Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Αν τελικά πάμε , κάντε το confirm σήμερα για να ενημερώσω επιπλέον άτομα , αν χρειάζονται.
-
Έλα για πείτε! Loggo που βρισκόμαστε;
Πάντως αν το παιδί που λες έχει δικιά του ομάδα και δεν χωράμε εμείς, it's OK, απλά πες το μας να ξέρουμε!
Leave a comment:
-
Ενημερώστε έγκαιρα για πότε και που ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας (είμαστε και σε περιοδο εξεταστικής
)
Leave a comment:
-
Το ξέρετε ότι ο Ryu_gr είναι μέσα σε αυτά!
Ο Bart να ξέρετε μπορεί να φέρει τρελό backup!
Leave a comment:
-
Hell yea

Να πω και στις παιχτούρες μου ή ειναι too much for ya ? :xp:
Leave a comment:
-
EPIC "Topi Invitation" χθες τα μεσάνυχτα από Alucard.
Ο Ηλίας μπαίνει στρατό σε μια εβδομάδα, οπότε ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέχρι το Σ/Κ. Ψηθείτε να παιχτεί τεράστια μπάλα.
Leave a comment:
-
Πάμε το Σάββατο για μπάλα; 4:00 για να προλάβουμε το γηπεδάκι. Όπως έχω πει είναι στο σταθμό του μετρό της Δάφνης, στη γυμναστική ακαδημία. Έχει και τέρματα! Αποφασίζουμε με συνοπτικές διαδικασίες. Μην περιμένετε να απαντήσουν άλλοι πρώτα! Όποιος γουστάρει το λέει!!
Leave a comment:
-
Solid εγώ κυριακή δεν μπορώ αν ειναι να κανονησουμε κατι με αλλους πιο πριν απο κυριακή αλλιώς μονοι μας
Leave a comment:
-
Λοιπον, τωρα που οριστικοποιηθηκε, μπορω να το ανακοινωσω:
ΚΥΡΙΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ.
Απο παρασκευη απογευμα θα βρισκομαι στο χωριο σας, ετοιμος να σας πω τηνα φωνήεντα. Κοινως κατα την Κυριακη κανονιστε να εχετε χρονο, Ραμποσπιτο ή Daily ή οπου τελος παντων πατε να λιωνεται και θα σας πετυχω!!!!
Τηλεφωνο εχει ο Ραμπιδης.
Leave a comment:
-
Count me in. Και το Σάββατο όμως θα φύγω σχετικά νωρίς. Παίζω τουρνουά 5χ5 στις 5 στον Ταύρο και παίζω και τουρνουά 8χ8 ξανά στις 8 στον Ρέντη!!! Τεράστια μπάλα.
Leave a comment:
Leave a comment: