Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    To Suicide Squad θα ήταν πολύ καλό,αν δεν ήταν τόσο ασύνδετες οι σκηνές μεταξύ τους,αν είχε καλύτερη ροή και αν είχε έναν κακό της προκοπής.Κατά τ'άλλα,βλεπόταν ευχάριστα,την πρώτη φορά τουλάχιστον,που είχα περιέργεια να δω τι γίνεται.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ειδικά εκεί δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το μισάωρο, μου φαίνονταν όλα τόσο ανυπόφορα κλισέ. Ομολογώ όμως πως είμαι πιο αυστηρός απ' όσο θα 'πρεπε με τέτοιες ταινίες, ειδικά για αυτό το showdown θα έπρεπε να κάνω λίγη υπομονή.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Suicide Squad. Απ' τις χειρότερες που έχω δει τελευταία. Γενικά αν δεν είσαι 16χρονος που μπαίνει όλη μέρα 9gag, η ταινία αυτή είναι απλώς χάλια. Αν ζει βαθιά μέσα σου αυτός ο 16χρονος, κάθεσαι και την υποφέρεις ολόκληρη.
    Συμφωνώ. Στον αντίποδα, το BvS το βρήκα αρκετά καλύτερο από ότι περίμενα από αυτά που άκουγα

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Suicide Squad. Απ' τις χειρότερες που έχω δει τελευταία. Γενικά αν δεν είσαι 16χρονος που μπαίνει όλη μέρα 9gag, η ταινία αυτή είναι απλώς χάλια. Αν ζει βαθιά μέσα σου αυτός ο 16χρονος, κάθεσαι και την υποφέρεις ολόκληρη.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Χτες κατεβασαμε Ghostbusters 2016. Καλυτερο απ οτι περιμενα μ αυτα που χα ακουσα, ωραια ταινια για χαλαρη φαση με παρεα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Χτες κατεβασαμε Ghostbusters 2016. Καλυτερο απ οτι περιμενα μ αυτα που χα ακουσα, ωραια ταινια για χαλαρη φαση με παρεα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Τρέχτε δείτε Dr Strange, σπέρνει.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Είδα τον Ελαφοκυνηγό, κλασσική ταινία με Robert De Niro.
    Θα μπορούσε άνετα να πει κάποιος αφού την δει ότι δύσκολα φτιάχνουν τέτοιες ταινίες πλέον.

Η μισή ταινία είναι χαρά (δείχνει ένα γάμο και ξέγνοιαστη ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως ήταν απλά filler αλλά εδώ οι ερμηνείες και τα σκηνικά είναι απλώς φοβερά) και άλλη μισή λύπη (πόλεμος Βιετνάμ και... ρώσικη ρουλέτα).
    Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον του έχει ξεφύγει!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα το Dr Strange.Πολύ καλύτερο απ'όσο το περίμενα.Ο Cumberbatch με έψησε να ξεκινήσω άμεσα το Sherlock.Ναι,τόσο πολύ μου άρεσε η ερμηνεία του.
    Δυστυχώς,επειδή το είδα στον κινηματογράφο της γειτονιάς μου δεν είδα την δεύτερη post credit scene.Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Το καλύτερο σου στοίχημα είναι να κάνεις like σελίδες παρεμφερείς με τις Νύχτες Πρεμιέρας και να περιμένεις ανακοίνωση για επαναπροβολή της, μιας και ήταν από τις ταινίες που κέρδισε βραβείο.

Απ'την άλλη αυτό φαίνεται (όλως περιέργως) legit:

piratetorrents.net αποτελεί την πρώτη και καλύτερη πηγή για όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Από γενικά έως τα πιο απίθανα θέματα, το piratetorrents.net τα έχει όλα. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε!
    Last edited by ChrisTop; 11-10-2016, 04:16 PM.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν ηταν κακο απλα πολυ καμμενο.

Εχει κανεις ιδεα που μπορουμε να δουμε αυτο;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Και το Zootopia έπος είναι.Δε σου άρεσε το Secret life of pets;Γιατί;Η ταινία ξεχείλιζε καλτίλα.
    Είδα και το Criminal.Πραγματικά,με εξαίρεση το χλιαρό φινάλε,δεν ξέρω γιατί έχει αποσπάσει τόσο αρνητικές βαθμολογίες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το Secret Life of Pets μονο επος δε το λες, να μου λεγες για το Zootopia...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το πρώτο ήταν καλύτερο,αλλά ναι,άμα θες να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα καλό είναι.
    Είδα επίσης τα:
    Hot Pursuit
    Independence Day 2
    Jason Bourne
    Legend of Tarzan

καθώς και τα έπη The Secret Life of Pets & Inside Out.

Αύριο θα δω λογικά Kung Fu Panda 3 σα δεύτερη,αλλά για πρώτη δεν ξέρω ποια να βάλω.

Leave a comment:

Working...
X