Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Εξαιρετικη ταινια, αλλα νομιζω δεν ειναι Ghibli

Εdit. Ειναι Ghibli
    Last edited by hideo; 20-04-2021, 08:27 PM.

Leave a comment:

• straier
    replied
    10/10. Η καλύτερη ταινία που δε θα ξαναδώ ποτέ.
    Παίζει να μην έχω ξανακλάψει έτσι σε ταινία. Ίσως η καλύτερη αντιπολεμική ταινία που έχω δει, χωρίς καν να δείχνει πόλεμο.
    Για όποιον ενδιαφέρεται, το Netflix έχει τις περισσότερες, αν όχι όλες τις ταινίες του Studio Ghibli.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Δεν εχω καταφερει να το δω ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει. Πρεπει να ειμαι και απο τους λιγους που θεωρουν το BvS flawed μεν, διαμαντι δε.
    Και εγώ το ίδιο.

Το είδα το Snyder Cut, μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ και ισως περισσοτερο απο τα προσφατα της Marvel τα οποία με κουρασαν. Απορω πως ο Whedon καταφερε να καταστρεψει τοσο την ταινια.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    αλλα το cinematography, σχεδον ολες οι μαχες, καθως και το δεσιμο της εικονας με τον ηχο (και την γενικοτερη μουσικη επενδυση) ειναι pure art
    Ακριβώς τα λόγια μου, παιχτούρα nooto. Δες το και περιμένουμε feedback.

10/10. Η καλύτερη ταινία που δε θα ξαναδώ ποτέ.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Δεν εχω καταφερει να το δω ακομα αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μου αρεσει. Πρεπει να ειμαι και απο τους λιγους που θεωρουν το BvS flawed μεν, διαμαντι δε. Μπορει σαν ταινια να εχει θεματα, αλλα το cinematography, σχεδον ολες οι μαχες, καθως και το δεσιμο της εικονας με τον ηχο (και την γενικοτερη μουσικη επενδυση) ειναι pure art απο πολλες αποψεις και αρτιστικα, imo παντα, καμια ταινια της Marvel δεν το πλησιαζει (ακομα και αν ειναι καλυτερη σαν συνολο). Την εχω δει απειρες φορες πραγματικα και παντα παρατηρω καινουργια πραγματα, υπαρχει εξαιρετικη λεπτομέρεια σε καθε καρε. Ειναι κριμα που μεριδα απο το κοινο και κριτικοι μπηκαν στη διαδικασια της συγκρισης και ζητησαν κατι παρομοιο με αυτο που δινει το MCU, κατι που οδηγησε αλλωστε και στο πρωτο justice leage. Ευτυχως δεδομενου οτι πλεον υπαρχει τρελος κορεσμος απο το MCU approach και την ολη μανιερα που χρησιμοποιει, η προσεγγιση του Snyder εχει αρχισει να γινεται περισσοτερο αποδεκτη

Οπως και να εχει ειμαι πολυ χαρουμενος που το συγκεκριμενο cut καταφερε να κυκλοφορησει, και θα γραψω εντυπωσεις οτα με το καλο το δω..
    Last edited by nooto; 19-04-2021, 11:09 AM.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Καλούτσικη ήταν, αλλά δεν ακουμπάει MCU.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Epos. 11/10. Apo fans gia fans. Anta3io 8a elega tou MCU. Sta xeria tou Snyder einai polu anoteri empeiria. Anamenoume enagonios Black Adam. Man of Steel 2, Baffleck k o Jared episis polu oraios. Sta 8etika oti aferesan ola ta jokes kai san apotelesma einai polu pio sobaro. Episis megali giorti k argia, Deutera 19/4, tou agiou Darksadiou. Megali i xari tou.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Οι Έλληνες τα ήξεραν όλα, άλλωστε αυτοί τον νίκησαν πρώτα (για να δω τώρα ποιος θα κοροϊδέψει Λιακόπουλο;).

jpg

Μία μυσταγωγία 4 ωρών που εμβαθύνει στους ήρωες, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους fans και απαιτούν να συνεχιστεί το universe του Zack Snyder.

majorfox πρόσεχε τί θα πεις.

JL.jpg

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Blood in, blood out.

Ότι δίνεις, παίρνεις.

Vatos locos για πάντα.

9/10.

Θα έβαζα 10/10 αν έπαιζε και ο Ryu.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Εσπειρε η ταινια, στη τελευταια σκηνη χαθηκα λιγο. Το κοβω σα το Inception να το βλεπω πολλες φορες μελλοντικα και καθε φορα να προσεχω και μια ακομη λεπτομερεια.

Ξανά είδα την ταινία γι αυτό τον σκοπό . Μιλάμε για το απόλυτο mind fuck sci fi έπος κατασκοπείας !
    βάζω μια λεπτομέρεια που έχασα στην πρώτη προβολή Και έπαθα ένα deja vu.

επικά μουσικά vibes inception Από τον Ludwig Goransson.

ακουστε παρακάτω γιατί μυσταγωγία μιλάμε

Inception by Hans Zimmer
    528491

Tenet by Ludwin goransson
    Betrayal

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εσπειρε η ταινια, στη τελευταια σκηνη χαθηκα λιγο. Το κοβω σα το Inception να το βλεπω πολλες φορες μελλοντικα και καθε φορα να προσεχω και μια ακομη λεπτομερεια.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Tenet sto 8erino cinema tou xoriou (me bironia kai kalamakia). Eixa kairo na do toses kammenes fatses mazemenes. Isos apto proto Matrix. Suzitisi apo 2 diplanes gkomenes me to pou teleiose i tainia. - Katalabes ti egine? -Oxi.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Ο Κρίστοφερ Νόλαν είναι αυτός που θα σώσει τον κινηματογράφο , Εγώ ψήνομαι να παω να την δω δεύτερη φορά γιατί έχει και απίστευτο ήχο και μουσική ειδικά σε Dolby atmos αίθουσα είναι επικά εξωπραγματικό στην δράση ,κάτι που έλειπε σε σχέση με τις προηγούμενες ταινίες.
    Last edited by majorfox; 28-08-2020, 02:12 AM.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο την ταινία τη βλέπουν σαν τον μεσσία του κινηματογράφου που θα τον βγάλει ξανά στην επιφάνεια επειδή χτυπήθηκε από τον κορονοϊό.

Μια χαρά θα τα πάει πιστεύω.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εννοειται θα το δω αλλα απο σεα ειδικα δε περιμενα να ακουσω κατι αλλο

Leave a comment:

Working...
X