Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Ποιος Bale ρε παιδια το ψευδο 1.75 ανεβασε τον πηχη ψηλα?? Ημαρτον.. Μην μπερδευεις αν η ταινια ηταν καλη η οχι μιλαμε ποιος ταιριαζει περισσοτερο στο ρολο και ο Affleck ειναι μακραν ο καλυτερος batman που εχει περασει.. Μπορει η τριλογια να ηταν καλυτερες ταινιες σιγουρα αλλα σαν batman ο bale απλα δεν επειθε. Επισης και στα fight scenes καμια σχεση, ειδες στην extended version τη μαχη στο werehouse?? Αυτο ηταν fight scene και true batman πιστος στο comic οχι ο bale που ηταν πιο αργος απο replay για να ριξει μια ατσουμπαλη μπουνια στο πουθενα σαν b-tier boxer..

2:50 και μετα, πραγματικά ψυχακιας batman και intimidating οπως θα επρεπε να ειναι.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Καλα οι fight scenes στο Dark Knight Rises ειδικα ηταν τραγικες, καπου διαβασα οτι εγιναν πολυ βιαστικα σε one shot.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Θα συμφωνήσω. Τα Μπάτμαν του Νόλαν είναι η αδυναμία μου, αλλά ήταν τόσο δυσκοίλιος και αργοκίνητος ο Μπέιλ που μου την έσπαγε. Τον Άφλεκ δεν τον απόλαυσα καθόλου βέβαια σαν «σωστό Μπάτμαν» γιατί δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω μετά το μισάωρο αυτήν την ταινία.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Naked Snake View Post
    Χίλια συγνώμη πραγματικά, όλες οι απόψεις απόλυτα σεβαστές αλλά imo ο Affleck είναι ο καλύτερος Batman μόνο αμα γυρίσεις την βαθμολογία ανάποδα.Δεν έχω δει χειρότερο Batman απο τον Affleck.Βέβαια για να του δώσω και ένα credit, είναι και άτυχος γιατί διαδέχθηκε τον Bale που έθεσε πολύ υψηλά τον πήχη με την τριλογία.Αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι ο Affleck είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης αλλά απαίσιος ηθοποιός.
    Ποιος Bale ρε παιδια το ψευδο 1.75 ανεβασε τον πηχη ψηλα?? Ημαρτον.. Μην μπερδευεις αν η ταινια ηταν καλη η οχι μιλαμε ποιος ταιριαζει περισσοτερο στο ρολο και ο Affleck ειναι μακραν ο καλυτερος batman που εχει περασει.. Μπορει η τριλογια να ηταν καλυτερες ταινιες σιγουρα αλλα σαν batman ο bale απλα δεν επειθε. Επισης και στα fight scenes καμια σχεση, ειδες στην extended version τη μαχη στο werehouse?? Αυτο ηταν fight scene και true batman πιστος στο comic οχι ο bale που ηταν πιο αργος απο replay για να ριξει μια ατσουμπαλη μπουνια στο πουθενα σαν b-tier boxer..

2:50 και μετα, πραγματικά ψυχακιας batman και intimidating οπως θα επρεπε να ειναι.
    Last edited by i Have no Equal; 04-04-2017, 12:13 PM.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άμα δεν το συζητάτε,τι άλλο να πω εγώ;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Λανθανεστε αγαπητε, ειναι ενα στερεο 7/10, δε το συζητω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το λέω καιρό να το δω και το ξεχνάω.Είδα το Mighty Moufin Power Rangers.Νταξ,βλέπεται,έχει μερικά ωραία πραγματάκια μέσα,αρκετά ευχάριστο.6/10.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Moana! Εντυπωσιακη ταινια! Επος. Το Banjo Kazooie των ταινιων.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Best Batman ε;Χμμ,είμαι ανάμεσα σε Bale & Affleck.Οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι μετά την κυκλοφορία του Begins.
    O Affleck ήταν ο πιο "Arkham" Batman που έχουμε δει,από την άλλη ο Bale έχει παίξει σε καλύτερες ταινίες.Άντε.Bale>Affleck>>>the rest.

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Δεν υπάρχει πιο BATMAN ταινία απο το Begins.Είναι μακράν η καλύτερη μεταφορά κόμικ και συγκεκριμένα του 'Year One' (η πλειοψηφία των sequences) που έχει ανέβει ποτέ στον κινηματογράφο.Και το λέει αυτό ένας που αρχικά είχε πάρει με κακό μάτι την τριλογία.Ο Bale είναι γαμηστερός Batman με βάση το reboot που έκανε ο ήρωας επι Frank Miller.Έχει αρχή μέση και τέλος.Στο Dark Knight και στο Rises έχει πλέον πολύ γερά θεμέλια σαν χαρακτήρας που τα κληρονομεί απο το Begins.Ως εκ τούτου δεν χρειάζεται ούτε φανφάρες, ούτε αμετροεπείς εκφράσεις για να σε πείσει.Απο υποκειμενικής σκοπιάς ακόμα και εγώ που ντύθηκα Batman πρόπερσι τις απόκριες μπορεί να είμαι καλύτερος.Δεν γίνεται να έχεις καλό Batman σε κακή ταινία Batman,αυτό δεν γίνεται.Αν δεν μπορεί να στηριχτεί πουθενά μέσα στο οικοδόμημα της ταινίας για να αντιπαραβάλλει αυτό που είναι και τον κάνει Batman (π.χ. η κορύφωση με την League of Shadows) τότε απλά δεν έχεις Batman άλλα έναν τύπο που κάνει Cosplay.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αν κρινεις τον Bale ποσο εφτασε το ρολο του Batman που εχουμε μαθει συμφωνω. Σαν αυτοτελη χαρακτηρα ομως τον θεωρω πολυ ανωτερο. Στον αντιποδα ο Affleck επεισε γενικα σαν Batman αλλα ταυτοχρονα ηταν πολυ ρηχος και ηλιθιος, τα κινητρα του δεν ειχαν λογικη ουτε οτι εφτασε στο σημειο να χτυπαει τον superman και να το χαιρεται σαν αιμοδιψης.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    O Affleck ήταν γαμάτος Μπάτμαν, άλλο αν η ταινία ήταν μέτρια. Ο Bale ήταν μέτριος Μπάτμαν σε πολύ καλές ταινίες. Ο Κήτον ήταν πολύ καλός Μπάτμαν αλλά σε ταινίες που έχουν κακογεράσει. Ο Adam West ήταχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    The accountant
    o Ben Affleck το χει τελικα για αυτο ειναι και ο καλύτερος Batman που εχει περασει.
    Χίλια συγνώμη πραγματικά, όλες οι απόψεις απόλυτα σεβαστές αλλά imo ο Affleck είναι ο καλύτερος Batman μόνο αμα γυρίσεις την βαθμολογία ανάποδα.Δεν έχω δει χειρότερο Batman απο τον Affleck.Βέβαια για να του δώσω και ένα credit, είναι και άτυχος γιατί διαδέχθηκε τον Bale που έθεσε πολύ υψηλά τον πήχη με την τριλογία.Αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι ο Affleck είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης αλλά απαίσιος ηθοποιός.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    The accountant

Μου αρεσε αρκετα αν και τα πολλα subplots με κούρασαν λιγο, o Ben Affleck το χει τελικα για αυτο ειναι και ο καλύτερος Batman που εχει περασει.

8/10

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Είδα το Silence του Scorcese.Κάτι σαν τον Τελευταίο Πειρασμό του Καζαντζάκη (που είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος), σε μια διαφορετική έκδοση.Ενδιαφέρον, αλλά ''βαρύ'' και για συγκεκριμένες ώρες.

Leave a comment:

Working...
X