Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Εγώ το Θορ θα ξαναέβλεπα πάντως, JL δε ξέρω αν θα πάω σινεμά, αν και όλοι λένε πως σίγουρα είναι καλύτερο από αλλες πατάτες της DC, χωλαίνει ακόμα από προβλήματα του DC Cinematic Universe
-
looooool αυτη η μαλακια που δε βγαζαν τα reviews πριν κυκλοφορησει μηπως και το δει κανεις..
Leave a comment:
-
Είδα το Justice League.Τετάρτη θα πάω να το ξαναδώ,γιατί μια φορά δεν έφτασε.
Leave a comment:
-
Νομιζω δε το ξεκαθαριζει η ταινια αλλα αν δε κανω λαθος ειναι ανθρωπος.
Leave a comment:
-
Για το Mother μιλαει οχι για το Blade Runner. Και σιγα, δεν ειχε κατι δυσκολο να καταλαβεις.
Leave a comment:
-
Μέσα στην αίθουσα,σε πολύ κόσμο δεν άρεσε.Πολλοί βέβαια δεν κατάλαβαν καν τι βλέπουν.Και γενικά άμα είσαι πολύ θρησκόληπτος,άστο.
Leave a comment:
-
Συναδελφος ειδε το Mother και μου πε οτι ηθελε να φυγει. Βεβαια η ταινια οπως μου πε τον εκνευρισε πολυ. Εχω περιεργεια να το δω μηπως καταλαβω.
ΥΓ Κι εμενα με εκνευριζει η JL αλλα γι αλλους λογους (ειναι SJW
)
Leave a comment:
-
Originally posted by Ramparter View PostΤρομερή ταινία, πραγματικά με καθηλωσε κι η ατμόσφαια και τα εντυπωσιακά σκηνικα. Κριμα που δεν ειχα δει το πρώτο.
ποιο πολύ με πείραξε που χάθηκε το source code του παιχνιδιού της Westwood.Με τα voxels μπορούσαν άνετα να φτάσουν σήμερα HD+ αναλύσεις.
Leave a comment:
-
Μια ταινια που μου αρεσε πολυ, τιγκα στα κλισε αλλα ποιος νοιαζετε.
Leave a comment:
-
O Altair είναι Aronofsky και του άρεσε. Οκ, επανέκτησα κάποιες ελπίδες ότι θα βγει Half-Life 3
Leave a comment:
-
Είδα το Mother!Εντάξει τέτοιες ταινίες δεν είναι του στυλ μου,αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πάρα πολύ,κάτι που δεν το περίμενα.Το προτείνω ανεπιφύλακτα,αν και,δεν ξέρω κατά πόσο θα το εκτιμήσετε.
Leave a comment:
Leave a comment: