Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ο Βύντρα δεν είναι στην ομάδα, ο Σάντος είναι προπονητής, ο Νίνης έχει Ελληνες γονείς και γεννήθηκε εκτός Ελλάδος (όχι το αντίθετο) και για τον Χολέμπας δεν ξέρω πραγματικά γιατί παίζει στην εθνική με τις εμφανίσεις που έκανε .
Ο Βύντρα έχει υπάρξει στην ομάδα.
Προπονητής; Τόσο το χειρότερο! Ο εγκέφαλος της ομάδας είναι ξένος.
Ο Νίνης θα έλεγα τώρα τι γονείς έχει, αλλά τέλος πάντων...
Ο Καλάθης στο μπάσκετ σωστά παίζει;
Από την λίστα των Γερμανών δεν θα έπρεπε να είναι ο γκομες και ίσως και κάποιοι άλλοι.
Ο Βύντρα μάνα ελληνίδα έχει (οι τσέχοι εκεί πέρα μόνο για Ελληνίδες είναι, οι Τσεχες δεν είναι για τα κυβικά τους) και ο Νίνης μία χαρά Έλληνας είναι για να μην το πάμε αλλού το θέμα.
Το αντίστοιχο του φαινομένου της Γερμανίας θα ήταν να έπαιζαν στην εθνική ο Στογιάκοβιτς ή ο Μπατίστ ξέρω γω ή όπως είχε παίξει κάποτε ο μπατίστα.
Γιατί να μην είναι Ελληνας ο Νίνης ;
Και αυτό για τον Σάντος δεν το καταλαβαίνω, σε κανένα άθλημα δεν είναι απαραίτητο να είναι ημεδαπός ο προπονητής.
Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί , όλοι οι παίχτες της εθνικής Γερμανίας έχουν τουλάχιστον έναν γονιό Γερμανό οπότε καλά κάνουν και παίζουν. Μόνο ο Οζιλ είναι 100% τούρκικης καταγωγής, αλλά και αυτός είναι τρίτης γενιάς οπότε και εκεί δεν μπορείς να πεις κάτι. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση Μπατίστα-Σένα-Ντέκο-Πέπε. Απλά χτυπάει στο μάτι επειδή είναι πολλές περιπτώσεις.
Δεν μπορεί σχεδόν όλη σου η ομάδα να είναι ξένοι.Εντάξει είπαμε αλλά μέχρι ενός ορίου.Η Τσεχία έχει έναν μαύρο, η Ουκρανία έχει έναν Έλληνα(καλά πώς και δεν τον πήραμε εμείς αυτόν?) αλλά όχι και τόσοι πολλοί να είναι ξένοι...χτυπάει άσχημα στο μάτι...
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Και αυτό για τον Σάντος δεν το καταλαβαίνω, σε κανένα άθλημα δεν είναι απαραίτητο να είναι ημεδαπός ο προπονητής.
Θα προτιμούσα τον προπονητή κάθε χώρας να είναι ημεδαπός ώστε να μεταφέρει στην ομάδα το είδος του ποδοσφαίρου που παίζεται σε αυτή τη χώρα ή να εκπροσωπεί μια σχολή και στυλ ποδοσφαίρου αναγνωρίσιμο στο πρωτάθλημα μιας χώρας. Ο Σάντως βέβαια εργάζεται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης σήμερα, με τις διαρκείς μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, είναι όλο και πιο δύσκολο να μιλήσεις για σχολές σε εθνικό επίπεδο,.
Απλά θα ήθελα να βλέπω γερμανικό ποδόσφαιρο από Γερμανό προπονητή, Ιταλικό από Ιταλό, Ισπανικό από Ισπανό κλπ.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Παίζαμε εναντίον μιας σαφώς καλύτερης, γρηγορότερης και νεότερης ομάδας και δίκαια χάσαμε. Τώρα, για τον τρόπο...Όσες φορές δεν ήμασταν καλά στημένοι στην άμυνα μας την έκαναν. Στο πρώτο γκολ ο Τοροσίδης ούτε λίγο ούτε πολύ άνοιξε δρόμο στο Λαμ (απίστευτο το πόσο μάπας έχει γίνει αυτός ο παίκτης), το δεύτερο γκολ ήταν άπιαστο αλλά η τοποθέτηση του Παπαδόπουλου ήταν απαίσια, το τρίτο ήταν λάθος και του Σηφάκη (το μόνο του, μακράν ο καλύτερός μας) και πάλι του Παπαδόπουλου, το τέταρτο απλά πήγε πάνω του η μπάλα και μπήκε. Το πέναλτι δεν το είδα, δεν έχω άποψη αλλά το 4 - 2 είναι καλύτερο από το 4 - 1.
Πληρώσαμε τις εγγενείς μας αδυναμίες και την απουσία δεμένης άμυνας. Μεγάλη μαγκιά το ότι ο Σάντος άλλαξε τακτική και πήραμε την ισοφάριση (εκεί πίστεψα πραγματικά πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω), επίσης μεγάλη μαγκιά το ότι κάναμε την πρώτη ουσιαστική φάση και βάλαμε γκολ, γενικά στο τουρνουά κάναμε σημαντική υπέρβαση. Απλά θα μπορούσαμε να αποδειχτούμε πιο σκληρά καρύδια στο φινάλε και όχι να φάμε τέσσερα...
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
εχασες 4-2 απο την ομαδα που θα σηκωσει το φετινο ευρο ευκολα πιστευω , η ποιο πληρης γερμανια ever , ναι ρε μουρινιο εισαι ο καλυτερος προπονητης του ευρω και οποιος καταλαβε καταλαβε, κεντιρα το παιχνιδι της ζωης του
Comment