Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Την είδα και εγώ προχτές και συμφωνώ, όντως χειρότερη. Ωραία τα βυζιά της Ένα Green που δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει (σαν ηθοποιός). Ψάξτε όμως για το The Dreamers, την πρώτη της ταινία (είναι γαλλίδα) όπου δείχνει και το "γατάκι" της.
Ο Marv δεν υπάρχει. Απίστευτος χαραχτήρας και ο Mickey Rourke τα σπάει.
Μια από της πιο καταθλιπτικές ταινίες που έχω δει είναι το Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα (Eternity and a Day) του Θεόδωρου Αγγελοπουλου. Παίρνει και 7.8 στο IMDB. Try it.
Μπαράζ θλίψης, παράνοιας και δυστυχίας. Δεν μπόρεσα να βρω νόημα σε αυτή την ταινία δυστυχώς, μάλλον υπερβολική τη βρήκα. Καλύτερα δείτε το "Μικρό ψάρι", που περιέχει και μια καλή πλοκή.
Οκ,καλές ταινίες δε λέω,αλλά πολύ κουλτούρα και πολύ πρόκληση ρε παιδί μου.Ειδικά σε μια σκηνή σκέφτομαι,ώπα κάτσε,δε βλέπω τσόντα,ταινία βλέπω,τι μου δείχνει;
Τσόντα βλέπεις, μην αφήσεις τον Τρίερ να σε ξεγελάσει...
Είδα τα Nymphomaniac Vol 1+2.
Οκ,καλές ταινίες δε λέω,αλλά πολύ κουλτούρα και πολύ πρόκληση ρε παιδί μου.Ειδικά σε μια σκηνή σκέφτομαι,ώπα κάτσε,δε βλέπω τσόντα,ταινία βλέπω,τι μου δείχνει;
Η Stacy Martin απίστευτη πάντως.
Guardians of the Galaxy - μου φάνηκε χειρότερο από την πρώτη φορά,αν και παραμένει εξαιρετικό.
Man of Steel - μου φάνηκε καλύτερο από την πρώτη φορά,το είδα χωρίς παρέα να πετάει ξέμπαρκες ατάκες.
Thor The Dark World - μου φάνηκε το ίδιο καλό με την πρώτη φορά.Αρκετά ευχάριστο,καλή ταινία,αλλά ως εκεί.
Gone Girl - το είδα για πρώτη φορά και δεν κατάλαβα για πότε πέρασαν 2μιση ώρες.Εξαιρετικό.Αλλά είχα προβλέψει από την αρχή,τι είχε γίνει.
Δύο ταινίες στον ίδιο κινηματογράφο,στην ίδια αίθουσα,διαφορετική ώρα όμως και θέση.
Πολύ καλές και οι 2 ταινίες,αν και τον Αλύγιστο,αν και τον ευχαριστήθηκα,σίγουρα δε θα τον ξανάβλεπα,όχι για κανένα άλλο λόγο,απλά προτιμώ πιο fast paced ταινίες.
Γαμώ τις ταινίες. Γαμώ, γαμώ. Πολύ ωραία ταινία. Ήταν και γαμώ. Η ταινία γάμησε. ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ. Πώς το λένε; Φοβερό ταινιάκι. Γάμησε λέμε. Πολύ μπροστά μιλάμε, ε; Και γαμώ.
Leave a comment: