Originally posted by sub_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αθλητισμός!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by TheCursed View PostΠοια ισοβαθμία; Αν εννοείς μεταξύ Ολυμπιακού και Marseille, δεν υπάρχει καμία ισοβαθμία, η Marseille έχει έναν βαθμό παραπάνω.
Άνετα.
Τι ακριβώς έπαιξες, τζογαδόρε της δεκάρας;
(δεν δουλεύει το κόμμα)
Comment
-
-
Originally posted by ChrisTop View PostΓιατί οι άλλοι μέχρι τότε είχαν βάλει 1 γκολ στο τουρνουά. Το έβαλαν στο 87` κιαυτοί...
Αλλά εντάξει, η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα (Χ με 2 - 2) ήταν εντελώς απρόβλεπτο."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
-
Ο τυπος εδω τα λεει πολυ σωστα τα πραγματα ... http://matigarrida.wordpress.com/201...F%CE%B1%CF%82/
Comment
-
Originally posted by ChrisTop View PostΣήμερα έπαιξα 4ρα διπλά έτσι για το ρίσκο. Napoli Manchester αλλά και Real Lyon που τις φοβάμαι και τις δύο. Έχω αρχίσει να τζογάρω.
Η Real θα το πάρει, αλλά η Napoli είναι κάπως περίεργη περίπτωση. Τα άλλα δυο ούτε για πλάκα, είναι τουλάχιστον τρομακτικά."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΕπίσης υποχρεώθηκα να ξαναδώ τον Αμπντούν στο γήπεδο για λόγους που ξεπερνούν την ανθρώπινη λογική και επιβεβαιώθηκε η στατιστική "10 φάσεις - 1 γκολ".Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Την πρόσεξα, όπως τις μοναδικές πάσες που έβγαζε επί 25 λεπτά και όλες τις κόντρες που έχασε.
ΒΑΛΕ ΤΟ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ!!!
ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ!!!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment