Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Δε ξερω σε τι βαθμο ισχυει το βλεποντας και κανοντας, πιστευω οτι το τι θα συμβει στους βασικους χαρακτήρες μεχρι και το επεισόδιο 9 το χουν προδιαγράψει απ οταν ξεκινησαν τη τριλογία.
-
Το διαβασατε το αρθρο ή μονο τον τιτλο?
Ποιο robot θα παρει μαζι η rey ηταν αλλαγη. Τετοιου επιπεδου ηταν συννενοηση
.
Τελος παντων, αυτο που λεει ο enpsty ισχυει και μεσες ακρες αναφερεται και στην αρχη του αρθρου του christop. Και περα απο την πλακα, δεν πιστευω ουτε εγω οτι δεν υπηρχε καθολου συννενοηση μεταξυ των 2, απλα οτι η τριλογια γραφεται λιγο βλεποντας και κανοντας, δεν υπαρχει δηλαδη συνολικο πλανο. Αυτο το εχει παραδεχτει και η υπευθυνη της σειρας, ειναι fact και δεν ειναι μυστικο. Τωρα οτι υπηρχε συννενοηση, ναι υποθετω και εγω οτι θα υπηρχε, αλλα οχι οτι καθησαν να φτιαξουν μαζι το σεναριο ουτε οτι εχουν σκεφτει απο τωρα το τελος κα ξερουν τι κανουν (ο jj επισης το εχει παραδεχτει αυτο).
Τελος το οτι ειναι franchise με net worth (δις)εκατομμυρίων που κολλαει? Δηλαδη το γεγονος οτι εχει μεγαλο budget ή αποφερει κερδη σημαινει οτι πρεπει να το προσεξουν και ποιοτικα ή να εχουν πλανο? Αμα ηταν ετσι το battlefront 2 θα επρεπε να ειναι το game του αιωνα (το πρωτο πουλησε 14m), δεν θα του αλλαζαν τα φωτα ουτε θα του εβαζαν αυτο το campain (που btw ειναι canon material).Last edited by nooto; 30-12-2017, 09:50 PM.
Leave a comment:
-
Originally posted by Enpsty View PostΟ ίδιος ο Johnsonείπε ότι όταν έγραφε το σενάριο ο JJ δεν είχε τελειώσει το δικό του. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι όταν ο JJ έγραψε την τελευταία σκηνή του TFA σκεφτόταν αυτό που συνέβη στο TLG.
Είσαι πολύ άτυχος.
J.J. Abrams Changed The Force Awakens’ Ending To Help Set Up Star Wars: The Last Jedi
Leave a comment:
-
Ωραίες συνεπαγωγές βγάζετε ρε σεις. Το ότι δεν το είχε τελειώσει δε σημαίνει πως δεν το κάνανε ταυτόχρονα ή το έκαναν αποστειρωμένα.
Leave a comment:
-
Ο ίδιος ο Johnsonείπε ότι όταν έγραφε το σενάριο ο JJ δεν είχε τελειώσει το δικό του. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι όταν ο JJ έγραψε την τελευταία σκηνή του TFA σκεφτόταν αυτό που συνέβη στο TLG.
Leave a comment:
-
Ναι, μιλάμε για ένα franchise με net worth (δις)εκατομμυρίων, όπου οι σκηνοθέτες δε μιλούν μεταξύ τους. Λογικό.
Leave a comment:
-
Ε ναι, αλλωστε θα ηταν αδυνατο να εχει γραψει αυτο το σεναριακο αριστουργημα μονος του ο johnson
.
Leave a comment:
-
Εισαι αφελης nooto αν πιστευεις οτι ο σκηνοθέτης έκανε οτι ηθελε χωρις να υπάρχει μια κοινη γραμμη με τον JJ Abrams.
Leave a comment:
-
Τωρα θα ελεγα πως λεγεται αλλα τελος παντωνΌσον αφορά με τον Snoke που τον έχτιζαν κλπ, αυτό λέγεται meta narrative twist.
.
Χωρις να ειμαι σιγουρος θα ελεγα οτι ο Johnson εκανε οτι του καπνισε με το last jedi. Τωρα αν ειχαν επαφη και του ειπε ο Abrams ''ναι ναι ετσι το ηθελα και εγω, που το καταλαβες μωρη παιχτουρα'' τι να πωΛέτε να μην είχανε κάποια επαφή με τον JJ, τόσο γιωτόμπαλα; Ο καθένας έγραφε αποστειρωμένα;
.
Εμενα δεν με πειραξε η απομυθοποιηση, ασε που πιστευω οτι δεν συνεβει κιολαςΘΕΛΑΝ να σας εκνευρίσουν με την άμεση απομυθοποίηση του Snoke
Για να απομυθοποιησεις και να γκρεμισεις κατι πρεπει οντως να το εχεις χτισει πρωτα οπως λες. Το προβλημα ειναι οτι εδω δεν χτιστηκε κατι, απλα το πεταξαν στα σκουπιδιατον χτίζω σαν uber κακό και τον γκρεμίζω
. Επισης για να καταλαβεις ποσο μπροστα ειναι η ταινια, οπως ειπε ο Altair o Snoke δεν ειναι Sith. Ωραια φαση, αυτο θα εδινε κατι στο χαρακτηρα του, θα ξεραμε τουλαχιστον κατι, μονο που δεν αναφερεται καν στην ταινια
(ισα ισα το αντιθετο, ο Ren τον κοιταει και λεει στη Rey ''no more Sith no more Jedi'') .
Last edited by nooto; 29-12-2017, 08:50 PM.
Leave a comment:
-
Χαχαχα έκλαψα με τις εξηγήσεις του Αλταίρ για τα physics plot holes, σας χρειαζόταν γαμώ το nitpicking μου γαμώ (θέλετε να κάνουμε nitpicking στην αυθεντική τριλογία; δε σας πάει). Και εγώ ξενέρωσα με διάφορα πράγματα (πχ είναι star wars, όχι πειρατές της καραιβικής, ήρεμα με το comic relief) αλλά δε μπορώ να μη παραδεχτώ ότι ήταν πολύ καλή ταινία.
Όσον αφορά με τον Snoke που τον έχτιζαν κλπ, αυτό λέγεται meta narrative twist. Δεν είναι ούτε λόγω αλλαγής σκηνοθέτη ούτε λόγω ασυνεννοησίας. Λέτε να μην είχανε κάποια επαφή με τον JJ, τόσο γιωτόμπαλα; Ο καθένας έγραφε αποστειρωμένα; Απλά σε επίπεδο meta narrative παίζουν με τα "συναισθήματα" του θεατή. ΘΕΛΑΝ να σας εκνευρίσουν με την άμεση απομυθοποίηση του Snoke (τον χτίζω σαν uber κακό και τον γκρεμίζω ώστε να σου δείξω πόσο γαμώ έχει γίνει ο Κάιλο πλέον).
Βαριέμαι να βάλω spoiler tags, ήδη του έχετε μαμήσει τα πρέκια του θέματος.
Leave a comment:
-
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαστε πολλοί, αλλά σίγουρα δεν είμαι ο τελευταίος, ευχαριστώ. Επίσης δεν υπάρχει τάγμα, είμαστε καφενείο, πρέφα, κολτσίνα, δηλωτή. Και τάβλι.
Τώρα η ταινία ευχάριστη σαν sci-fi ελαφρύ και γλυκανάλατο. Πολύ πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος από τις 2 προηγούμενες. Όλα τα "μαργαριτάρια" του nooto είναι υπαρκτά, απλά η ταινία όταν την βλέπεις σε κάνει να τα ξεχάσεις/παραβλέψεις. Τα εφέ ήταν καλά και σε ελάχιστες στιγμές πέφτανε στο κενό. Νομίζω αξίζει να την δεί κανείς σινεμά, σε αίθουσα με όλα τα καλούδια. Αρκετές ανατροπές σκηνικού στο τέλος.
3/5 αν το 5/5 είναι κάτι σαν το Godfather, 4/5 αν δέχεσαι ότι αυτό είναι το Hollywood, 5/5 αν σου άρεσαν τα Transformers(what?).
Leave a comment:
-
Το προηγούμενο ποστ το έκανα στις 6 το πρωί,έχοντας πιει,ότι πίνεται,δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να απαντήσω σοβαρά.
Επίσης δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα,προσπαθώ να σου δείξω πως να ευχαριστιέσαι περισσότερο μια ταινία.Εγώ φταίω που νοιάζομαι για τους συμφορουμίτες μου και θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά από δω και πέρα έστω,και τα ακούω κιόλας.
Το BVS έχει θέματα,αλλά δεν είναι κακή ταινία.Έχει όμως ΚΑΚΟ ρυθμό,με αποτέλεσμα να κουράζει.
BTW o Yoda πήγε στην εξορία μέχρι να τον ξαναχρειαστούν,και μόλις τελείωσε η εκπαίδευση πέθανε.Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Επίσης όχι,το αριστούργημα του αιώνα δεν είναι,της χρονιάς ίσως.
Αααα,κάτι ακόμα,αν πίστευα πως όντως είστε άσχετοι,δε θα απαντούσα καν.Οκ,ίσως έλεγα ότι είστε άσχετοι και τέλος.
Leave a comment:
-
Για το jedah ειναι inner joke (λογω του μελους που εχουμε εδω) αλλα μαλλον αποτυχημενο
. Sorry για τα ματια 
Δεν τα εγραψα αυτα για να απαντησει καποιος διοτι ξερω οτι η απαντηση ειναι ''ειναι ειδικες βομβες'', force works in mysterious ways'', ''ετσι αισθανθηκε ο ποιητης''
. Το μονο που θελω να διορθωσω ειναι οτι ο Yoda δεν πηγε για να πεθανει στον Dagobah, πηγε ''στην εξορια μεχρι να τον ξαναχρειαστουν''. Αυτο αναφερει ο ιδιος. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Για την poe εεε τη rose sorry εχεισ δικιο
Οντως με πειραξαν τοσο πολυ καποια πραγματα που δεν εδινα σημασια στα ονομα (pointless
) χαρακτηρων.
Εγω παντως αυτο που εννοω ειναι οτι θα μπορουσες να πεις, ξερεις κατι μαν, ναι η ταινια κανει ολα αυτα που λες αλλα I dont care, εμενα μου αρεσε. Εγω το bvs το θεωρω πχ το καλυτερο superhero movie που εχω δει, παρολα αυτα γνωριζω οτι εχει τρομερου μεγεθους προβληματα, απλα οντως I dont care. ΕΙναι αλλο αυτο και αλλο το οτι οι βομβες ηταν special και το ΄΄εγω εχω δικιο και εσεις αδικο΄΄. Επισης για την υπεραναλυση, υπαρχουν και ανθρωποι που δινουν σημασια σε παραπανω πραγματα τι να κανουμε τωρα. Εγω δεν ηρθα να σου πω εισαι ασχετος γιατι δεν παρατηρησες ολα αυτα τα πραγματα, ουτε σου ειπα οτι επειδη εχει αυτα δεν επρεπε να σου αρεσει. Ειπα οτι επειδη εχει αυτα ΕΜΕΝΑ δεν μου αρεσε, γιατι ντε και καλα να πεισεις οτι υπαρχει λογος για τις μλκ του johnson? Δηλαδη επειδη σου αρεσε η ταινια πρεπει ολοι ντε και καλα να την ανακυρηξουμε το αριστουργημα του αιωνα?
Leave a comment:
-
[MENTION=19]nooto[/MENTION]
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ THE LAST JEDAH,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!
2)Είναι ειδικές βόμβες,μην το υπεραναλύεις.Τις ενεργοποιούν και με
το που πέσουν κολλάνε μαγνητικά,τι θες τώρα;
3)Τον άφησε καλού κακού μήπως τον χρειαστούν,σταμάτα να
υπεραναλύεις.Και ο Yoda πήγε στον Dagobah για τον ίδιο λόγο,αλλά
ξέρανε που θα τον βρούνε.
4)The Force is Strong in her family,τι δεν καταλαβαίνεις;
5)Είναι space vacuum proof το δωμάτιο.
6)Είναι O Poe,και σε τόσα points αναφέρεσαι στην Rose.Τόσο πια
σπάστηκες με τις μίνι αστοχίες που απλά έβλεπες μόνο τα κενά και
δεν παρακολούθησες ούτε ονόματα ούτε τίποτα;
7)He's one with the Force.Καιρός ήταν να δούμε λίγο expanding σε
αυτά τα στοιχεία και καλό είναι να μην κολλάμε λεπτομέρειες του
παρελθόντος.Σας το λεγε ο Rian σε όλη την ταινία,let the past
die.Εκεί κόλλημα ακόμα.
8)Τα βιβλία βρίσκονται ήδη στο Falcon,το δείχνει κάποια στιγμή που
ανοίγουν ένα συρτάρι.Επίσης μετέδωσε τις βασικές γνώσεις του στην
Rey.Όπως ο Yoda μετέφερε τις βασικές γνώσεις του στον Λουκ.
9)Ο Snoke δεν βλέπει τον Ren ή μήπως τον βλέπει ξεκάθαρα;Γιατί του
λέει strike your biggest foe.Και κάτι ακόμα.Ο Kylo Ren είναι ένας
χαρακτήρας καθαρά διχασμένος ανάμεσα στο καλό και το κακό και αυτό
φαίνεται έντονα.Γι'αυτό δεν μπορούσε να τον διαβάσει ο Snoke.
10)Άμα πας στον πόλεμο και σου πουν ξέρεις αντί να
πολεμήσεις,πήγαινε να αυτοκτονήσεις να γλιτώσουμε οι
υπόλοιποι,κάντο.Εγώ δεν θα το κάνω.Έτσι και στην ταινία.Desperate
times need desperate measures.
11)Τον αισθάνεται μέσα από την Force.The Force works in mysterious
ways.
12)H ROSE είναι μια γυναίκα με πάθος.
Οκ,εδώ συμφωνώ πως είναι
ηλίθια η πράξη της,όμως το νόημα ήταν σωστό.
13)Συμφωνώ 100%,γυναίκες τι περιμένεις;
Αλλά μπορεί να μην
προλάβαινε κιόλας,δεν ξέρω.
14)Κινηματογραφική αδεία.Έχουμε δει τέτοια σε άπειρες ταινίες,αλλά
εκεί δεν είδα τέτοια κολλήματα με αυτό.
15)Ο Λουκ δεν είπε τίποτα γιατί ένιωθε μέσω της Force την Ray να
πλησιάζει.Ή πίστευε ότι η αδελφή του,θα βρει τον τρόπο όντας Force
sensitive.Pick one.
16)Πήγε στο νησί για να πεθάνει,δεν είχε σκοπό να φύγει από
κει,αλλά επέλεξε να τους βοηθήσει με τον τρόπο του.BTW το νησί
είναι στην Ιρλανδία,φέτος που πήγα πέρασα από κει.Άσχετο αλλά έτσι
να μάθετε και τίποτα.
17)Your point?
18)Γι'αυτό υπάρχει η Rey.Άλλωστε μην ξεχνάς ότι στο VI,ο Λουκ είναι
όντως ο τελευταίος Jedi.Και η εκπαίδευσή του,από τον Yoda δεν
ολοκληρώθηκε ποτέ,με τον καιρό έγινε master και το ίδιο μπορεί να
κάνει και η Rey.Besides,ο καιρός του τελείωσε,ώρα για το νέο αίμα.
19)Εχμ ναι,κάτι που ξέχασα να πω πριν.Ο Snoke,δεν είναι Sith
Lord.Δεν είναι μόνο Sith & Jedi οι force users.Αλλά
έστω,λεπτομέρειες.Η balance ε;Πιστεύεις ότι επειδή υπήρξε ισορροπία
στην Δύναμη,θα έμενε για πάντα έτσι και τέλος;Μιλάμε για ένα σύμπαν
με άπειρη ιστορία,θα ήταν χαζό να μείνουμε σε κάτι που έγραψε ο
Λούκας το 78-83.Τότε άλλωστε ήταν της μόδας οι ταινίες με
προφητείες κλπ.Είμαστε στο 2017,τέλος αυτά.
20)Ως οπαδός της ταινίας δεν μίλησα για κάτι διαφορετικό ως προς
την ιστορία ποτέ.Άλλωστε αν δεις προηγούμενα ποστ μου,όπως έγραψα
στον Somari έχει κάτι από όλες τις ταινίες της σειράς απλά είναι
λίγο διαφορετικό στην δομή του και στο ύφος του.
21,22)No one cares.
23)Έχει,απλά όχι με την παραδοσιακό τρόπο της σειράς.Καλό είναι
αυτό.Άλλωστε η μάχη με τους Praetorian Guards ήταν επική.
24)THE LAST JEDI!!!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω,δεν έχει νόημα.Αλλά καταστροφική όσον
αφορά το legacy της γιατί;Ends with the old,starts with the new και
πάει μπροστά επιτέλους,και αντί να χαιρόμαστε,γκρινιάζουμε.
Και μην ξαναγράψεις The Last Jedah please.Last edited by Altair; 26-12-2017, 06:45 PM.
Leave a comment:

Leave a comment: