Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Απότι φαίνεται θα εκκολαφθούν τα αυγά, βγάζει μάτι πιστεύω. Από τα 3 αβγά θα βγούν ο Yoshi, ο Spyro, και η δρακοúνα γυναικα κάποιου από το συνεργείο που κάνει τα γυρίσματα.
Φανταστικό και το 8ο.... Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο in-character σειρά, απλά δεν μπορεί! Οι διάλογοι και οι ηθοποιοί έδωσαν ξανά ρεσιτάλ, εκεί στο τέλος ειδικά στο δωμάτιο του θρόνου πραγματικά μεταφέρεσε σε άλλη εποχή.
Τα επόμενα δύο προβλέπονται υπερ έπη με όσα άρχισαν να κινούνται στο 8ο.
και εγω δεν εχω λογια, γινανε τοσα πολλα, μακαρι να τους καθαρισει ολλους ο γιος stark, η μικρη stark που παει για βασιλισσα μαλλον θα εσωσε τον πατερα της, και ο drogo κοντοζηγωνει απεναντι, σκασανε μυτη και τα zombies
προσπαθω να μην κανω και spoilers απο τα βιβλια
α ναι και φυσικα τρελη μουρη ο tyrion για αλλη μια φορα,
Ξέρει κανείς πως λέγεται ο χορός που μαθαίνει η Άρυα σε αυτή τη σειρά; Ξέρετε ποιον λέω μωρέ, αυτόν που κρατάνε τα μεγάλα ξύλινα σπαθιά για να κάνουν φιγούρες...
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Πάντως εκτός του παρόμοιου στυλ "Χα, είμαι ψυλομύτης ξιφασκός και ταυτόχρονα γνωρίζω και κάτι από χορό (εξου και το ψευδώνυμο)" το επίθετό του είναι Forel...Οπότε μου έρχεται απόρία, μήπως ο Raphael Sorel βασίζεται σε αυτόν τον χαρακτήρα...
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Για πείτε όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία.Η ιστορία που βλέπουμε ως τώρα.σε ποιο σημείο βρίσκεται;Εννοώ,έχει πολύ ακόμα για να ολοκληρωθεί το πρώτο βιβλίο πχ,ή έχουμε ήδη πάει σε επόμενα βιβλία (που δε νομίζω).Αυτό,χωρίς spoilers of course.Ευχαριστώ.
Το 8ο επεισόδιο τα έσπασε.Η Άρυα τρελή μορφή,ο Ντρόγκο τα έσπασε και ο Τύριον ιδιοφυία απλά.Ο Φορέλ,ελπίζω να μην πέθανε.
Comment