Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Λοιπόν για ακούστε: ΣΗΜΕΡΑ 7:15 ΣΤΟ SOCCER ACADEMY, βλ. post Sub_Zero!
Οπότε 6:45 το πολύ συναντιόμαστε στη στάση μετρο Δουκίσσης Πλακεντίας!
Για τη βροχή δεν ξέρω, μη μασάτε! ΠΑΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΡΕ!!!
Leave a comment:
-
Αυριο πρωί σκάω τηλεφωνάρα! Τελός! Λοιπόν παίδες ετοιμάστε ψυχολογία!
Leave a comment:
-
Θα έλεγα να κάνεις τον τηλέφωνο γιατί αν τελικά δεν πάμε θα ξενερώσω τέρμα αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις για το πως θα μπορέσουμε να έχουμε άλλα 3 άτομα. Σε κάθε περίπτωση αμα τελικά πάρεις κάντο νωρίς το πρωί και ενημέρωσε εδώ.
Leave a comment:
-
Ναι ρε μάγκες πάμε όπου να ναι αρκεί να υπάρχει μετρό/ησαπ κοντά. Να ρίξω τηλεφωνάρα σε αυτό σήμερα;
Leave a comment:
-
Αν και υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα έλεγα ποτέ για εκεί υπάρχει και το 5χ5 του Καραπιάλη στο μετρό στο Χαλάνδρι
Leave a comment:
-
Παίζει να κλείσετε αύριο όπου μπορείτε ή δεν παίζει;
Π.χ. Φάληρο που είχε πει ο Ramp.
Leave a comment:
-
Παιδιά, γήπεδο δεν έχει κλειστεί γιατί δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο.
Έκανα κι ένα search να δω μήπως έχει αλλάξει, αλλά απ’ όσο είδα αυτό είναι. Μπορούμε να κλείσουμε αλλού αν είναι, απλά εκεί βόλευε γιατί ήταν δίπλα στο μετρό.
Leave a comment:
-
Ε προφανως και δε κανονιστηκε τιποτα. Αυτα δε γινονται τελευταια στιγμη. Anyway επομενη δυνατη μερα;
Leave a comment:
-
Όντως...αν ρίχνει καρέκλες δν το ρισκάρουμε....πες τους το καλύτερα όταν πάρεις ;)
Leave a comment:
-
Το τόπι με βροχή είναι όντως έπος, αλλά επειδή είμαι βραχνιασμένος μέχρι τον θεό αμα βρέχει δεν νομίζω να το ρισκάρω.
Πάντως εκτός βροχής, χιονιού ή χαλαζιού μέσα είμαι!
Leave a comment:
-
Δεν έχει κλειστεί γήπεδο γιατί χθες δεν απάνταγε κανείς που τους έπαιρνα, θα ξαναπάρω σήμερα. Απ’ όσο άκουσα, από σήμερα ο καιρός θα βελτιωθεί, αλλά, όπως και να χει, τόπι με βροχή είναι έπος.
Leave a comment:
-
Τέλεια τότε
ΑΛΛΑ....---πάντα υπάρχει ένα αλλά---
Έχει κλειστεί γήπεδο?
Αν ρίχνει καρεκλες τι κάνουμε?
Leave a comment:
-
10 euro δεν παίζει με τίποτα. 5-6 euro είναι συνήθως, max 7. Το καλοκαίρι στη Ρόδο έπαιξα σε 8χ8 με υπεργαμάτο τάπητα (σαν πραγματικό χόρτο) και ήταν 6 ευρώ.
Leave a comment:
Leave a comment: