Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yep!!! I failed today...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για όσους ξέρουν πόκερ:

Περιττό να πώ ότι έκανα ότι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος που βλέπει αυτά τα φύλλα:

Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ελπίζω να μην παίζατε με λεφτά. Αν ναι... λολ συλλυπητήρια.

Comment

• Οχι,μονο μαρκες
        Originally posted by Raf

Comment

• Φοβερή παρτίδα, τουλάχιστον για μετά το flop. Βέβαια η εξέλιξη πάντα εξαρταται από πολλούς παράγοντες όπως το ποιος μιλάει τελευταίος αλλά νομίζω ότι άμα είχαν παιχτεί σωστά τα 2 χέρια δεν θα είχε ανοίξει καν το flop. Από εκεί και μετά η τράπουλα σε έστησε κανονικότατα

Comment

• Πωπω,τι λες τωρα...Καλα,με τετοιο φυλλο αφηνεις τις μαρκες και βαζεις σπιτια,αμαξια,κινητα,κονσολες,pc..Εχετε ακουστα το Texas Hold'em 3D-Deluxe edition;Οσοι γουσταρετε,βαλτε το να φτιαξουμε ενα room να παιζουμε.

Comment

• Originally posted by Pritt@r@s View Post
              Πωπω,τι λες τωρα...Καλα,με τετοιο φυλλο αφηνεις τις μαρκες και βαζεις σπιτια,αμαξια,κινητα,κονσολες,pc..Εχετε ακουστα το Texas Hold'em 3D-Deluxe edition;Οσοι γουσταρετε,βαλτε το να φτιαξουμε ενα room να παιζουμε.
              Το έχω ακουστά, γιατί το έπαιζα στο παλιό μου κινητό για εξάσκηση.

Για δώσε στοιχεία και τα συναφή για να βάλουμε να παίξουμε πόκερ.
              sigpic

Comment

• Κοιτα, ηταν το μονο φυλλο το οποιο μπορουσε να ειχε ο αλλος και να χασεις. Βεβαια βλεπεις και το πονταρισμα του αλλου, οποτε σε μια τετοια παρτιδα μετα το φλοπ για να εισαι σιγουρος κανεις πρωτα ενα check για να δεις πώς θα παιξει ο αντιπαλος. Εγω εχω πεταξει σε "σοβαρο" τραπεζι δυο Ριγαδες γιατι ηταν φως φαναρι πως ο αντιπαλος κρατουσε δυο ασσους απο το flop.

Αλλα οπως και να εχει, συμβαινουν αυτα...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Αμα έχει ο Evans στο σπίτι του στο Χορτιάτη πόκερ σας παίζω μια παρτίδα.

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                    Αμα έχει ο Evans στο σπίτι του στο Χορτιάτη πόκερ σας παίζω μια παρτίδα.
                    Απλά :xp:
                    sigpic

Comment

• meta apo polla xronia eftiaksa account (parakoloutho to forum apo tote pou ftiaxtike, apo to gamepro.....) veremara

Comment

• Και νομίζω πως έκανες τη πιο κατάλληλη επιλογή topic.
                        Καλωσήρθες ξένε στο πιο fail forum του διαδικτύου.

Comment

• Σήμερα το πρωί, με την τζίμπλα στο μάτι, και αφού καλημέρισα την μαμά, κατευθύνθηκα στην τουαλέτα. Με το που αγγίζει η σαγιονάρα το πάτωμα, στο πρώτο βήμα, ισα που ακούμπησε... Το πόδι σαν σφεντόνα για σπαγκάτο, να προσπαθώ να πιαστώ από κάπου, να πέφτω με το γόνατο, και ακόμα να παλεύω για την ισορροπία μου.

Το χτύπημα "φώναξε" στους γονείς, τους οποιους άκουσα να τινάζονται και να τρέχουν να έρθουν να δουν τι έγινε. Εγώ κεραυνός, να σηκώνομαι, αψηφώντας τον πόνο, και ήρεμα να τους κοιτώ απορημένα σαν να μην συνέβηκε τίποτα. Είχαν βάλει φάρμακο για το πάτωμα.:wha:

E εντάξει, ακόμα γελάνε, καθώς με πρόδωσε το μπαμ που ακούστηκε.

Comment

• Originally posted by Raf

Comment

• lol ta spase
                              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Τι στα κομματια κανεις με το 64s..??

best hand won που ειναι το παραξενο..

Dj μην ξαναπαιξεις ποκερ please.. Οταν ακουω ΚΚ fold pre τιλταρω απιστευτα..

Comment

Working...
                                X