Πως τολμάτε και αγνοείτε το Ryu_gr;
Απαντήστε ρέι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Λοιπόν παιδιά τελευταία προσφορά: Σάββατο 2:00!! Ακούω προτάσεις!
Ναι, ο κύριος με το σχοινί και την κάπα.
Leave a comment:
-
λολ!
Με το Κυριακή δεν έχει πρόβλημα ο Bartalos ήθελα να πώ οτι δεν χρειάζεται να γίνει 4 το παιχνίδι αφού και στις 2 να γινότανε νόμιζα (ατυχώς) πως δεν θα είχες πρόβλημα. Αλλά αφού έπεσα έξω, πάμε για άλλη μέρα/ώρα.
Leave a comment:
-
Chris , που ξέρεις ρε φίλε αν θα ειμαι free την Κυριακή ;
Δυστιχώς δεν μπορώ Κυριακή
Leave a comment:
-
Νταξ χειμώνα έχουμε δεν θα μας φάει και η ζέστη.
Κρίμα.
Επόμενος! Έλα να βλέπω συμμετοχές.
Leave a comment:
-
Kυριακ΄αναχορώ το απόγευμα οπότε δεν μπορώ να έρθω. Πάντως παιχνίδι μέσα στον ηλιο είναι λίγο fail
Leave a comment:
-
Τέλεια. Πάμε Κυριακή 2:00 τότε. Λέω 2 για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το βρούμε άδειο.
Leave a comment:
-
Κυριακή δεν έχει πρόβλημα ο Bartalos. Εγώ Κυριακή είμαι όλη μέρα Free¬!
Leave a comment:
-
Ναι είναι σταθμός μετρο Δάφνη.
Λοιπόν Κυριακή ίδια ώρα τότε.
εε τι λέω. Άλλη ώρα είπες. Αν πούμε 4;
Leave a comment:
-
Φίλε ryu έχω εργαστήριο Τετάρτη 1-3 οπότε από εμένα άκυρο , αν ειναι άλλη ώρα μέσα αλλά δεν υπόσχομαι ότι φέρω τα παλικάρια...
Leave a comment:
-
Τετάρτη στις 2 είμαι μέσα, αλλά θα φύγω αμέσως μετά το παιχνίδι και θα χάσω την μασαμπούκα.
Υπάρχει ηλεκτρικός, μετρό κοντά;
Leave a comment:
-
Μπαλίτσα στη Δάφνη. Υπάρχει γηπεδάκι 5x5, με καλό δάπεδο, τερματάκια, κερκύδες και είναι τσάμπα! Αν πάμε νωρίς πιθανότατα το χουμε για πάρτυ μας. Προτείνω Τεταρτη στις 14:00. Θεωρώ δεδομένους Bart & friends και περιμένω ανταπόκριση από τους συνήθεις ύποπτους! Αν δεν σας βολεύει η μέρα την αλλάζουμε.
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί, όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ΠΜ ή ας πάρει τηλέφωνο.
Τζέντα ψήσου, δε θα βρέχει, το έχω κανονίσει.
Leave a comment:
-
Ρε συ πρέπει να δηλωθεί συμμετοχή το νωρίτερο δυνατό. Για αυτό εγώ δεν θέλω να τους κρεμάσω και δήλωσα ότι δεν θα πάω.
Leave a comment:
Leave a comment: