Announcement

Collapse
No announcement yet.

5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Αααααα οκ μια χαρα τότε....η ΝΔ μας εφαγε τα λεφτά και δν έχουμε πολλά τώρα :Ρ

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Πώς πάμε παιδιά; Κλείσαμε;

10e;;;... Τελικά η Ν.Δ. τα έκανε χειρότερα απ' όσο υπολόγιζα...
    10e maximum θα είναι, όσες φορές έχω πάει 5x5 5-6e δίναμε.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Να κανω και την ερωτηση της εβδομαδας....

Θυμαμαι 10€ εκαστος ειχε...καλα θυμαμαι?

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Γέα, κλείσε Loggo να γουστάρουμε! Σάββατο 5-6 ή κάπου εκεί.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    7 άτομα είναι ικανοποιητικός αριθμός για γίνει παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι έχει και χρόνια να οργανωθεί κάτι αντίστοιχο, το να μαζευτούμε 10 άτομα όλοι από εδώ μέσα ίσως και να μην είναι καν εφικτό κιόλας. Εγώ για Σάββατο είμαι μέσα πάντως.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Χωρις τον Jedah ειμαστε 7, αν ειμαστε βεβαιοι ομως οτι θα βρουμε αλλα 2-3 ατομα (εγω εχω εναν υποψιν μου να ρωτησω) να το κλεισουμε το συντομοτερο, τι λες κι εσυ Loggo;
    Κλείνω αν είναι να έχουμε σίγουρα 10 άτομα, αλλιώς δε λέει, το έχουμε δοκιμάσει και στο παρελθόν. Εγώ πάντως προτείνω να το αναβάλουμε για κάτι πιο οργανωμένο, όταν θα υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή από το forum. Δεν είναι απλά να πάμε για μπάλα, πάμε και έξω από το forum, είναι να παίξουμε μεταξύ μας.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι Bart αλλα αν δε βρεθουν αλλοι.. ηδη το θεμα υπαρχει αρκετες μερες. Οποιος μπορεσει ας ερθει.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Σωστός, αλλά καλύτερα να κανονίσουμε τώρα που βράζουμε! Ίσως να περάσει μεγάλο διάστημα μέχρι να κάνουμε την τέλεια συνάντηση. Πες στα παιδιά να έρθουν Bart !

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Πάντως παίδες θα προτιμούσα να πάμε κάποια άλλη μέρα εάν είναι να δηλώσουν συμμετοχή άλλα 3 άτομα από το φόρουμ. Ο αγώνας γίνετε για να γνωριστούμε μεταξύ μας , πιστεύω πως οι άλλοι δεν κολάνε στο κλίμα.Παρόλαυτά όμως εάν δεν παίζει να περιμένουμε περετέρω κατά 80% θα φέρω 1-2 άτομα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    ΟΚ ρώτα τον σημερα αυριο για το Σαββατο και πες μας.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ωωωωωωπα!!!! Δεν ειπα σιγουρα ρε παιδες
    Λεω θεωρητικα θα μπορεσω να φερω αλλα δν μπορω να ξερω απο τώρα...

Οποτε εμενα να με υπολογιζετε σαν μονο μου;)

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι ρε είπαμε, έναν θα φέρει ο Sith και 2 ο Bart! Κλείστε!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Χωρις τον Jedah ειμαστε 7, αν ειμαστε βεβαιοι ομως οτι θα βρουμε αλλα 2-3 ατομα (εγω εχω εναν υποψιν μου να ρωτησω) να το κλεισουμε το συντομοτερο, τι λες κι εσυ Loggo;

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι όντως κάπου το έχω το τηλέφωνο, βέβαια από τότε παίζει να έχει αλλάξει, αλλά θα το βρούμε όπως και να χει.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Μεσα!!!

Leave a comment:

Working...
X