Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ε ναι ρε παιδια, οπως το ζησε ο καθενας, προσωπικα το love story τους με αφησε αδιαφορο, στη τελικη μεσα σε τοσο λιγο χρονο δε με πεισαν οτι δεν ηταν κατι παραπανω απο αρπαχτη...
Υπαρχουν ταινιες που με εχουν συγκινησει περισσοτερο αλλα δε θυμαμαι να χω κλαψει κιολας. Τα credits του Ocarina of Time, οταν αφησε ο Link το σπαθι στο ναο του χρονου και χτυπαγαν καμπανες, αυτο μαλιστα, εκει βουρκωσα (αληθεια, 13 χρονων ημουν).
Εγω είχα κλαψει οταν πεθανε η Flood στο Sunshine(μικρος ημουν ).Αλλα και στον τιτανικο οπως ειπα και πιο πανω!Ενταξει ρε παιδια αφου λενε δεν εκλαψαν τι τους πριζετε?Στο Ocarina Of Time?Χμ εγω πηγα λιγο στο Wind Waker επειδη ξενερωσα που τελειωσε ετσι
Ασχετο:Εψαχνα κατι για τον τιτανικο στο Google και ειδα τους Leonardo και την Kathy!Γερασαν λιγο Εχουν κοψει πολυ στο προσωπο απο τοτε
Τα credits του Ocarina of Time, οταν αφησε ο Link το σπαθι στο ναο του χρονου και χτυπαγαν καμπανες, αυτο μαλιστα, εκει βουρκωσα (αληθεια, 13 χρονων ημουν).
What the? Egw proswpika thymamai pws o sygekrimenos termatismos htan poly gematos me ourania toksa, kounelakia, giortes kai louloudakia, htan to mono pragma pou me eixe ksenerwsei sto Ocarina of Time...
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
What the? Egw proswpika thymamai pws o sygekrimenos termatismos htan poly gematos me ourania toksa, kounelakia, giortes kai louloudakia, htan to mono pragma pou me eixe ksenerwsei sto Ocarina of Time...
E αυτο λεει τι δε καταλαβες;Ο Ραμπ ειναι ευαισθητος και ρομαντικος.Αν πας στο δωματιο του θα το δεις με γεματο κουνελακια και γατακια.Αχου τον.
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
Katharizeis to patwma??!?!?!?!?!?!??
Esy oti kai na kaneis exeis xathei pleon... den swzesai me tpt...
Edit: Ama den valw kai egw apo ta paixnidia mou tha skasw kai sorry gia to off topic
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Ρε το Super Mario Sunshine για μένα είναι το καλύτερο 3D Mario.
Είχε ένα ολόκληρο νησί να εξερευνήσεις σε αντίθεση με Castle του Μ64 και το observatory του Galaxy
Είχε ένα στοιχειώδες σενάριο σε αντίθεση με τα άλλα δύο που δεν είχαν τίποτα
Τροπικά περιβάλοντα και ωραίους κόσμους όπως όλα τα Mario Games
Νομιζω δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο τα αλλα Mario της σειράς
Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρός δεν έκλαιγα με τίποτα με τέχνη, ενώ τώρα αυτό έχει αλλάξει. Δεν είναι μόνο θέμα ευαισθησίας, είναι και κατά πόσο μπορείς να μπεις στο πνεύμα μιας ταινίας, καθώς και πως την αντιμετωπίζεις.
Comment