Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τι ακυρο ειναι αυτο που λετε ρε; Τι σχεση εχει το κλειδωμα σε εμας μονο με το αν θα βγει γενικα καποιο collection;
    Do a barrel roll!

Comment

Κλασσικά αραλίκι στα inspot,αποφασίζω να πάω δίπλα στα Ola Stores να πάρω κάτι πραγματάκια.Μπαίνω μέσα,πιάνω τυχαία κουβέντα με την κοπέλα στο ταμείο,όλα πήγαιναν καλά,φαινόταν να γουστάρει,στην αρχή δε μου πολυάρεσε,αλλά μετά πρόσεξα ότι έχει τρομερό μπούστο,οπότε λέω να χωθώ.Τελικά είναι μια 19χρονη παντρεμένη με έναν ΕΠΟΠ και παιδί 2 χρονών.Οπότε μάγκες έφαγα ΑΚΥΡΟ!!!
      Ψήνομαι να ξαναπάω δίπλα να πάρω κάτι μπισκότα ρε γμτ...
      Carpe diem

Comment

Σήμερα κατά τις 5.30 φάγαμε τρελό FAIL με τον Κώστα καθώς νομίζαμε ότι την σηγκεκριμένη ώρα ειχε το Cavaliers vs Nuggets ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν την ίδια ώρα άυριο. Τελικά ειδαμε τελικό NFL , απο το τίποτα...

Comment

Τελικο NCAA Football ειδαμε ρε νεο, ποτε θα μαθεις ποια;;;;;;;;
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Τις προάλλες είχα πάει για τρέξιμο και ως συνήθως πριν πάω στο γήπεδο κάνω μια στάση σε ένα περίπτερο να πάρω νερό. Και καθώς ανοίγω το ψηγείο βλέπω ένα σοκολατούχο γάλα και το λιγουρεύτηκα! Junior ήτανε . Το σκέφτηκα μία, το σκέφτηκα 2, λέω μήπως διψάσω μετά; Μπα! Και να διψάσω σιγά! Ε πήρα το γάλα το ήπια σε 3,6 δευτερόλεπτα και μετά στο γήπεδο δεν μπορούσα να κάνω ούτε γύρο! Με πόναγε ο σφάκτης μου τρελά! Απίστευτα τρελά! Όσο προσπαθούσα τόσο πόναγε! Τελικά κατέληξα σπίτι για Street Fighter... Ρε γαμώτο πιτσιρίκια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να τρώγαμε δεν καταλαβαίναμε ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και αν κάνεμε τούμπες!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

itan ligmeno mallon h to eipies poly grigora.kwlogere!

gala kakao ena einai ths fage ola ta alla de pianoun mia.
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                itan ligmeno mallon h to eipies poly grigora.kwlogere!
                tora de milas sosta den ine sosto na katigoris etsi ay8ereta ton sinadelfo oti pulise ligmeno proion ston sinforumista.zito na anakalesis

Comment

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έτσι!
                  The illusion of free will is an illusion.

Comment

Comment

• autos eisai, ola ta alla de pianoun mia.
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• σαν να πινεις πουτιγκα danette σε νερο ειναι, ολως περιεργως θυμαμαι στο ΤΕΕ ολοι αυτο πινανε, εγω παντως προτιμουσα το milko με τα χιλια, ειδικα αυτο που ητανε σε χαρτινη συσκεασια, πλεον και εμενα με πειραζει το γαλα οπως και αρκετους ενηλικες,γι αυτο και οταν εκανα βαρη προτιμουσα whey, μιλαμε για τρελα κλανιδια

Comment

• Μιας και είπαμε για κλανίδια,σήμερα στην καμπίνα έριξα τα απίστευτα.Και ναι,υπεύθυνος ήταν ένα κουτί γάλα.:xp:
                          Carpe diem

Comment

• Ω Θεε μου....απο που να αρχισω σημερα...

Λοιπον. Παω να κατεβασω σαν ανθρωπος τα δυο τελευταια επισοδεια House season 6. Ελα ομως που δεν εχω χωρο; Βαζω λοιπον το DVD-R στο tray, το κλεινω, ανοιγω το Nero, αρχιζει γραντζα - γρουντζα και στο 2% κανει buffer repetition. Παει το ενα το σουβερ.

Βαζω το δευτερο, τσακα τσουκα τσακα τσουκα, βλεπω οτι δεν ειχα επιλεξει ενα απο τα επισοδεια που ηθελα να γραψω απο την 5η σεζον. Παταω cancel και να βγει το δισκακι, τιιιιιιποτα. Ξαναπαταω, τιιιιιιποτα. "Ρε γαμω τον Bill Gates σου γαμω, βγες εξω". Αρχιδια, κατσε μαλακα να περιμενεις να νιωθει το explorer.exe μαζι με το svchost. Μετα απο μερικες ομορφες κουβεντες με το pc, αποφασιζω να κανω reset και να περιμενω μεχρι να κατεβει το επισοδειο που ειχα βαλει για να γραψω με την ησυχια μου.

Κανω reset, μιλαω λιγο με τους μαλακες στο shoutbox, λεμε οτι να'ναι, περναει η ωρα, ΤΣΟΥΠ το download σας ειναι ετοιμο. Ανοιγω το αρχειο, και ακουω τον House να μιλαει για αντεστραμενες καρδιακες βαλβιδες στα ΡΩΣΙΚΑ.

"Ρε γαμω τον Σταλιν σου ρε seeder, γιατι δεν λες επανω στο αρχειο RUSKI EDITION να ξερουμε!!!"

Ααααααϊντε παλι κατεβασμα απο νορμαλ torrent.

Αποφασιζω να φτυσω το Nero και να μπω Live. Θυμηθηκα οτι η Turn10 μου εχει στειλει κατι αμαξια τσαμπε ναουμ, αλλα δεν εχω gold. Βλεπω τον Bart μεσα στο shoutbox, τον τραβαω απο το αφτι στο msn αφοτου με ειχε κλασει κανα δυο φορες στο shoutbox. Του λεω "ρε τρομπεν των δασων, εκεινη την 48ωρη την Χρυση την εχεις ακομα που ηθελες να με δωκεις;". Ναι μου λεει. Μου γραφει τον κωδικο, παω κι εγω σαν καλο παιδι να την βαλω στο Liiiiiiiive.

Τσακα-τσουκα το αριστερο αναλογικο μοχλο, μετα πολλα μπαινει. ΑΑΑΑ μου λεει το Live, "αυτουνη η κωδικουρα σου δινει εξτρα χρονο ομιλιας ωρε". Ναι, το ξερω, για αυτο την εβαλα. Παταω redeem code, και μου πεταει "ο κωδικος σας ειναι αχρηστος,οπως κι αυτος που σας τον εδωσε! Εχει γινει ηδη redeem, κι ας τον ξησατε μαζι με τον κωλο σας πριν απο λιγο".

Πεταγεται η πρωτη φλεβα απο το μετωπο. "Ελα δω ρε αληταρα" λεω στον bart πολυ ευγενικα. "Εισαι σιγουρος οτι δεν εκανες μαλακια με τον κωδικο;". Σου το ορκιζομαι μου λεει, τωρα καθαρισα τα νυχια μου απο τα ξυσματα.

Ρε πουστη....

Αντε ξανα αλλη μια τσεκαρισμα μπας και εχουμε κανει λαθος κανενα γραμμα. ΤΙΙΙΙΙΠΟΤΑ, εκει η Live, ακυρα μεχρι θανατου του tray της κονσολας.

Βλεπω τον Ren οτι ειναι μεσα. Πεταω το pm "εχεις ρε μλκ καμια 48ωρη;". Τσουπ, ερχεται ο δευτερος κωδικος. Παταω, τον βαζω, τον δεχτηκε!!!

"Εισαι gigadas" του στελνω, και μπαινω μεσα στο Forza.

Παταω accept για τα αμαξια, τρεχω στο γκαραζ, και τι βλεπω: ειναι κλειδωμενα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ DLC!!!!!!

Ε δε την παλευω....να δεις που το HALO Legends που κατεβαζω θα ειναι στα τουρκικα.....
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Hahahaha de se thelei re.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• αχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ πάντως πεθαίνω από τα γέλια ρε !! Η μέρα σου σήμερα βγήκε ανάποδη ! Αχ ο λαιμός μου... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :xp:
                                sigpic

Comment

Working...
                                X