Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    Ενώ όντως είχε ανύπαρκτο character development και πάρα πολλές lame ευκολίες διασκέδασα παραπάνω από ότι στο VII. Δεν είμαι Die Hard fan βέβαια οπότε άλλο πράμα πα να δω εγώ και άλλο ο Nooto.

Σαν εφετζίδικο blockbuster λεπόν 7/10.

Leave a comment:

• nooto
    replied

Mου αρεσει ο AJ αλλα τωρα τον συμπαθησα ακομα πιο πολυ . Βασικα στο video και αυτοι απορουν πως αυτοι η ταινια εχει 90% στο Rotten Tomatos. Btw χαιρομαι που διαβασα συνεντευξη του Mark Hamill σημερα και ανεφερε πως οι καινουργιοι σεναριογραφοι δεν εχουν καταλαβει καθολου το ποιος ειναι Luke κατα τη γνωμη του. Και οπως εγραψα πιο πανω συμφωνω απολυτα, περα απο το τι κανει η ταινια στον Snoke και την Rey, δεν υπαρχει πιο out of character development για τον Luke...

Αντωνη εννοειται man, περιμενω να διαβασω τις αποψεις σου

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Star Wars : η τελευταία μαλακια ! (Ελπιζω) ούτε στο νήπιο δεν έβλεπα τέτοιες μαλακιες . Προτιμούσα να δω κανένα die hard η rambo. Έχουν καταστρέψει τα παιδια σημερα με ανώμαλους

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τώρα που ανάλυσες μπορούμε να κάνουμε κουβέντα σωστή.
    Θα γράψω με edit τις απαντήσεις γιατί πρέπει να φύγω τώρα.
    Σε κάποια συμφωνώ βέβαια,σε άλλα όχι.Anyway,όταν γυρίσω.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Altair θα βαλω μεσα σε spoiler αυτα που δεν μου αρεσαν και πες μου αν διαφωνεις

1) Ο Snoke πεθαινει χωρις να μαθουμε τιποτα γι'αυτον. Προσωπικα εχουν αρχισει να με εκνευριζουν παρα πολυ ταινιες και σειρες που χτιζουν κατι γυρω απο εναν χαρακτηρα, το community παει και βαζει τρελη δουλεια, ψαχνει λεπτομεριες και φτιαχνει σεναρια για το ποιος μπορει να ειναι (που καταληγουν να ειναι 100 φορες καλυτερα απο αυτα που τελικα θα δωσει η ταινια), δημιουργειται hype και τελικα ουτε ο σεναριογραφος δεν ξερει ποιος ειναι γι'αυτο και τον σκοτωνει χωρις να σου πει τιποτα επειδη δεν ξερει τι να τον κανει.

2) Η Rey ειναι μια nobody. Η πρωτη ταινια χτιζει τρελο hype γυρω απο το ποια ειναι η Rey, γιατι εχει αυτες τις δυναμεις, οτι μαλλον εχει κανει block το παρελθον της που καποιος την ειχε εκπαιδευσει κλπ κλπ. Ακριβως οπως και με τον Snoke, οι σεναριογραφοι μαλλον εν τελει δεν ηξεραν τι να γραψουν οποτε γυρισαν και σου ειπαν οτι η Rey δεν εχει παρελθον, ειναι ενας random npc που απλα για καποιο λογο εχει αυτες τις δυναμεις. Good writing...

3) Ο Luke σκεφτηκε να σκοτωσει τον Kailo Ren. Δεν υπαρχει τιποτα πιο out of character, ο χαρακτηρας που προσπαθησε να κανει turn τον Vader, που παραδοθηκε στον αυτοκρατορα επειδη εβλεπε οτι ο πατερας του παροτι εχει κανει και εχει κανει εχει ακομα φως μεσα του, που εχει μαθει την ιστορια για το πως τα πραγματα εφτασαν εκει που εφτασαν, που ηταν μαθητης του Yoda, που ειδε ακομα και στον εαυτο του το dark side και καταφερε να το ξεπερασει, να σκεφτει να σκοτωσει τον μαθητη του-γιο της αδερφης του και του καλυτερου του φιλου στον υπνο του, επειδη φοβηθηκε οταν ειδε ενα πιθανο μελλον.

4) Η πρωτη και η δευτερη ταινια δεν εξηγουν ποιο ειναι το state of the universe. Μπορει ο κοσμος να εχει κραξει την δευτερη τριλογια του Lucas, ομως αυτες οι ταινιες περιγραφουν με φανταστικο τροπο πως η δημοκρατια μετατραπηκε σε δικτατορια, πως η εξουσια περασε σιγα σιγα στα χερια ενος ατομου. Και το κανει οχι in a blink of an eye αλλα το χτιζει υπομονετικα μεσα και στις 3 ταινιες. Εδω προσωπικα δεν εχω καταλαβει τελικα τι γινεται, πως διοικειται το συμπαν? Η αυτοκρατορια υπαρχει ακομα? Ειναι το πρωτο ταγμα? Τι λενε οι κυβερνησεις των πλανητων γι'αυτο? Γιατι η αντισταση ειναι ακομα αντισταση και δεν προσπαθησε μαζι με τις κυβερνησεις να ξαναφτιαξουν την δημοκρατια? Αυτο που βλεπουμε στις 2 πρωτες ταινιες ειναι καμια 100αρα ατομα να αποτελουν την αντισταση και να πολεμουν καμια 100αρα ατομα που ειναι το πρωτο ταγμα. Ολο το υπολοιπο συμπαν τι κανει? Αντι να μας πουνε πραγματα γι' αυτο, η πρωτη ταινια δειχνει για αλλη μια φορα πως φτιαχνεται το death star και η δευτερη επι μια ωρα δειχνει το πρωτο ταγμα να ακολουθει τους 100 αντιστασιακους και να τους ριχνει με το laser.

Τα παραπανω μπορει καποιος fan να υποστηριξει οτι θα μας τα πουν στις επομενες ταινιες. Ομως προσωπικα κρινω την ταινια για αυτο που εδωσε τωρα, δεν μπορω να μεινω στο οτι η παραγωγη εχει ενα συγκεκριμενο plan για το ολο συμπαν, γιατι ειναι πολυ πιθανο να μην εχει. Αυτο μου δειχνει τουλαχιστον αυτη τη στιγμη. Αν η επομενη ταινια βγει και μου εχει ενα γαματο story για τον Snoke, καλως, αλλα δεν μπορω να κρινω το Last Jedi με βαση αυτη την υποθεση (γιατι ειναι υποθεση).

5) Πες μου ειλικρινα αν δεν θεωρεις filer ολο αυτο το πραγμα με το διαστημοπλοιο και το chase στην resistance ή το κομματι που ο Fin παει να βρει τον κρυπτογραφο. Ποσες φορες τα εχουμε δει αυτα? Τι προσεφεραν στην ταινια? Θα σε πειραζε αν δεν υπηρχαν?

6) Το να μπαινει αυτου του ειδους το χιουμορ σε ολες τις ταινιες της Disney ειναι κατι που πραγματικα με ενοχλει. Τα star wars ειχαν συγκεκριμενο χιουμορ, δεν ειχαν αυτο το πραγμα, δεν ειχαν το luke να αρμεγει αγελαδες ουτε να σκουπιζει το πετο του μετα απο επιθεση λες και ειναι ο τσακ νορις. Ειναι παρα πολυ cheap επειδη πουλησε αυτο το πραγμα στο MCU να το βαζουν σε ολες τις ταινιες, ειδικα οταν αυτες ειναι ιστορικες και εχουν δικο τους χαρακτηρα.

7) Ελεος με το nostalgia. Το να βαζεις τον Yoda να ειναι η κουκλα του 70 το 2017 ειναι απλα τραγικο... Φτιαχνετε κατι καινουργιο και την ταινια σας δεν την βλεπουν μονο αυτοι που ηταν 20 χρονων πριν 40 χρονια. Εχετε μεσα 1000 cgi χαρακτηρες και ο yoda ειναι κουκλα επειδη ετσι ηταν το 70 και οι purists δεν γουσταραν που τα episodes 1-3 τον εκαναν cgi. Αυτο ειναι το tribute?

8,9, ..., +oo) Δεν θα σταματησω ποτε οποτε το αφηνω εδω

Αν δεν σε πειραξαν αυτα εγω παω πασο, προσωπικα ωστοσο δεν θα την προτεινα σε κανεναν. Μου κανει εντυπωση που εχει και αυτες τις κριτικες, 80% στο metacritic???? Δηλαδη ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που ειδαν οι κριτικοι φετος? Ειναι η σημαντικοτερη ταινια στο franchise? Τοσο low ειναι τα στανταρντς? Τι να πω...
    Last edited by nooto; 21-12-2017, 01:24 AM.

Leave a comment:

• straier
    replied
    που αν ειναι δυνατον δηλαδη, εχει τον Mark Hamil στο cast και τον βαζεις να κανει και λεει χαζομαρες
    Δεν έχω δει την ταινία αλλά ο Mark Hamill μια ζωή χαζομάρες έλεγε και έκανε, ίσως όχι εκούσια βέβαια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Που είναι το dislike button Ryu;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγω παιδια ειδα παντως το Last jedi και μου φανηκε πραγματικα απαραδεκτο. Η μιση ταινια και βαλε ηταν ενα ανουσιο filler και η υπολοιπη μιση που παταει πανω στο καινουργιο συμπαν χαρακτηρων που εφτιαξε η πρωτη, απλα καταστρεφει τα παντα. Οποιοδηποτε μυστηριο γυρω απο τους νεους χαρακτηρες ειναι στο καλαθι των αχρηστων καθως το last jedi οχι μονο δεν εξηγει τιποτα, οχι απλα δεν αναπτυσσει τιποτα, αλλα διαλεγει να διαγραψει απο τον οριζοντα οτι μαλλον δεν ηξερε πως να το συνεχισει (θα καταλαβετε τι εννοω οσοι το δειτε).

Το δε comic relief στοιχειο εχει αρχισει να γινεται πολυ ενοχλητικο καθως ειναι ιδιο μα ιδιο σε ολες τις ταινιες της Disney (οκ το εχουμε στο MCU, δεν ειναι αναγκη να υπαρχει αυτουσιο και στο SW και ο Luke να ειναι Iron Man που αν ειναι δυνατον δηλαδη, εχει τον Mark Hamil στο cast και τον βαζεις να κανει και λεει χαζομαρες) ενω και τα action sequences ηταν περα για περα βαρετα (space battles) εως και ανυπαρκτα (light saber battles). Πραγματικα αν εβγαιναν αυριο και ελεγαν οτι πλακα καναμε και σε ενα μηνα θα βγει η κανονικη ταινια δεν θα μου φαινοταν περιεργο. Και ξαναλεω οτι το χειροτερο ολων ειναι η διαχειριση των χαρακτηρων οπως η Rei, o Kailo Ren, o Luke και η κορυφη ολων ο Snoke (πραγματικα σκεφτομαι πως μεταχειριστηκαν ειδικα τον τελευταιο και με πιανει εκνευρισμος).

Για μενα το VII ηταν μεν αντιγραφη του ΙV αλλα ηταν καλοστημενη ταινια και παροτι μετρια συνολικα ηταν πιστη στην αισθητικη των original ταινιων και εφτιαχνε κατι που θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον, στη συνεχεια το Rogue 1 ηταν πολυ καλο (ισως και απο τα καλυτερα SW), οποτε ειχα πολυ καλο feeling για το Last Jedi. Ε κυριολεκτικα το λεω μετα απο αυτον τον αχταρμα σκεφτομαι να κανω rage quit... Ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο που λεει ο Somari, μια ταινια που δεν αντιγραφει κατι και οι σεναριογραφοι ειναι ελευθεροι να πουνε πως συνεχιζει η ιστορια. Ποιο ειναι το state του γαλαξια αυτη τη στιγμη, τι διοικηση υπαρχει, τι ακριβως ειναι το πρωτο ταγμα, τι σχεση εχει η αντισταση με τις επισημες κυβερνησεις και τι σταση κρατανε αυτες απεναντι στο πρωτο ταγμα, η αυτοκρατορια υπαρχει ή οχι, ποιο ειναι το παρελθον της Rei, γιατι εχει αυτες τις δυναμεις, ποιος ειναι ο Snoke, τι σχεση ειχε με τον αυτοκρατορα, πως πηρε τη θεση του, γιατι ο Luke βρισκεται εκει που βρισκεται. Για ολα αυτα, η ταινια απανταει απλα fuck off και σε πολλα απο αυτα το λεει στην κυριολεξια και δεν κανω πλακα.

Το JLA το ειδα επισης προσφατα και μου φανηκε σχετικα οκ αλλα και εκει δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μια ταινια της DC πρεπει να μπει με το στανιο αυτο το γελοιο χιουμορ... ποσο μαλλον αυτο το χιουμορ να ερχεται και απο τον Batman, δηλαδη τι σκεφτοντουσαν. Δεν θα περασετε ασχημα αλλα δεν συγκρινεται με το Wonder Woman και τη θεωρω χειροτερη και απο το BvS που παροτι ο κοσμος το εχει κραξει τοσο πολυ (και σε ορισμενα σημεια δικαιως) ειναι ενα super hero movie που προσπαθησε και πετθχε ιδιως στο αισθητικο κομματι και σε επιπεδο ερμηνειων να δωσει κατι διαφορετικο.
    Last edited by nooto; 20-12-2017, 02:05 AM.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γι' αυτό πάντα κατεβάζω πειρατικά τις ταινίες για να μην πάθω τα ίδια όπως εσείς. Τώρα θα δω γιατί δεν άρεσε σε κανέναν το "Mother". Θέλω να δω τον Θορ, αλλά τον έχουν ακόμη σε κάμερα εγγραφή. Θα περιμένω να βγει το rip.

Δηλαδή αν δεις πειρατικά το VII δε μοιάζει με remake του IV με Darth Vader από τα LIDL;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Γι' αυτό πάντα κατεβάζω πειρατικά τις ταινίες για να μην πάθω τα ίδια όπως εσείς. Τώρα θα δω γιατί δεν άρεσε σε κανέναν το "Mother". Θέλω να δω τον Θορ, αλλά τον έχουν ακόμη σε κάμερα εγγραφή. Θα περιμένω να βγει το rip.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εμένα μου άρεσε το 7,αλλά ναι ξεφεύγει αρκετά.Αρκετά νταξ,είναι διαφορετικό.Νομίζω πως είχε κάτι από όλα τα Star Wars λίγο πολύ.Δες το και μου λες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ξεφεύγει από το κακό που είχε η ποηγούμενη ταινία -που είναι σα να βλέπεις remake του IV ;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα το The Last Jedi.Παρόλο που είχα φάει ένα μικρό σπόιλερ,την ταινία την καταευχαριστήθηκα.Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες που έχουν βγει,βέβαια ίσως απλά μιλάει ο ενθουσιασμός.
    Τόσο σκοτεινό όσο πρέπει,με τα κατάλληλα comic relief όπου χρειαζόταν.Προχώρησε την ιστορία με πολύ ωραίο τρόπο πατώντας γερά στα θεμέλια των προηγούμενων 7 ταινιών κι έστρωσε τον δρόμο για ότι ακολουθήσει.Έχω πολλά να πω ακόμα,αλλά μπορεί να θεωρηθούν μίνι σπόιλερ οπότε θα περιμένω για όταν το δείτε κι άλλοι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Εγώ το Θορ θα ξαναέβλεπα πάντως, JL δε ξέρω αν θα πάω σινεμά, αν και όλοι λένε πως σίγουρα είναι καλύτερο από αλλες πατάτες της DC, χωλαίνει ακόμα από προβλήματα του DC Cinematic Universe
    To Thor το είδα 2 φορές,αρκετά καλό.Πάντως το JL σπέρνει,άσε τους φλώρους να λένε.Ειδικά οι κομιξάδες τρελαθήκαμε,4 ήμασταν,όλοι το λατρέψαμε και αναρωτιόμαστε πότε θα πάμε να το ξαναδούμε.Είπαμε,εγώ Τετάρτη σίγουρα με άλλη παρέα,αλλά αν ψηθούν πάω και τρίτη φορά.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Είδα για πρώτη φορά σε blu ray το πρώτο blade runner (final cut)

Η απόλυτη sci-fi ρετριλα του 80 !

Leave a comment:

Working...
X