Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • i Have no Equal
    replied
    Μόλις το είδα, 7.5/10 κάπου εκεί θα εβαζα και δεν ξερω αν ειναι καλυτερο απο το IW πρεπει να το δω ξανα, ωραίο κλείσιμο γενικα αλλά άφησε πολλα κενα και δεν μου άρεσαν δυο χαρακτήρες καρικατούρες εντελώς.

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    7/10
    Too much of everything, χαθηκε το focus. Προβληματα ροης όπως και στο Infinity War. Καποιες κακες επλογες στη διαχειριση ορισμενων προσωπικοτητων.

    1000000/10 για τις επικες σκηνες και στιγμες. Τεραστειο fan service σε ηρωες, wet dream come true κλπ αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω καν διαθεση να παω να το ξαναδω αμεσα. Ισως σε καμια βδομαδα.

    Leave a comment:


  • thunderjohn
    replied
    Avengers Endgame 12/10

    Leave a comment:


  • Phantom Duck
    replied
    Τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα σημαντικά στοιχεία που έδειξε το Mr Banks, ίσχυαν όντως. Απλά άλλαξαν τον τρόπο, το εμφάνισαν πιο ρομαντικό κλπ, όμως ο χαρακτήρας της ήταν εν ολίγοις αυτός, και η σχέση της με τον Walt ήταν όντως τεταμένη. Το μόνο που βρήκα μεγάλη παραφωνία είναι το πώς ωραιοποίησαν το τέλος, ενώ στην πραγματικότητα η συγγραφέας σιχάθηκε την ταινία σαν σύνολο. Συγκεκριμένα:



     
    Στην πραγματικότητα, απ' ό,τι θυμάμαι, η συγγραφέας έβαλε όντως τα κλάματα στην προβολή. Στην ταινία το κράτησαν, αλλά το εμφάνισαν σαν να ήταν από την συγκίνηση. Κανονικά άρχισε να δακρύζει επειδή το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό από το όραμά της, τελείως διαφορετικό από το βιβλίο, και φυσικά χρησιμοποίησαν κινούμενα σχέδια, κάτι το οποίο δεν ήθελε επ' ουδενί, και της την έφεραν με νομικά «παραθυράκια».





    Είχα διαβάσει πως είχαν παίξει και διάφορα ακόμα παρατράγουδα στην τελική πρεμιέρα, τα οποία δεν θυμάμαι τώρα, και απ' ό,τι φαίνεται δεν τα ανέλυσε η ταινία. Λογικό, αφού δεν ήταν της παρούσης, και δεν ήταν ομολογουμένως και το πιο όμορφο θέμα για ανάλυση. Αναμενόμενο. Ωραία ταινία όντως κατά τ' άλλα.

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    eida to saving mr banks gia na etoimastw gia mairy poppins ta xristougenna.
    wraia tainia.

    Leave a comment:


  • Chief
    replied
    Από τις αγαπημένες μου δράσης το Equalizer. Ανυπομονώ να δω το δεύτερο.

    Leave a comment:


  • majorfox
    replied
    Μετά από το equalizer 2 που είδα στο σινεμά οι υπόλοιπες του είδους του μου φαίνονται παιδικές μπροστά στον Ουάσιγκτον . Ευρηματική μουσική του Harry Gregson Williams που σε κάποια σημεία θύμισε αρκετά από αυτά που έγραψε για τα MGS νιώθεις ένα deja vu.

    Leave a comment:


  • Ryu_gr
    replied
    Κυκλοφόρησε σε dvd και είδα επιτέλους το infinity war. Πολύ καλό με δραματικά στοιχεία. Ήταν να το κάνουν και πιο σκοτεινό αλλά δεν το τόλμησαν.

     
    Η σκηνή με τον Θάνος και τη μικρή Gamora στο τέλος θα ήταν σε ένα ποτάμι με αίμα από τα θύματά του!


    Αγαπημένη σκηνή: "Ναι, αλλά ο μικρός έχει δει περισσότερες ταινίες!"
    Απρόσμενο θετικό: Οι παρατρεχάμενοι του Θάνος.
    Αναμενόμενο αρνητικό: Το επιτηδευμένο χιούμορ δεν πιάνει πάντα.

    Leave a comment:


  • majorfox
    replied
    Μόλις ειδα το τρειλερ του glass

    Σίκουελ Μυσταγωγία...

    Leave a comment:


  • Altair
    replied
    To Deadpool 2 ήταν ταινία.Το πρώτο δεν ήταν.If you know what I mean.
    Επίσης το 1 δεν άξιζε για δεύτερη φορά,είχε στη μέση μια τεράστια κοιλιά,που απλά βαριόσουν κι έλεγες κρίμα που δεν έχει fast forward στο σινεμά.
    Κατά τ'άλλα,οκ τίποτα το ιδιαίτερο,ούτε το 1 ούτε το 2.

    Leave a comment:


  • ChrisTop
    replied
    Και μένα με ξενέρωσε λίγο η φάση με το παιδάκι. Η πρώτη μου άρεσε και την είδα και 2 φορές σινεμά, με τo Deadpool 2 βαρέθηκα.
    Last edited by ChrisTop; 19-06-2018, 03:07 PM.

    Leave a comment:


  • Soldier76
    replied
    Nai htan se shmeia kalutero kai ontws fanhke oti eixan megalutero budget apla to story line me to australeziko paidaki den mou polyarese na pw thn alhtheia mou

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    Υψηλοτερη παραγωγη απο το πρωτο, σε σημεια καλυτερο θα λεγα αλλα η ροη του επασχε σε σχεση με το πρωτο, ειχε και τις κοιλιες του. Παρ ολα αυτα πολυ καλο και με ωραια αστεια.

    Leave a comment:


  • Soldier76
    replied
    Egw tsekarw rottentomatoes arketa suxna gia na blepw ti kukloforei se kinhmatografo kai tv. Eida kai egw to Deadpool 2 , mou arese den htan oute xeirotero oute kalutero apo to prwto apla axios sunexhsths .

    Leave a comment:


  • Ramparter
    replied
    Μου χε φανει ενδιαφερον το trailer αλλα αντε τωρα να βρεις παρεα να το δεις αυτο.

    Τελευταια ταινια που ειδα ηταν το Deadpool 2. Γενικα εχω ενα προβλημα με το σινεμα, χανω τη μπαλα με το ποτε βγαινει τι, συχνα βλεπω σε τρειλερ ταινιες που θα θελα να δω αλλα οταν τελικα κυκλοφορουν δε το παιρνω χαμπαρι. Οι υπολοιποι εχετε καποιο site ή app για tracking?

    Leave a comment:

Working...
X