Sonic 2 με ThunderJohn_The_Real και junior. Πολύ καλό, fanservice από την αρχή μέχρι το τέλος. Πολύ ευχάριστο και δεν έκανε καθόλου κοιλιά. Προτείνουμε. 10/10.
IMG_20220418_090528.jpg
IMG_20220418_090441.jpg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?
Collapse
X
-
Είδα το Sonic 2 μαζί με την οικογένεια. Ευχάριστο για παιδιά, έχει references στο δεύτερο παιχνίδι για Mega Drive, αλλά σε γενικές γραμμές η ιστορία εκτός των γνωστών ηρώων για κλωτσιές. Προετοιμασία γάμου και γνωστά αμερικάνικα κόλπα κατα την διάρκεια του γάμου; Bulllllshitttt. Αυστηρώς για οικογενειακή έξοδο, απαγορευτικό σε σηεμία για τους σκληροπυρηνικούς των παιχνιδιών και γενικά game nerds. 2 στα 5
Leave a comment:
-
Ryu_gr
Για εμένα Batman μουσική είναι αυτή :
Όταν το ακούω εχω εικόνα στο μυαλό μου τον Batman σε μια στέγη μέσα στην βροχή που ειναι έτοιμος να σπάσει στο ξύλο το απόβρασμα της νύχτας όπως το σκιαγράφησε ο Νόλαν και ο Ζίμμερ.
Leave a comment:
-
[QUOTE=Ryu_gr;n250331]
Όλο το soundtrack αξίζει, είναι σαν τις παλιές καλές ταινίες. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι και ο majorfox το ακούει κρυφά (βάλτο στο 22:28 ή στο 01:44:00, έπος...)
Φέρθηκαν με πολύ σεβασμό στην ταινία τί να λέμε, για τα περί αντιγραφής μετά από τόσα batman όλοι ξέρουμε ότι παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Ryu_gr Είναι η πρώτη φορά που το ακούω γιατι δεν μου έκανε το κλικ από την πρώτη φορά το soundtrack. Δεν με πείθει καμία μουσική Batman εκτός του Ζίμμερ. Είναι σαν να ακούω soundtrack mgs χωρίς Harry Gregson Williams συνθέτη.Last edited by majorfox; 05-04-2022, 01:37 AM.
Leave a comment:
-
Οι ομοιότητα είναι απίστευτη και κανείς δε μπορεί να το διαψεύσει. Ο Robotnik μοιάζει απίστευτα με τον Jim Carey!!
- Likes 1
Leave a comment:
-
Όλο το soundtrack αξίζει, είναι σαν τις παλιές καλές ταινίες. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι και ο majorfox το ακούει κρυφά (βάλτο στο 22:28 ή στο 01:44:00, έπος...)Originally posted by Asura View Post"They think that I hide in the shadows. But in fact, I am the shadows"
10/10
Φέρθηκαν με πολύ σεβασμό στην ταινία τί να λέμε, για τα περί αντιγραφής μετά από τόσα batman όλοι ξέρουμε ότι παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Ή μάλλον μπορεί να υπάρχει κάτι:
Post credit scene δεν δείχνει ακριβώς αλλά αναφέρει το site https://www.rataalada.com/ που ήταν μέρος της πλοκής. Έδειχνε ένα γρίφο αρχικά αλλά το κατέβασε η αστυνομία του Gotham 😂
Asura για να σε ντοπάρω κι άλλο για το Sonic, σου θυμίζει κάτι;
sonic-2-poster.jpg
Last edited by Ryu_gr; 04-04-2022, 01:03 PM.
- Likes 2
Leave a comment:
-
"They think that I hide in the shadows. But in fact, I am the shadows"
10/10
- Likes 1
Leave a comment:
-
-
Originally posted by straier View PostΑν δεν εξηγούνται (ή δεν εξηγείς) καλά δε φταίω εγώ. Μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο έκφρασής σου για να γίνεις πιο κατανοητός. Εκτός αν το επιχείρημά σου είναι πως το logo έχει λαβύρινθο γιατί του αρέσουν οι περίπλοκες ιστορίες... Ουάου, φοβερό.
Ε ναι για να κριντζάρεις με την "αντρίστροφη εντροπία" ή με τον πρωταγωνιστή που πετάει σε πολυδιάστατο σύμπαν πρέπει να είσαι καθυστερημένος...
Ο Κιπ Θορν είχε πολύ συγκεκριμένο input στο Interstellar (που είχε να κάνει με τον τρόπο που απεικονίζονται οι μαύρες τρύπες, time dilation κλπ) και όχι με το τέλος της ταινίας. Με το Tenet δεν ήθελε καμία σχέση (ο Χόκινγκ πού κολλάει;). Αυτό είναι το πρόβλημα με δημιουργήματα ψυχαγωγίας που το παίζουν high science.
σωστα ! Είναι καθυστερημένοι όλοι όσοι κριντζαρουν στις ταινίες του Νολαν.
Αν δεν ξερεις που κολλάει ο Χόκινγκ άσε. Δες τον πικατσου καλύτερα και κάντε και παρέα.
Leave a comment:
-
Αν δεν εξηγούνται (ή δεν εξηγείς) καλά δε φταίω εγώ. Μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο έκφρασής σου για να γίνεις πιο κατανοητός. Εκτός αν το επιχείρημά σου είναι πως το logo έχει λαβύρινθο γιατί του αρέσουν οι περίπλοκες ιστορίες... Ουάου, φοβερό.σου εξήγησα για το "syncope" μου θυμίζεις κάτι τύπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα πιο απλά πράγματα σε μια ταινια.
Ε ναι για να κριντζάρεις με την "αντρίστροφη εντροπία" ή με τον πρωταγωνιστή που πετάει σε πολυδιάστατο σύμπαν πρέπει να είσαι καθυστερημένος...Μόνο ένας καθυστερημένος γκριντζάρει το Τένετ και το interstellar.
Ο Κιπ Θορν είχε πολύ συγκεκριμένο input στο Interstellar (που είχε να κάνει με τον τρόπο που απεικονίζονται οι μαύρες τρύπες, time dilation κλπ) και όχι με το τέλος της ταινίας. Με το Tenet δεν ήθελε καμία σχέση (ο Χόκινγκ πού κολλάει;). Αυτό είναι το πρόβλημα με δημιουργήματα ψυχαγωγίας που το παίζουν high science.
Leave a comment:
-
Originally posted by straier View PostΤι επιχείρημα είναι ακριβώς αυτό; Βλέπεις τις ταινίες του και σε πιάνει συγκοπή;
Επίσης όποιος έχει κάποιες βασικές γνώσεις θερμοδυναμικής κριντζάρει καθ'όλη τη διάρκεια του Tenet (και στο τέλος του Interstellar).
σου εξήγησα για το "syncope" μου θυμίζεις κάτι τύπους που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα πιο απλά πράγματα σε μια ταινια.
Μόνο ένας καθυστερημένος γκριντζάρει το Τένετ και το interstellar. Ο αστροφυσικός και παραγωγός του interstellar Κιπ Θορν είναι ξεκάθαρος για την ταινία από το ντοκιμαντέρ στο δεύτερο δίσκο . Τώρα αν τους ενοχλεί και ο Θόρν και ο Στίβεν Χόκινγκ τι να πω, εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω.Last edited by majorfox; 17-03-2022, 11:54 PM.
Leave a comment:
-
Εμένα μ'άρεσε πολύ το καινούργιο Batman, σεναριάκα το θεωρώ το κορυφαίο που 'χω δει μέχρι τώρα. Σαν συνολική αίσθηση το ξεπερνάει μόνο το The Dark Knight και αυτό όπως το 'χα δει στο release γιατί σε 2η πιο αντικειμενική θέαση δεν τρελάθηκα.
Και το Spiderman μου άρεσε σχεδόν στα ίδια επίπεδα όσο τα προηγούμενα δύο. Είναι αρκετά fun και η η συνταγή της Μάρβελ ακόμα χαζεύεται πολύ ευχάριστα από μένα με τα tie-ins του, τον γρήγορο ρυθμό και τις κλασικά πολύ καλά ερμηνείες από όλους. Ειδικά ο Tom μου το ανεβάζει γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά συμπαθής.
To Spiderman Into The Verse δεν μου άρεσε καθόλου απ'την άλλη, βαρέθηκα ανελέητα.
Στα ίδια και το Invincible που είναι critically acclaimed, αλλά το βρήκα πολύ κακό.
Το χειρότερο από όλα, όμως, είναι το Eternals το οποίο δεν χρειάζεται να δει κανείς ούτε από περιέργια, φοβερό μόνο ως snooze fest.
Leave a comment:
-
Τι επιχείρημα είναι ακριβώς αυτό; Βλέπεις τις ταινίες του και σε πιάνει συγκοπή;Οι ταινίες του Νολαν είναι πολύπλοκα σχεδιασμένες με καθε λεπτομέρεια γι αυτό και έχει και το λογότυπο SYNCOPY σε ύφος λαβύρινθου σε κάθε ιντρο.
Επίσης όποιος έχει κάποιες βασικές γνώσεις θερμοδυναμικής κριντζάρει καθ'όλη τη διάρκεια του Tenet (και στο τέλος του Interstellar).
Leave a comment:
Leave a comment: