώρο. Οι ψημένοι παρακαλούνται να δηλώσουν το "παρών" εδώ.
Leave a comment:
-
O Alucard είναι δικός μου και είναι μέσα. Σαββάτο ή Κυριακή είναι οι καλύτερες μέρες, εγώ είμαι μέσα, όσοι πιστοί προσέλθετε, θα παιχτεί τεράστιο τόπι!
Leave a comment:
-
Επαναφέρω το topic στο προσκήνιο... Το αισιοδοξο σενάριο λέει να μαζευτούμε το Σάββατο, το λιγότερο αισιόδοξο κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον. Αυτοί που μπορούν ας φροντίσουν να ενημερωθεί και ο Alucard.
Leave a comment:
Leave a comment: