Announcement
Collapse
No announcement yet.
5x5: The Official 'Burn the Damn Fat' Thread
Collapse
X
-
Τελικα ειμαστε πιο μαχιμοι απ'οτι περιμενα, μονο να μη βρεξει γιατι ειμαι επιρεπης στα κρυολογηματα. Βουρ να φυγει ο πατσας.
Leave a comment:
-
Παίδες γίνεται χαμός έξω ρε σεις. Ακόμα και αν δεν βρέχειτην ώρα που θα παίζουμε , θα γλιστράμε και δεν θα ευχαριστιθούμε
Leave a comment:
-
Aν μπορείς φέρε, απλά ενημέρωσε ότι είναι σίγουρο. Οπότε το μόνο που μένει είναι να το δει ο treetopOriginally posted by Bart_SimpsonΑν θέλετε φέρνω και άλλον
Leave a comment:
-
Opote mas leipei enas kai na dei to topic o treetop. Sith esu telika paizei na fereis ton filo sou?
Leave a comment:
-
Εγω παιδια θα ειμαι Αθηνα το αλλο Σαββατο μεχρι την Τεταρτη.Αν σας βολευει,εγω ειμαι μεσα.Να σας μαθω τι μπαλα παιζουμε στο Ηρακλειο!
Leave a comment:
-
Ελα εδώ είμαι....παίδες αν ρίχνει καρέκλες δν το ρισκάρω όπως είπα και πριν...αν απλά ψιχαλίζει οκ έρχομαι, δν νομίζω να είναι τόσο πρόβλημα....αν έχει απλά συννεφιά προφανώς θα είμαι εκεί....
Αλλά αν ρίχνει πολύ δν παίζει να έρθω
Αν δν έχει αλλάξει από τότε, έχω το κινητό του Ryu
Leave a comment:
-
Για να ξέρουμε που βρισκόμαστε, όσοι το βλέπουν και είναι οκ ας το γράφουν κιόλας. Επίσης αν κάποιος μπορεί να φέρει άτομα (σίγουρα) ας το αναφέρει και αυτό.
*Η ΕΜΥ στις προβλέψεις για την ώρα που κλείσαμε δεν δίνει βροχή.
Leave a comment:
-
Ramp, υποτίθεται οτι το εχουν υπόψη το thread. Κανονίσαμε Σάββατο πριν μέρες. Στείλε στο Loggo μην.
Leave a comment:
Leave a comment: