Ελάτε ρε, δε βρέχει και τόσο και μέχρι το βράδυ δε ξέρουμε τι καιρό θα έχει.
Είμαστε 9 ώρες πριν το ματσίδι, αν χαλάσει ο καιρός το διαλύουμε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Το ιδιο σκεφτομουν τωρα, θα ξενερωσω πολυ να παω και να βρεχει, θα χω προβλημα μετα αμα παιξω υπο βροχη. Ας κανουμε καποια στιγμη συντομα μια προσπαθεια εμεις παλι εντος εβδομαδας.
ΥΓ. Το επομενο σ/κ θα λειπω 90%.
Leave a comment:
-
Πάω για άκυρο λόγω καιρού. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, μπορώ να του κάνω το κοννέ.
Leave a comment:
-
Αν ήταν για τις 10 θα ερχόμουνα. Μπορούμε πάντως να κανονίσουμε τίποτα για Τετάρτη που είναι και αργία.
Leave a comment:
-
Όσοι δεν έχουν πειστεί ακόμα, το μόνο που λέω είναι ότι εκεί θα είναι οι Alucard, Alda και θα μοιράσουν αυτόγραφα...
Leave a comment:
-
Εγώ αύριο στις 9 έχω πρωτάθλημα 8χ8 και λίγο πιο πριν ή μετά 5χ5 κανονισμένο με φροντιστήριο.
Αμα δεν βγεί για αύριο κανονίστε μια άλλη μέρα.
Leave a comment:
-
Μακάρι, μακάρι να είχα χρόνο. Βράζω για τέτοια σκηνικά γιατί μου έχουν λείψει αλλά έχω υποχρεώσεις με τη σχολή δυστυχώς
(((
Leave a comment:
-
Αν δε κανω λαθος ειναι αυτο κοντα στο μετρο παλληνης ετσι; Δεν ειναι κακο, ενδιαφερομαι, θα σου πω σιγουρα αυριο.
Leave a comment:
-
Έχω πρόταση για αύριο βράδυ στις 21:00 στο γνωστό στην Ανθούσα. Ψήνεται κανείς, να γίνουμε πολλοί;
Leave a comment:
-
A ναι εσύ είχες και το θέμα των γυαλιών. Βλέπεις άλλοι τα βγάλαν στον αγώνα για να τα έχουν μετά, εσύ προτίμησες το αντίθετο.
Και κάτι πουυ ξέχασα από πριν...
*Κάποιος από την πολλή μπάλλα και το φαί μάλλον ξέχασε την αριθμητική από το σχολείο και ήθελε πληρώσει και παραπάνω
. Μετά από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να το κάνουμε να καταλάβει το λάθος του:xp:
Leave a comment:
-
Όντως σωτήρια η παρουσία sub_zero γιατι είχε πέσει ράδιο-αρβύλα από Ryu_gr ότι είναι Δουκ. Πλακεντίας, έπειτα βέβαια από αμφισβητήσιμες οδηγίες από το site του 5χ5. Τα μωρά δυστυχώς δεν μπορούσα να τα δω καθαρά λόγω των γυαλιών που έφυγαν νύχτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απαράδεκτοι όμως, έπρεπε να κάνουμε καμμιά καλτίλα, ειδικά εγώ που ήμουν δίπλα.
Leave a comment:
-
Που την είδατε ρε την μπαλάρα;

ΠΡαγματικά ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Λίγο το μεγάλο γήπεδο, λίγο ο άσχημος καιρός, λίγο (ή μάλλον πολύ
) το ότι οι περισσότεροι δεν είχαμε και τα καλύτερα πνευμόνια άντε να παιχτεί ματς μετά. Ακόμα και στο φαί σε ρηχά νερά παίξαμε.
*Δυσάρεστη έκπληξη για μένα ο Loggo... Τον περίμενα αργεντινόφατσα μεγάλο μπαλαδόρο και αλήτη στο γήπεδο αλλά με απογοήτευσε

*Ευχάριστη έκπληξη ο Ryu που δεν ξέρω γιατί ίσως και λόγω ύψους τον περίμενα να έχει σαφώς χειρότερη τεχνική
*Highlight της βραδιάς ο τύπος από το διπλανό γήπεδο που κάθε 2 λεπτά έριχνε και μία χριστοπαναγία.
*Πάλι καλά που ήταν και admin γιατί αλλιώς ακόμα θα το ψάχνατε το γήπεδο... μα καλά πόσο μπροστά είμαι τελικά; 9 άτομα στη λάθος στάση του μετρό και εγώ μόνος μου στη σωστή

* Στο φαϊ κάποιοι ντρεπόντουσαν να παίξουν ds λόγω των τριών πιπινιών στο δίπλα τραπέζι (για την ακρίβεια ήταν δύο πιπίνια και ένας ιπποπόταμος αλλά εντάξει αυτό δεν το λέμε
).
Leave a comment:
-
ΧΑΧΑ!
Τα πολλά κόματα φταίνε!!
Και ναι οι 5. Καλά μεθυσμένος είμαι ρε;
Leave a comment:
-
Ετσι!!! Ήταν και ο Sith Lord και ο Bahamut!!!Originally posted by ChrisTop View Post
Είμασταν Ramparter, Loggo, Ruy_gr, Sith_Lord, Bahamut, Sub_Zero, Bart, Φίλος Bart 1, Φίλος Bart 2, Φίλος Bart 3 και εγώ.
Το ευχαριστήθηκα πολύ και μακάρι να ξαναμαζευτούμε forum only ελπίζω την επόμενη
Leave a comment:
Leave a comment: