Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Εγώ το Θορ θα ξαναέβλεπα πάντως, JL δε ξέρω αν θα πάω σινεμά, αν και όλοι λένε πως σίγουρα είναι καλύτερο από αλλες πατάτες της DC, χωλαίνει ακόμα από προβλήματα του DC Cinematic Universe

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    looooool αυτη η μαλακια που δε βγαζαν τα reviews πριν κυκλοφορησει μηπως και το δει κανεις..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα το Justice League.Τετάρτη θα πάω να το ξαναδώ,γιατί μια φορά δεν έφτασε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νομιζω δε το ξεκαθαριζει η ταινια αλλα αν δε κανω λαθος ειναι ανθρωπος.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Για το Mother μιλαει οχι για το Blade Runner. Και σιγα, δεν ειχε κατι δυσκολο να καταλαβεις.
    1)Το ξέρω.
    2) Ο ντέκαρντ είναι άνθρωπος ή ανδροϊδές;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Για το Mother μιλαει οχι για το Blade Runner. Και σιγα, δεν ειχε κατι δυσκολο να καταλαβεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Μέσα στην αίθουσα,σε πολύ κόσμο δεν άρεσε.Πολλοί βέβαια δεν κατάλαβαν καν τι βλέπουν.Και γενικά άμα είσαι πολύ θρησκόληπτος,άστο.
    Eνώ ο Ραμπίδης και ο Στραγουάτ νομίζεις καταλάβανε τι βλέπανε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μέσα στην αίθουσα,σε πολύ κόσμο δεν άρεσε.Πολλοί βέβαια δεν κατάλαβαν καν τι βλέπουν.Και γενικά άμα είσαι πολύ θρησκόληπτος,άστο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Συναδελφος ειδε το Mother και μου πε οτι ηθελε να φυγει. Βεβαια η ταινια οπως μου πε τον εκνευρισε πολυ. Εχω περιεργεια να το δω μηπως καταλαβω.

ΥΓ Κι εμενα με εκνευριζει η JL αλλα γι αλλους λογους (ειναι SJW )

Leave a comment:

• petran79
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Τρομερή ταινία, πραγματικά με καθηλωσε κι η ατμόσφαια και τα εντυπωσιακά σκηνικα. Κριμα που δεν ειχα δει το πρώτο.

ποιο πολύ με πείραξε που χάθηκε το source code του παιχνιδιού της Westwood.Με τα voxels μπορούσαν άνετα να φτάσουν σήμερα HD+ αναλύσεις.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Μια ταινια που μου αρεσε πολυ, τιγκα στα κλισε αλλα ποιος νοιαζετε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έλα ρε,και το Black Swan μου άρεσε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    O Altair είναι Aronofsky και του άρεσε. Οκ, επανέκτησα κάποιες ελπίδες ότι θα βγει Half-Life 3

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα το Mother!Εντάξει τέτοιες ταινίες δεν είναι του στυλ μου,αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ,κάτι που δεν το περίμενα.Το προτείνω ανεπιφύλακτα,αν και,δεν ξέρω κατά πόσο θα το εκτιμήσετε.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Θα τους πω να στο κάνουν upscale

Leave a comment:

Working...
X