Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    Την είδα και εγώ προχτές και συμφωνώ, όντως χειρότερη. Ωραία τα βυζιά της Ένα Green που δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει (σαν ηθοποιός). Ψάξτε όμως για το The Dreamers, την πρώτη της ταινία (είναι γαλλίδα) όπου δείχνει και το "γατάκι" της.

Ο Marv δεν υπάρχει. Απίστευτος χαραχτήρας και ο Mickey Rourke τα σπάει.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Eida to Sin City 2, wraia vyzia, xeiroterh tainia apo thn prwth 6 me 7/10

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μια από της πιο καταθλιπτικές ταινίες που έχω δει είναι το Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα (Eternity and a Day) του Θεόδωρου Αγγελοπουλου. Παίρνει και 7.8 στο IMDB. Try it.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Η ψυχή στο στόμα, 2006.

Μπαράζ θλίψης, παράνοιας και δυστυχίας. Δεν μπόρεσα να βρω νόημα σε αυτή την ταινία δυστυχώς, μάλλον υπερβολική τη βρήκα. Καλύτερα δείτε το "Μικρό ψάρι", που περιέχει και μια καλή πλοκή.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω τις κατεβασα αντι για τσοντα με αυτα που ειχα ακουσει αλλα δεν δουλεψε, πολυ ξενερα οι γκομενες.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Οκ,καλές ταινίες δε λέω,αλλά πολύ κουλτούρα και πολύ πρόκληση ρε παιδί μου.Ειδικά σε μια σκηνή σκέφτομαι,ώπα κάτσε,δε βλέπω τσόντα,ταινία βλέπω,τι μου δείχνει;
    Τσόντα βλέπεις, μην αφήσεις τον Τρίερ να σε ξεγελάσει...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα τα Nymphomaniac Vol 1+2.
    Οκ,καλές ταινίες δε λέω,αλλά πολύ κουλτούρα και πολύ πρόκληση ρε παιδί μου.Ειδικά σε μια σκηνή σκέφτομαι,ώπα κάτσε,δε βλέπω τσόντα,ταινία βλέπω,τι μου δείχνει;
    Η Stacy Martin απίστευτη πάντως.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Νεο trailer για age of ultron..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το Thor Dark World μου αρεσε πολυ στο cinema αλλα οταν το κατεβασα να το δω ξανα μου φανηκε βαρετο και φθηνο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Guardians of the Galaxy - μου φάνηκε χειρότερο από την πρώτη φορά,αν και παραμένει εξαιρετικό.
    Man of Steel - μου φάνηκε καλύτερο από την πρώτη φορά,το είδα χωρίς παρέα να πετάει ξέμπαρκες ατάκες.
    Thor The Dark World - μου φάνηκε το ίδιο καλό με την πρώτη φορά.Αρκετά ευχάριστο,καλή ταινία,αλλά ως εκεί.
    Gone Girl - το είδα για πρώτη φορά και δεν κατάλαβα για πότε πέρασαν 2μιση ώρες.Εξαιρετικό.Αλλά είχα προβλέψει από την αρχή,τι είχε γίνει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ο Αστερίξ και η Κατοικία των Θεών.
    Αλύγιστος.

Δύο ταινίες στον ίδιο κινηματογράφο,στην ίδια αίθουσα,διαφορετική ώρα όμως και θέση.
    Πολύ καλές και οι 2 ταινίες,αν και τον Αλύγιστο,αν και τον ευχαριστήθηκα,σίγουρα δε θα τον ξανάβλεπα,όχι για κανένα άλλο λόγο,απλά προτιμώ πιο fast paced ταινίες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Snowpiercer.Εξαιρετικό,το έλεγα εδώ και καιρό να το δω.Προς όσους το έχουν δει.

Σας θύμισε κι εσάς Mass Effect;Το φινάλε αν και ελπιδοφόρο δεν ήταν κακή επιλογή;

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Aion
    Ναι Το Μικρό Ψάρι σου άρεσε.

Αλεπού
    Έλα, ούτε καν...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Raf View Post
    Το μικρό ψάρι.

Γαμώ τις ταινίες. Γαμώ, γαμώ. Πολύ ωραία ταινία. Ήταν και γαμώ. Η ταινία γάμησε. ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ. Πώς το λένε; Φοβερό ταινιάκι. Γάμησε λέμε. Πολύ μπροστά μιλάμε, ε; Και γαμώ.
    Ναι Το Μικρό Ψάρι σου άρεσε.

Αλεπού

Leave a comment:

• Altair
    replied
    The Equalizer.
    Γαμώ τις ταινίες,δεν το περίμενα τόσο καλό,Προχωράει πολύ αργά,και δεν είναι τόσο βίαιο όσο το περίμενα όμως ήταν αρκετά καλό.

Leave a comment:

Working...
X