Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Εννοείται Day 1 στο σινεμά αδιαπραγμάτευτα!Είναι κρίμα όμως που δεν θα έχει μουσική απο Βαγγέλη Παπαθανασίου όπως το πρώτο.Εκεί θα έπεφταν τα τσιμέντα.
Στο trailer νομιζω εχει λιγο απο το παλιο soundtrack. Ισως το αλλαξουν λιγο και το βαλουν.
Θα ειχε ομως ενδιαφερον να το πηγαινε ακομα πιο μακρια ο ιδιος με νεα μουσικη+την παλια.
Για μενα ειχε περισσοτερο να κανει με τα barriers που λειτουργουν οι λαοι και ποσο αναποτελεσματικο ειναι τελικα αυτο.
Πολύ σωστή παρατήρηση.Αυτός ήτανε ο θεματικός άξονας της ταινίας.Εγώ εστίασα στο φινάλε, αλλά αυτό που είπες είναι το ζουμί.
Ετοιμαζει και το blade runner 2!
Εννοείται Day 1 στο σινεμά αδιαπραγμάτευτα!Είναι κρίμα όμως που δεν θα έχει μουσική απο Βαγγέλη Παπαθανασίου όπως το πρώτο.Εκεί θα έπεφταν τα τσιμέντα.
Το είδα και εγώ πρόσφατα.Κλασσικός Villeneuve (να σημειωθεί ότι είναι απο τους αγαπημένους μου).Θέλει να πει "εφαγα πατάτες για μεσημεριανό" και μπορεί να στο φέρει απο το Άλφα Κενταύρου μέσα απο διαγαλαξιακούς πολέμους για αποθέματα πλουτωνίου.Για μένα το έχει πετύχει στο παρελθόν και στο ''Μέσα απο τις φλόγες'' και στο ''Polytechnique'', αλλά εδώ δεν τρελάθηκα, κυρίως γιατί με υπέβαλε πολύ το κομμάτι των εξωγήϊνων ενώ εν τέλει το όλο σκηνικό στήθηκε για να δώσει έμφαση στην μητρική αγάπη μεταξύ της πρωταγωνίστριας και της κόρης της.
Εχω καιρο να δω ταινιουλα στο cinema. Το arrival ειδα τελευταια και οντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση αλλα η ταινια με δυσκολια με κραταγε προσυλωμενο. Ισως πρεπει να τη ξαναδω σε αλλη φαση.
Ηθελα να δω το Logan αλλα δεν εκατσε, ισως παω να το δω μονος μου καποια στιγμη.
Την αλλη βδομαδα ερχεται Power Rangers, κι ηδη ετοιμαζομαστε με τη παρεα - απογοητευση imminent
Arrival,πολύ καλό,το προτείνω.
Rogue One A Star Wars Story για δεύτερη φορά.Ξεκινάει κάπως χλιαρά,αλλά μόλις πάρει μπρος,σταματάει μόνο όταν τελειώσει η ταινία.Η τελική σκηνή έπος,ρίγος,δέος,ανατριχίλα.
Το είδα κι εγώ χθες το Fantastic Beasts και μου άρεσε πάρα πολύ.Η ρουφιάνα η Ρόουλινγκ,που τα σκαρφίζεται όλα αυτά,τρομερή φαντασία,μπράβο της.Χαλαρή ταινία με λίγα σκοτεινά σημεία και νοηματάκια.
Όσον αφορά τα ΧΠ,το 5 το θεωρώ κλάσεις ανώτερο απο τα 3,4.Δε λέω για τα 6-8 γιατί έχω καιρό να τα δω και δεν τα πολυθυμάμαι.Πάντως όσο πιο σκοτεινό,τόσο πιο καλό για μένα.
Είδα και το Finding Dory με μια φίλη σήμερα,το Finding Nemo δεν το θυμάμαι καθόλου,αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε πιο σκοτεινό και μελαγχολικό.Καλό είναι,δείτε το.
Πατάτα το Suicide. Είδα χθες το Fantastic Beasts. Σίγουρα καλή ταινία, ευχάριστη και έχει την δικιά της μαγεία. Και αυτό είναι το πρόβλημα, δεν έχει την μαγεία των πρώτων 4 Χάρι Πότερ (και με το που γράφω το post βλέπω οτι τα HP 5,6,7 τα έχει σκηνοθετήσει πάλι ο Yates), αλλά τα δικά της καλά και κακά σημεία που καταφέρνουν να σε κάνουν να χαμογελάσεις μα όχι να σε συνεπάρουν.
Totally worth άμα γουστάρετε high production feel-good παραμύθα και ειδικά αν σας έχει λήψει το ΧΠ.
Leave a comment: