Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• thunderjohn
    replied
    Spidey far from home.8=>9/10. Δεν είναι αμιγως action, οπως οι Avengers, θα ελεγα teen movie. Περιλαμβανει romance και bromance που συμπληρωνουν το 2ωρο. Απο εφε είναι top. Προτεινεται σε 3d.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ramparter eida 2 ksrxwristous anthrwpous na to rwtane afto me to sfyri kai oxi mono afto, to allo tous provlhma htan to pontiki pou pathse ta koumpia sto van.
    14 ekatommyria ekdoxes eixame pou to pontiki den pathse kanena koumpi, fysika kai o mickey mouse tha eswze to sympan se afthn thn mia sygekrimenh.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den mporw na katalavw thn logikh tou tha htan kalytero an den ekshgousan, ola ta post ta ekana gia na sas pw oti ontws den xreiazontan na ekshgisoun kati giati to 90% twn ekshghsewn htan aftonohta.
    Oloi kseroume pws eginan, alla eipame yparxoun kai xaivania pou prepei na tous ekshgeis kai ta aftonohta...
    O tony stark eftiakse antidrasthra paragwghs apeirhs energeias se megethos grothias, artificial intelligence, nanomachines, timetravel machine kai to periergo einai ena ganti?
    Den nomizw pws afto einai ontws provlhma.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Χαχαχαχα εμεις στο cinema και με αυτο γελαγαμε παντως . Τελος παντων οπως ειπα δεν θα πω κατι παραπανω, μπορω να μιλαω πολλες ωρες για το γιατι θεωρω την ταινια flawed αλλα δεν μπορω να σε πεισω (βασικα οχι για να αλλαξεις αποψη αλλα τουλαχιστον να δεχθεις οτι καποια απο τα arguements που λεμε με τον IHNE ειναι οντως valid) .

Παντως για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, εγω δεν υποστηριζω οτι επρεπε να εξηγησουν παραπανω πραγματα, αυτο που θεωρω ειναι οτι επρεπε να εξηγησουν λιγοτερα και η ταινια να ειναι μικροτερη. Ειναι οι εξηγησεις που δινουν (και μεσα στην ταινια και εκτος) που κανουν την ταινια για τα πανηγυρια . Για παραδειγμα αν δεν εξηγουσαν καθολου πως λειτουργει το time travel η ταινια θα ηταν πολυ πιο ok .
    Προφανώς ειναι valid, οταν βγαίνουν οι Russo και δινουν συνεντεύξεις για τα "plot-holes" σημαινει οτι υπηρχαν plot-holes, αλλιως θα ελεγαν "παρατηρήστε καλυτερα την ταινια" ή "ρωτηστε τον GZ να σας τα εξηγησει" Συμφωνω μαζι σου παντως, οσο λιγοτερες εξηγησεις τοσο το καλυτερο οπως αποδειχθηκε.

Τωρα που θυμήθηκα και το IM1 ο genius Tony Stark ακόμα όπλα σε Ακμπαρ θα πούλαγε χωρίς να το ξέρει αν δεν τον είχαν πιάσει lelel..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Elpizw mono na mhn rwthsete pws einai dynaton o Captain America na mporei na xrhsimopoiei keravnous otan o Odin sto Thor Ragnarok eipe pws den dinei to sfyri tous keravnous alla phgazoun apo ton idio ton Thor.
    Giati to akousa kai afto
    Δε δινει το σφυρι τους κεραυνους αλλα στη πρωτη ταινια Thor ο Odin ειπε "οποιος ειναι αξιος και κραταει το σφυρι θα εχει τη δυναμη του Θωρ". Αρα κρατωντας το σφυρι ο Καπταιν ειχε τη δυναμη του Θωρ. Αυτα. Φιλακια.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χαχαχαχα εμεις στο cinema και με αυτο γελαγαμε παντως . Τελος παντων οπως ειπα δεν θα πω κατι παραπανω, μπορω να μιλαω πολλες ωρες για το γιατι θεωρω την ταινια flawed αλλα δεν μπορω να σε πεισω (βασικα οχι για να αλλαξεις αποψη αλλα τουλαχιστον να δεχθεις οτι καποια απο τα arguements που λεμε με τον IHNE ειναι οντως valid) .

Παντως για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, εγω δεν υποστηριζω οτι επρεπε να εξηγησουν παραπανω πραγματα, αυτο που θεωρω ειναι οτι επρεπε να εξηγησουν λιγοτερα και η ταινια να ειναι μικροτερη. Ειναι οι εξηγησεις που δινουν (και μεσα στην ταινια και εκτος) που κανουν την ταινια για τα πανηγυρια . Για παραδειγμα αν δεν εξηγουσαν καθολου πως λειτουργει το time travel η ταινια θα ηταν πολυ πιο ok .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Elpizw mono na mhn rwthsete pws einai dynaton o Captain America na mporei na xrhsimopoiei keravnous otan o Odin sto Thor Ragnarok eipe pws den dinei to sfyri tous keravnous alla phgazoun apo ton idio ton Thor.
    Giati to akousa kai afto

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    1) H Ancient αναφερει ρητα στην ταινια οτι τα stones hold the universe together, αυτο που λες με τον Dormamu δεν βγαζει νοημα. Αν το μονο προβλημα ηταν το time stone και τι θα κανουν με τον Dormamu τοτε θα επεστρεφαν πισω μονο το time stone και θα κρατουσαν τις υπολοιπες πετρες για παρτυ τους. Η Ancient θα ελεγε στον Hulk να επιστρεψεις την πετρα γιατι θα συμβει αυτο και τη χρειαζομαστε, δεν θα του ελεγε φερτε ολες τις πετρες πισω. Επισης εκει ειναι και ολο το point της ταινιας, πως οτι και να γινει οι πετρες πρεπει να επιστρεψουν γιατι συνδεονται με τη λειτουργια του συμπαντος (παροτι για ενα παραξενο λογο το original συμπαν συνεχιζει να ειναι μια χαρα και χωρις αυτες).
    Egw afto pou katalava einai oti h Ancient eipe pws xrhsimopoioun ta stones gia na prostatefsoun to universe (sygekrimena to timestone sthn dikh ths periptwsh) kai den mporei na to dwsei giati to diko ths timeline tha meinei aprostatefto.
    Oxi oti ta stones kratane to universe mono me thn yparksh tous, alliws otan ta katestrepse o thanos tha eprepe na katastrafei to sympan.
    To logiko einai pws oi Avengers gyrisan ola ta petradia pisw mono kai mono epeidh htan to swsto na ginei kai giati tous symfairei na mhn yparxoun alla stones sto diko tous timeline isws.

Απο κει και περα η ταινια εχει σαφως βαθυτερα προβληματα μιας και ουτε αυτο βγαζει νοημα με βαση το logic που κανουν establish πολυ απλα διοτι ακομα και τις πετρες να επιστρεψουν πισω θα εχει δημιουργηθει ενα επιπλεον συμπαν στο οποιο δεν επιστρεφουν ποτε οι πετρες (ειναι το συμπαν που δημιουργειται οταν τις παιρνουν και αυτο ειναι διαφορετικο απο το συμπαν στο οποιο τις επιστρεφουν). Η ιδια η ταινια λεει οτι το παρελθον δεν αλλαζει, η οποια αλλαγη δημιουργει ενα νεο κλαδι, κατα συνεπεια ακομα και να επιστρεψουν τις πετρες το κλαδι που δημιουργειται οταν τις πηραν δεν αλλαζει και συνεχιζει να υπαρχει οτι και να κανουν (ακομα και αν τις επιστρεψουν ακριβως την ιδια χρονικη στιγμη aka the movie contradicts its self). Κατα συνεπεια ΟΛΗ η ταινια ειναι flawed και out of logic from the gecko.
    Oxi akrivws, nomizw to katalaves lathos.
    Katarxas nai apo to Endgame ontws dimiourgithikan polla sympanta kai timelines, oxi mono ena, afto einai kai to kyriws thema tou Spiderman far from home kai afto prospathisan na epityxoun sto MCU gia na xwsoun mesa Xmen ktl ktl.
    To kyriws thema ths Ancient htan na exei timestone gia na protatefsei to timeline ths, apo thn stigmh pou to exei epeidh to gyrisan den exei shmasia ti ginetai sta alla timelines.

2) O Thanos δεν ειναι οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει τις πετρες ξεχωριστα με το Stark Glove, στη σκηνη που περιγραφεις η CM του κραταει το χερι και δεν μπορει να κανει ουτε το snap (η ταινια κανει establish οτι πρεπει να κλεισει το χερι του προκειμενου να χρησιμοποιησει τα stones). Αυτος ειναι ο λογος που βγαζει το power stone απο το γαντι. Επισης οταν βγαζει το power stone το χερι του τραυματιζεται ενω με το γαντι δεν καταλαβαινει τιποτα, κατι που σημαινει οτι ο Stark ειναι τοσο proficient στην δημιουργια του gauntlet οσο και ο Eitri. Αυτο για μενα ειναι γελοιο. Και τελος παντων o Stark ειναι genius δεν ειναι god ουτε επειδη ειναι genius αυτο σημαινει οτι τετραγωνιζει και τον κυκλο αμα λαχει. Επισης δεν μπορει το ''ειναι genius'' να χρησιμοποειται ως δικαιολογια για τα παντα. Αν ειναι ετσι ας εφτιαχνε ενα reanimation machine στην αρχη, να ανεσταινε ολους τους χαρακτηρες και να μην γυριζοταν καθολου η ταινια. Αφου ειναι genius νομιζω μια χαρα μπορει να το κανει.
    H CM mporei na tou kratouse to xeri gia na mhn kanei snap, symfwnw pws prepei na kanei grothia gia na xrhsimopoihsei ksexwrista ta stones, alla afto den allazei to oti mporouse na ta xrhsimopoihsei opws sto infinity war kai den to ekane.
    Afto omws einai leptomeria, ola ta alla pou eipa stekoun kai eprepe na einai yper arketa gia na se peisoun.
    O Stark einai Genius, o Eitri den einai theos, einai kai oi 2 mhxanikoi, o enas eftiakse to diko tou ganti, o allos to eide hdh ftiagmeno, kai oi 2 eixan thn efkairia na meletisoun ta stones me thn hsyxia tous, o Stark exei ftiaksei gauntlet KAI STA COMIC.
    To oti mporei na ftiaksei o stark gauntlet den shmainei oti mporei na to kanei o kathenas, profanws mporoun o Stark kai o Eitri, den tha eprepe na einai kan aporia kata thn gnwmh mou.
    To thlefwno den to anakalypse MONO o Graham Bell, dyo + atoma eixan paradwsei thn idia patenta ton idio kairo kai o enas den eixe dei thn syskevh tou allou opws ekane o stark me to glove tou eitri.
    Sto Thor leei pws h mageia einai aplws poly ypshlh texnologia, mporei esy na mhn to dexesai gia kapoio logo alla oi tainies dinoun yper arketa stoixeia gia na to yposthriksoun.

Bruce Banner (same intellect με Stark στο MU) - Δεν έχω ιδέα από time travel και τις συνέπειες του, γενικά δεν έχω ιδέα τι παίζει είμαι εδώ για να κάνω τον αστείο.
    Stark - Το έλυσα ένα βράδυ εκεί που άραζα με την κόρη μου, επίσης ξέρω να φτιάχνω infinity gauntlets, εύκολο είναι μου φαίνεται πολύ braindead.

Οκ ο Stark ειναι καλύτερος engineer και είναι ο τομέας του θεωρητικα αλλα και παλι δεν δικαιολογειται με τιποτα η διαφορά.
    To MCU einai teleiws diaforetiko me to MU, sto MCU o Banner einai kalos alla profanws oxi toso kalos oso o Stark h h Shuri.
    Den htan ekei gia na kanei ton asteio, den htan o tomeas tou kai pali prospathise totally believable.
    O Stark eixe empeiria panw ston tomea prin akomh prospathisei na lysei to provlhma, to ekshghse ston Captain America otan hrthe thn prwth fora.
    Gia to gauntlet ta ekshgisa pio panw.
    Totally believable kai dikaiologhmeno me to parapanw.

Eite skefthkan afta ta provlhmata eite den ta skefthkan kai ta symplhrwsane argotera, shmasia exei pws mporoun na apantithoun me believable tropo, kamia aporia h inconsistency apo osa thesate den einai kan sovaro, ola einai leptomeries pou den xreiazontan na mpoun se mia tainia 3 wrwn giafto kai den tis evalan allwste.
    Poios sto kalo tha mporouse pote na exei aporia tou pws mporese o Stark na ftiaksei infinity gauntlet otan sou deinoun tosa stoixeia apo to ironman 1 akomh?

Last edited by Ground_zero; 23-05-2019, 12:13 AM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Bruce Banner (same intellect με Stark στο MU) - Δεν έχω ιδέα από time travel και τις συνέπειες του, γενικά δεν έχω ιδέα τι παίζει είμαι εδώ για να κάνω τον αστείο.
    Stark - Το έλυσα ένα βράδυ εκεί που άραζα με την κόρη μου, επίσης ξέρω να φτιάχνω infinity gauntlets, εύκολο είναι μου φαίνεται πολύ braindead.

Οκ ο Stark ειναι καλύτερος engineer και είναι ο τομέας του θεωρητικα αλλα και παλι δεν δικαιολογειται με τιποτα η διαφορά.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Λοιπον Ground θα πω καποια πραγματα ακομα πανω σε αυτα που λες και θα το κλεισω:

1) H Ancient αναφερει ρητα στην ταινια οτι τα stones hold the universe together, αυτο που λες με τον Dormamu δεν βγαζει νοημα. Αν το μονο προβλημα ηταν το time stone και τι θα κανουν με τον Dormamu τοτε θα επεστρεφαν πισω μονο το time stone και θα κρατουσαν τις υπολοιπες πετρες για παρτυ τους. Η Ancient θα ελεγε στον Hulk να επιστρεψεις την πετρα γιατι θα συμβει αυτο και τη χρειαζομαστε, δεν θα του ελεγε φερτε ολες τις πετρες πισω. Επισης εκει ειναι και ολο το point της ταινιας, πως οτι και να γινει οι πετρες πρεπει να επιστρεψουν γιατι συνδεονται με τη λειτουργια του συμπαντος (παροτι για ενα παραξενο λογο το original συμπαν συνεχιζει να ειναι μια χαρα και χωρις αυτες).

Απο κει και περα η ταινια εχει σαφως βαθυτερα προβληματα μιας και ουτε αυτο βγαζει νοημα με βαση το logic που κανουν establish πολυ απλα διοτι ακομα και τις πετρες να επιστρεψουν πισω θα εχει δημιουργηθει ενα επιπλεον συμπαν στο οποιο δεν επιστρεφουν ποτε οι πετρες (ειναι το συμπαν που δημιουργειται οταν τις παιρνουν και αυτο ειναι διαφορετικο απο το συμπαν στο οποιο τις επιστρεφουν). Η ιδια η ταινια λεει οτι το παρελθον δεν αλλαζει, η οποια αλλαγη δημιουργει ενα νεο κλαδι, κατα συνεπεια ακομα και να επιστρεψουν τις πετρες το κλαδι που δημιουργειται οταν τις πηραν δεν αλλαζει και συνεχιζει να υπαρχει οτι και να κανουν (ακομα και αν τις επιστρεψουν ακριβως την ιδια χρονικη στιγμη aka the movie contradicts its self). Κατα συνεπεια ΟΛΗ η ταινια ειναι flawed και out of logic from the gecko.

2) O Thanos δεν ειναι οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει τις πετρες ξεχωριστα με το Stark Glove, στη σκηνη που περιγραφεις η CM του κραταει το χερι και δεν μπορει να κανει ουτε το snap (η ταινια κανει establish οτι πρεπει να κλεισει το χερι του προκειμενου να χρησιμοποιησει τα stones). Αυτος ειναι ο λογος που βγαζει το power stone απο το γαντι. Επισης οταν βγαζει το power stone το χερι του τραυματιζεται ενω με το γαντι δεν καταλαβαινει τιποτα, κατι που σημαινει οτι ο Stark ειναι τοσο proficient στην δημιουργια του gauntlet οσο και ο Eitri. Αυτο για μενα ειναι γελοιο. Και τελος παντων o Stark ειναι genius δεν ειναι god ουτε επειδη ειναι genius αυτο σημαινει οτι τετραγωνιζει και τον κυκλο αμα λαχει. Επισης δεν μπορει το ''ειναι genius'' να χρησιμοποειται ως δικαιολογια για τα παντα. Αν ειναι ετσι ας εφτιαχνε ενα reanimation machine στην αρχη, να ανεσταινε ολους τους χαρακτηρες και να μην γυριζοταν καθολου η ταινια. Αφου ειναι genius νομιζω μια χαρα μπορει να το κανει.

Τελος παντων εγω μενω σε αυτο

Ας μείνουμε στο ότι ήταν ένα καλό κλείσιμο ενός κύκλου του MCU με κάποιες πολύ καλές σκηνές, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί επαναλαμβανουμε τα ίδια.
    Καθομαστε τωρα και κανουμε αναλυσεις που προφανως οι δημιουργοι δεν εκαναν και δεν σκεφτηκαν ποτε. Και ενταξει ειναι fair και τιμιο αυτο απο μερια τους απλα οπως και να το κανουμε θα υπαρχει και κοσμος που θα τον χαλασει και θα το σχολιασει. Οποτε μην μου βγαινεις μετα σε συνεντευξεις (για τους Russo το λεω) και μου λες α οοοχι εδω εγινε αυτο εκει εγινε το αλλο και το σεναριο ειναι perfect και τα ειχαμε σκεφτει ολα γιατι γινεσαι γραφικος. Δεν ειναι κακο να θες απλα να βγαλεις μια φαν ταινια. Το να προσπαθεις ομως να πεισεις οτι η ταινια σου δεν εχει τρυπες ειδικα απο τη στιγμη που το time travel ειναι super πολυπλοκο θεμα και θελει παρα πολυ δουλεια για να φτιαξεις κατι που ειναι complete (ακομα και λογοτεχνης να εισαι), ε οκ, ενταξει...
    Last edited by nooto; 22-05-2019, 05:09 PM.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Η Ancient btw ηξερε ποιος ειναι ο Strange, οτι θα ναι μαστερ της μαγειας σε 5 χρονια κι οτι ειναι ο καλυτερος ολων τους. Στη δικη του ταινια παντως δεν ηταν πολυ προθυμη να τον εκπαιδευσει
    Επειδη ειχε το time stone ισως ηξερε οτι αν δεν συμπεριφερθει με αυτο ακριβως τον τροπο ο Strange δεν θα εφτανε ποτε στο maximum potential του. Δηλαδη σε φαση να τον υποδεχόταν "Καλως μας ήρθες master της μαγείας" μπορει να μη γινόταν ποτε Sorcerer Supreme.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Η Ancient btw ηξερε ποιος ειναι ο Strange, οτι θα ναι μαστερ της μαγειας σε 5 χρονια κι οτι ειναι ο καλυτερος ολων τους. Στη δικη του ταινια παντως δεν ηταν πολυ προθυμη να τον εκπαιδευσει

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Μιλας για τον ground zero, θα σταματησει οταν πειστει οτι κερδισε το argument
    εγω το βλεπω οτι εχουμε μια ωραια συζήτηση σαν fans του είδους, απλα έκανε τον κυκλο της..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μιλας για τον ground zero, θα σταματησει οταν πειστει οτι κερδισε το argument

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ας μείνουμε στο ότι ήταν ένα καλό κλείσιμο ενός κύκλου του MCU με κάποιες πολύ καλές σκηνές, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο γιατί επαναλαμβανουμε τα ίδια.

Leave a comment:

Working...
X