Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by TheCursed View Post
    http://sday.gr/Columns/Blogbusters-b...reou-osfp.aspx

    Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε γιατί ο Ολυμπιακός είναι η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα.
    Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να αποδέχεται την εξίσωση αθλητισμού-πολιτικής που κάνει ο τύπος στο άρθρο του;
    sigpic

    Comment


    • Εγώ δεν έχω κρύψει από την αρχή της σεζόν, από τον Αύγουστο κιόλας-και μην γελάτε, γιατί τα κείμενα υπάρχουν-ότι ο φετινός Παναθηναϊκός μου αρέσει. Και τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι ως πολύ δυνατό διεκδικητή του τίτλου. Αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Λυμπερόπουλος σήμερα, έπαιζε όπως ο Σαλπιγγίδης στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ τις προάλλες. Λες και είναι υπνωτισμένοι οι διεθνείς πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού όταν παίζουν κατά της πρώην ομάδας τους.


      Και για αυτό ο Ολυμπιακός είναι η πιο μισητή ομάδα στην Ελλάδα


      Comment


      • Βασικά ο Στέφανος Χάρης έχει χιουμοριστική στήλη στη Sport Day και γενικά έχει πολύ γέλιο. Έχει γράψει για κακώς κείμενα από τον παναθηναϊκό μέχρι την ΑΕΚ. Μην το εκλαμβάνετε σαν "τυπικό-σοβαρό" άρθρο το παραπάνω.

        PS:
        Laharl νομίζω συμφωνούμε και για τον Χριστόγλου. Πολύ γλοιώδης και κωλοτούμπας τύπος( μετά Χριστόν προφήτες βέβαια είναι η πλειονότητα των δημοσιογράφων αλλά άλλο θέμα αυτό). "Πρόεδρε πάρε αυτόν τον παίκτη", "Θεός ο Βαλβέρδε" την Παρασκευή, "τα έλεγα εγώ για την αδιαφορία του Βαλβέρδε" την Κυριακή. Ο λόγος που περιορίζομαι εδώ και χρόνια στο να διαβάζω απλώς τα πρωτοσέλιδα στο περίπτερο. Τόσο στις αθλητικές, όσο και στις πολιτικές...
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

        Comment


        • Ζήτημα να έχω διαβάσει 5 φορές αθλητικές εφημερίδες (κυρίως στο χέσιμο ή στην παραλία ) και βαμμένους αθλητικογράφους στο internet.Όλοι ταγάρια είναι αλλά οκ βρίσκω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γραφικό αυτόν τον Νικολακόπουλο.Διάβασε και το προηγούμενο άρθρο του που λέει ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε 3 φάουλ σε 56 λεπτά και ήταν απαράδεκτο αυτό γιατί ήταν γηπεδούχος άρα το έδωσε το ματς. Κάνε όνειρα μεγάλε,όταν ο Λύμπε μας πετούσε πέρυσι στο κύπελλο τα γκολ αυτός που ήταν?

          Δεν ξέρω γιατί αλλά οι Ολυμπιακάκηδες μου φαίνονται οι πιο βαμμένοι και οι πιο ηλίθιοι από όλους


          Comment


          • Δεν ειναι η πιο μισητη ομαδα της χωρας ο ολυμπιακος για τους δημοσιογραφισκους του Γαυρου και του Πρωταθλητη αλλα για κατι τετια ...

            Comment


            • Μπράβο στον Ολυμπιακό για χτες (δεν είδα τον αγώνα) για την διπλής σημασίας νίκη. Όχι μόνο πήρε το τρίποντο, αλλά στέρησε και βαθμούς από την Marseille πράγμα που σημαίνει πως πλέον η Arsenal έχει κερδίσει και μαθηματικά τον όμιλο και θα είναι αδιάφορη στο ματς στο Καραϊσκάκη. Επιβεβαιώθηκα στο ότι αυτό το ματς θα ήταν το πιο κρίσιμο, αλλά διαψεύστηκα στο ότι ήταν αγώνας στον οποίο δε μπορούσε να ποντάρει ο Ολυμπιακός.

              Μόνο νίκη τώρα και κάντε τον σταυρό σας ρεμάλια να μην πάρει διπλό στην (καθόλου αδιάφορη, καθώς με δικιά της νίκη και ήττα του Ολυμπιακού βγαίνει Europa League) Borussia η Marseille για να περάσετε. Να βγω κι εγώ σωστός και στην άλλη πρόβλεψη που είχα κάνει όταν κληρώθηκαν οι ομάδες, ότι δηλαδή απ' τον συγκεκριμένο όμιλο θα περάσουν Arsenal και Ολυμπιακός.

              Ο δε ΑΠΟΕΛ... Όχι μόνο πέρασε ήδη, αλλά διεκδικεί και την πρώτη θέση του ομίλου με βαθμολογικό πλεονέκτημα κι έχοντας τον (θεωρητικά και βάσει της φόρμας των ομάδων, πάντα) ευκολότερο αγώνα του ομίλου. Οι μόνες περιπτώσεις να βγει δεύτερος είναι να ηττηθεί και να υπάρξει νικητής στο άλλο ματς ή να φέρει Χ και να πάρει διπλό η Zenit.

              Μ' αρέσει που πίστευα ότι θα πάει σπίτι του χωρίς βαθμούς όταν είχα δει τα ονόματα του ομίλου.
              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

              Comment


              • Μπράβο στον Ολυμπιακό και το ΑΠΟΕΛ . Από το λίγο που είδα έχασε και αρκετές ευκαιρίες ο γαύρος.

                Χθες προτίμησα να δω Μίλαν-Μπαρτσα και έδινα κλεφτές ματιές στον γαύρο
                καλό ματς, αλλά ρε φίλε έχει καταντήσει υπερβολικά αντιπαθητική, εκτος του οτι κερδιζει συνεχεια τι πέναλτι είναι αυτό που πήρε πάλι. Νταξει και εγώ που είμαι Λίβερπουλ έχω δει να μας σπρώχνει η διαιτησία αλλά τέτοιο πράμα ούτε με την Ρεάλ δεν γινόταν, λες και πρέπει οπωσδήποτε σε κάθε παιχνίδι να κερδίσει. Αφήστε την να χάσει και καμιά φορά ρε αδερφέ δεν θα σταματήσει να είναι καλύτερη ομάδα ούτε θα σταματήσει να πουλάει, ίσα ίσα κακό της κάνει αυτό.

                Cursed η Αρσεναλ ανέβηκε αρκετά τον τελευταιο καιρο ας ειναι καλα ο Van persie αλλά και πάλι δεν... Από την άλλη βέβαια πόσο θα κάτσει και αυτος στην ομαδα ; :
                Σίγουρα τεραστία απώλεια ως τώρα ο Wilshere πάντως.

                Comment


                • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                  Cursed η Αρσεναλ ανέβηκε αρκετά τον τελευταιο καιρο ας ειναι καλα ο Van persie αλλά και πάλι δεν...
                  Ποιος van Persie και αηδίες; Η ομάδα πλέον παίζει μπάλα πάνω - κάτω το ίδιο καλή με πέρυσι και με πολλές περισσότερες προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης: Η αμυντική γραμμή είναι καλύτερα στελεχωμένη, υπάρχει ο σίγουρος παίκτης που τόσο έλειπε (Arteta), ο Walcott βγάζει μάτια, ο πάγκος έχει περισσότερη ποιότητα και η αριστερή πτέρυγα με Santos και Gervinho είναι διπλά απειλητική σε σχέση με την περυσινή. Τα μοναδικά προβλήματα που μπορώ να εντοπίσω συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν είναι το ντεφορμάρισμα των Sagna και Ramsey και το ότι η ομάδα δεν έχει δέσει ανασταλτικά ακόμη.

                  Κοινώς, άμα "δεν" φέτος τότε πέρυσι "ούτε καν". Μόνο που αυτό το "ούτε καν" κατάφερε την Barcelona, οπότε μένει να δούμε αν έχω δίκιο. Και ναι, αυτό θα φανεί όταν γυρίσει ο Wilshere. ;)
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                  Comment


                  • Έβαλα χτες να δω λίγο το Unicaja - Παναθηναϊκός προς το τέλος. Φτάνει λοιπόν ο αγώνας στο 75 - 71 με 15.4 δευτερόλεπτα εναπομείναντα χρόνο, το παίρνω απόφαση και αλλάζω κανάλι. Και τι βλέπω σήμερα; Τελικά έληξε 76 - 77 με δυο τρίποντα του Διαμαντίδη...

                    Δηλαδή, εντάξει, τι άλλο θα δούμε;...
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                    Comment


                    • Αυτη ειναι η μαγεια του μπασκετ . Μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο ολα κρινονται.
                      Φοβερος ο Διαμαντηδης , μου θυμησε kobe του 2009

                      Comment




                      • Τι να λεμε τωρα, τετοιους παικτες τους βλεπουμε μια φορα στα τοσα χρονια, πραγματικα χαιρομαι παρα πολυ που ειχα την τυχη να τον παρακολουθω απο τα πρωτα του βηματα μεχρι τωρα.
                        7/11 τριποντα χθες και 2 βολες για να τελειωσει το παιχνιδι με 23 ποντους και ολα αυτα απο εναν παικτη που δεν τα πηγαινε τοσο καλα με τα σουτ καποια χρονια πριν, αλλα και παλι ηταν ο παικτης που εκανε τη διαφορα. Τωρα πλεον ποιος τον πιανει..

                        Να δουμε βεβαια αν μπορουν να σταματησουν και τη φετινη Barcelona που ενισχυθηκε με Huertas, Eidson κτλ..

                        Comment


                        • LOCK OUT , τελος (για οποιον γνωριζει..)
                          Μην περιμενετε να δουμε τπτ σπουδαιο απο αποψη θεαματος βεβαια αλλα νταξει το συμαντικο ειναι οτι τα βηκανε οι μεν και οι δε...

                          Comment


                          • Το σημαντικο ειναι οτι δεν θα τους βρουμε μπροστα μας στην Euroleague

                            Comment


                            • Originally posted by sub_zero
                              Το σημαντικο ειναι οτι δεν θα τους βρουμε μπροστα μας στην Euroleague
                              ;)
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                              Comment


                              • O Kirilenko εχει αλλη γνωμη παντως.

                                Comment

                                Working...
                                X